Класика серед нашого асортименту. Смачний та водночас дуже енергійний та нафтовий Шу на кожен день. Шу Пуер Золота Брунька Гунтін Менхай 2010 року є цікавим представником Пуеру, який може задовольнити шанувальників чорного чаю і тих, хто цінує складність і еволюцію смакового профілю.
З ІСТОРІЇ
За легендою, чай Пуер був відкритий в далекому минулому в провінції Юньнань. Говорять, що засновником Пуеру був Шен Нун, богиня, яка навчила людей вирощувати чай. Її навчання передалися поколінням чайних виробників, і до сьогодні Юньнань залишається однією з найважливіших регіонів для виробництва Пуеру.
СМАК ТА АРОМАТ
Ви можете очікувати нотки деревини, земляних тонів та легкого присмаку сухофруктів. Що стосується аромату, то він також багатий і насичений. Ви можете помітити витончений аромат дерева, землі, горіхів та листя. Збалансований, повний смак та занурення у міцні стани. Дуже потужна Ці.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Чай містить теїн, природний стимулятор, який може допомагати покращити настрій, концентрацію та енергію. Деякі дослідження показали, що пуер може сприяти зниженню ваги та підтримці здорової функції обміну речовин.
ЯК ЗАВАРЮВАТИ
- Прогрійте свою чайну посуду або чайник гарячою водою.
- Візьміть приблизно 1 чайну ложку чаю (Европейська заварка, просто залити окропом)
- 7-8г. чаю для традиційного Китайського заварювання.
- Залийте чай гарячою водою і дайте йому пропаритися.
- Рекомендована температура води для заварювання Шу Пуер зазвичай становить близько 95-100 градусів Цельсія.
- Зазвичай рекомендований час заварювання для Шу Пуеру становить близько 3-5 хвилин.
- Можна робити близько 7-8 проливів.
Отзывы покупателей 1