Получила заказ. Более 8 лет заказывала сванскую соль и прекрасно знаю вкус, цвет и составляющие. Сванской солью даже не пахнет. Неимоверно острая и отвратительная смесь не пойми чего ... Очень разочарована.
Дуже прикро, що сванська сіль не виправдала ваших очікувань, адже ця суміш має високу оцінку серед покупців, що підтверджується численними позитивними відгуками.
Сванська сіль - це приправа нашого виробництва. У всіх сумішах ми використовуємо лише натуральні інгредієнти та контролюємо якість на всіх етапах виробництва.
Склад та особливості нашої суміші звичайно, що відрізняється від тих, які ви раніше купували, адже існує безліч варіантів приготування цього продукту.
Розуміємо, що смаки можуть бути різними і шкода, що наш варіант вам не підійшов.
Найкраща сванська сіль!!! Беру постійно!!!
Гарна сіль, супер!
Соль очень шикарно издаёт запах , даже в закрытой банке аромат был слышен , чабрец превосходит , с переходом вкуса красного перца , мне понравилась соль и я сделала заказ на 2 банки .От себя рекомендую на 100% . Буду покупать !
Дякуємо за рекомендацію!)
Смачна і ароматна приправа. Дякую
Дякуємо за замовлення!)
'
Дуже смачна
Дякуємо)
Ароматна універсальна приправа. Підійде до любих блюд. Дякую продавцю, якісно і швидко.
Дякуємо))
Одна з найулюбленіших моїх спецій. Дуже пасує до страв із м'яса та риби, гарний підбір інгредієнтів.
Дякуємо за відгук!))
Для мяса то, что надо!!!