Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Вино Vine Ponto Rkatsiteli оранжевое сухое 0.75 л 13% (4860110320049)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Владимир С***

Вкусное винишко, вкус не обычный

Достоинства:
    Вкусное
    Недостатки:
    Дороговато

Добрый день, Владимир! Благодарим Вас за отзыв и интерес к нашей продукции – для нас очень важно и приятно получать подобную обратную связь. Надеемся, наши вина и впредь будут радовать Вас!

• Лев С***

Ціікаве, маслянисте, насичене, тільне. Аромат специфічний: поєднання літніх фруктів і квітів з дріждьовим суслом. І дуже приємні м'які таніни.
    Пийте охолодженним. А ще краще спробуйте бокал, а основне залиште на завтра. В мене так вийшло смачніше.

Достоинства:
    Цікавий регіональний стиль
    Недостатки:
    Тільки ціна

Добрий день, Лев! Дякуємо Вам за відгук та цікавість до нашої продукції - для нас дуже важливо і приємно отримувати подібний зворотній зв'язок. Сподіваємося, наші вина і надалі будуть приносити задоволення!
      Дійсно, orange wine і вина з квеврі - це нетиповий смак для поціновувача європейського вина, та має насичений аромат і смак.
      Наша рекомендована температура вживання – 14 – 16 С.

• Александр М***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

За кційною ціною раджу взяти, спробувати хоч що таке якісне помаранчеве вино.

Достоинства:
    Комплексність смаків, дуже збалансоване вино, квітковий букет з нотами мускату та цитрусів.
    Недостатки:
    мало де можна знайти

Добрий день, Александр! Дякуємо Вам за відгук та цікавість до нашої продукції - для нас дуже важливо і приємно отримувати подібний зворотній зв'язок. Сподіваємося, наші вина і надалі будуть приносити задоволення!

• Екатерина П***

Прекрасное оранжевое вино. Очень приятный аромат и интересный вкус.

Достоинства:
    Цена и качество
  • Екатерина Е***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Достоинства:
    Приятное, но только при своей температуре подачи. Все достоинства и недостатки сорта Ркацители!
    Недостатки:
    не 2015 года, как в описании, а 2016! (кому это важно!)
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Екатерина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.

• Василь Д***
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Відмінний зразок помаранчевого вина. Терпке з ароматом та смаком сухофруктів.