Свіжий фабричний розсипний пуер, ферментований без доступу кисню. При такій ферментації у чаї утворюється відома багатьом любителям тайванських улунів гамма-аміномасляна кислота GABA (природний медіатор центральної нервової системи), в результаті смак чаю стає яскравішим. Концентрація ГАМК: 200 мг/100г
З ІСТОРІЇ
Листя для цього чаю зібране з чайних дерев, що ростуть високо в горах. Сировина дуже якісна – брунька та молоде листя
СМАК ТА АРОМАТ
Дуже незвичайна габа зі смаком солодкого абрикосового компоту, гіркотою абрикосової кісточки та високою кислотністю сушених персиків та слив. В ароматі пролитого листа чути ноти житнього солоду та хлібної закваски. Витримує понад 10 проливів
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Цей чай корисний для нервової системи, заспокоює та допомагає зосередитися, сприяє посиленню імунітету та стійкості до стресів та фізичних навантажень.
ЯК ЗАВВАРЮВАТИ
- t°води 90-100°C
- Час заварювання10-30 сек
- Витримує до 10 проливів