Лише 4 години вражаючих знижок! Не пропустіть з 10:00 до 14:00

Отзывы покупателей о Виски West Cork Bourbon Cask 3 уо 0.7 л 40% в тубусе (1148187481874)

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Незважаючи на 5 денне очікування все дуже добре....

• Віра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Дуже довго очікувати доставку - 8 днів! При отриманні кришка на тубусі з однієї сторони мала вмятину, тубус замалий, висота пляшки заважає щільно закрити тубус кришкою. Як для себе - то нічого страшного, але якщо брати для подарунку як потрібно було мені, то є питання. Запаковано було добре, тому ясно, що на момент відправки кришка вже була з дефектом. Обмінювати і знову чекати 8 днів не маю можливості, потрібно було на тепер. Питання до тих, хто запаковував - чому ви проігнорували при відправці очевидний дефект?

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Этикетка тубуса не соответствует этикетки на бутылке, внешний вид отличается от фото на сайте.

• Іванна

*****

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Розетка поставила антирекорд по времени обработки заказа - 4 дня. Потом к процессу подключился Justin. За двое суток по Киеву посылку доставить не могут.

Недостатки:
    Заказ доставляют пять дней

• Олексій
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Мне понравился. Может не сильно яркий запах и вкус, но очень приятный. Лёгкий, душистый :). Пить классно. И на компанию большую и на пару чел подходит.
    Мне понравился.

• Игорь
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Вискарь очень понравился. Медово-карамельный запах сразу возбуждает аппетит. Вкус тонкий и мягкий. Рекомендую, особенно к подарку.

Достоинства:
    Вкус мягкий.
    Недостатки: