Основна особливість зв'язаного чаю - це його форма. Чайні листочки вручну скручуються в плетіння або зав'язуються вузлами таким чином, що вони утворюють компактну сферичну або плоску форму. У цій формі зв'язаний чай здається сухим та непоказним.Коли цю кульку заварюють гарячою водою, відбувається чарівне перетворення: чай починає розкриватися і розквітати. Внутрішні листочки починають розпускатися, виходячи на зовнішню поверхню кульки, і в результаті утворюється красивий "цвіт". Цей процес може бути дуже сприйнятливим для ока, і багато людей насолоджуються спостереженням за розквітанням зв'язаного чаю.
З ІСТОРІЇ
Спочатку це був скоріше різновид чайної виставки, де надавалася увага відображенню естетичної краси, ніж масовому приготуванню і споживанню. Проте згодом цей стиль приготування чаю став доступний для всіх, і його захоплюючий процес розквітання зробив його популярним як серед місцевих мешканців, так і серед туристів.
СМАК ТА АРОМАТ
Цвіткові аромати, такі як жасмин, османтус тощо.Легку фруктовість, наприклад, персика або апельсина.Натуральну солодкість.Залежно від квіток може бути різним у різних варіаціях чаю.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Боротьба зі стресом від вільних радикалів. Покращення функцій шлунково-кишкового тракту.Зниження холестеролу та кров'яного тиску.Зміцнення імунної системи.Підвищення енергії та концентрації.
ЯК ЗАВАРЮВАТИ
- Одна кулька на 500мл води
- Спочатку треба обдати окропом
- Заварювати можна декілька раз.
Отзывы покупателей 2