Отзывы покупателей о Вино Vine Ponto Rkatsiteli оранжевое сухое 0.75 л 13% (4860110320049)
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусное винишко, вкус не обычный
- Достоинства:
- Вкусное
- Недостатки:
- Дороговато
Добрый день, Владимир! Благодарим Вас за отзыв и интерес к нашей продукции – для нас очень важно и приятно получать подобную обратную связь. Надеемся, наши вина и впредь будут радовать Вас!
- Лев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціікаве, маслянисте, насичене, тільне. Аромат специфічний: поєднання літніх фруктів і квітів з дріждьовим суслом. І дуже приємні м'які таніни.
Пийте охолодженним. А ще краще спробуйте бокал, а основне залиште на завтра. В мене так вийшло смачніше.- Достоинства:
- Цікавий регіональний стиль
- Недостатки:
- Тільки ціна
Добрий день, Лев! Дякуємо Вам за відгук та цікавість до нашої продукції - для нас дуже важливо і приємно отримувати подібний зворотній зв'язок. Сподіваємося, наші вина і надалі будуть приносити задоволення!
Дійсно, orange wine і вина з квеврі - це нетиповий смак для поціновувача європейського вина, та має насичений аромат і смак.
Наша рекомендована температура вживання – 14 – 16 С.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За кційною ціною раджу взяти, спробувати хоч що таке якісне помаранчеве вино.
- Достоинства:
- Комплексність смаків, дуже збалансоване вино, квітковий букет з нотами мускату та цитрусів.
- Недостатки:
- мало де можна знайти
Добрий день, Александр! Дякуємо Вам за відгук та цікавість до нашої продукції - для нас дуже важливо і приємно отримувати подібний зворотній зв'язок. Сподіваємося, наші вина і надалі будуть приносити задоволення!
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасное оранжевое вино. Очень приятный аромат и интересный вкус.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Екатерина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Приятное, но только при своей температуре подачи. Все достоинства и недостатки сорта Ркацители!
- Недостатки:
- не 2015 года, как в описании, а 2016! (кому это важно!)
Эксперт RozetkaДобрый день, Екатерина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Василь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний зразок помаранчевого вина. Терпке з ароматом та смаком сухофруктів.