Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Соль Vitana Гималайская в мельничке 140 г (8593837256136)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Общий вес: 280

Хороша сіль,і млинок супер ,після закінчення солі ,можна засипати що завгодно в користувась

Достоинства:
    Млинок гарної якості
  • Антоніна

Вдале придбання, особливо за акційною вартістю.
    Млинок зручний, легко і швидко подрібнює сіль, до того ж - він розкручується, що дуже практично, адже можна потім досипати ще сіль.
    Гімалайська рожева сіль, звісно, смачна і корисна для здоров'я, має у складі безліч необхідних організму мікроелементів.
    Зручно замовляти на Розетка і забирати з точки видачі.

Достоинства:
    Зручний млинок, смачна сіль. Зручність купувати на Розетка.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Аліна К***

Чудові спеції

• Світлана Г***

Рекомендую,особливо по акційній ціні.Дякую розетці.

Достоинства:
    Сіль корисна.Користуватися млинком легко.Все працює.
    Недостатки:
    Немає.
  • Оксана Б***

Сіль користуватись ідеально

• Катерина І***

Дуже смачна сіль і гарний млинок!

Недостатки:
    Етикетки сильно приклеїні, важко віддерти)
  • Ірина

Млинок чудовий, добре меле сіль. Сіль гарної якості.

• Ірина Р***

Хороша сіль і гарний млинок

Достоинства:
    Гарний млинок
  • Іванка

Сіль супер, рекомендую

• Ирина П***

Соль придаёт необычайный вкус даже простым макаронам. Теперь специально почти не солю блюда, чтобы потом использовать эту соль. Мельнички перезаправляемые, но пока не знаю как. Когда соль закончится - буду пробовать)
    Розетка дала возможность купить две мельнички с солью по очень хорошей цене

Достоинства:
    Вкус, отличная цена, многоразовые мельнички
    Недостатки:
    Их нет
  • Світлана Т***

Сіль гарної якості, млинок працює поки що без зауважень, буду замовляти ще

Достоинства:
    Гарна якість
  • Віталій Т***

Все згідно опису

• Алена Е***

Все згідно опису

• Денис Ц***

Вкусно

• Олег К***

Все ок, крім пакування.

Достоинства:
    Нормальна сіль, добрий млинок
    Недостатки:
    Пакування гірше не буває, все обмотако липким скотчем, не віддірається
  • Дмитро

Можливо сіль і не погана, але, скажіть мені, будь ласка, хто додумався примотувати млинки безпосередньо один до одного скотчем? Їх після розмотування неможливо в руки брати, липкі і гидкі.

Достоинства:
    Недостатки:
    Липкі млинкі після скотча