Отзывы покупателей о Вино Villa Tinta Odesa Black красное сухое 0.75 л 12-14 % (4820213580474)
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
За цю ціну дуже гарне вино
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
На жаль мене це вино не здивувало, хоча очікування були вище, від відгуків різних спільнот. Можливо це лише мої власні враження, але в порівнянні з іншими винами цього цінового сегменту, я оберу інші варіанти.
- Достоинства:
- Непогане вино
- Недостатки:
- Не відповідає ціна/якість
- Баськов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Поки що продегустував дві пляшки. Годиться як альтернатива Колоністу, хоча присмак інший, цікавий. Раджу спробувати!
- Достоинства:
- Ціна, смак, аромат.
- Недостатки:
- Під питанням стабільність органолептичних показників різних пляшок.
- Нікіта А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Дуже смачне і ароматне вино з дуже насиченим червоним кольором, але, як на моє відчуття, трохи важке, через що багато його не вип'єш (хоча, може це і добре). В подальшому буду брати його до м'ясних страв.
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Не соответствует описание! В характеристиках информация 2018 год урожая, а по факту 2019
- Достоинства:
- Шикарный цвет и аромат
- Недостатки:
- Не хватает плотности. Ожидаешь более плотное тело,но нет...
- Михаил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
В фирменном магазине этого производителя (Болградский район, Одесская область) вино Villa Tinta Odessa Black красное сухое предлагали как самое хорошее. Покупаю это насыщенное вино и в магазине на заводе и в Розетка.юа в Киеве. Рекомендую это натуральное вино.
- Достоинства:
- Отличная цена по акции, хорошее качество
- Недостатки:
- не обнаружил
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Беззаперечно коштує своїх грошей, навіть більше, бочка різкувата але вона беззаперечно є та додає ароматів, гарне вино за ціною простого столового, але не просте, так і споживати, як дуже гарне столове до червоного м'яса.
- Костянтин Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Видно що старались, витримка відчуввється, і аромат одеського чорного, але різковате, немає мягкості, дуже різке.
- Достоинства:
- Одеське чорне, терпкість, витримка
- Недостатки:
- Різке, не дотягує ще до Колоніста
- Костянтин Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 0.75
Одеське чорне 100% . Достойне вино.
- Достоинства:
- Терпкість, після смак, витримка
- Недостатки:
- Спочатку смак різкуватий
- ЄвгенійПродавец: Rozetka. Объем: 0.75
Вино вживання якого призводить до головного болю, та симптомів похмільного синдрому. Достатньо випити 100-150 гр. Перевірено кілька раз.