Унікальний сорт чаю, що створено по комбінованій технології виробництва червоних чаїв та пуерів, має в основі сировини вершинні бруньки та два верхні, тільки що розкриті, листи чайного куща. Характерний для «червоних» сортів яскравий червоно-коричневий настій більш насичений та щільний завдяки тривалій пост ферментації. Привабливий запах напою дивує багатством відтінків квітів та меду, легким шлейфом житнього солоду. У смаку переважають нотки тропічних фруктів, меду, присутня легка гіркота. При довгому зберіганні чай може набути трохи інші, більш терпкі, нюанси смаку для післясмаку, а також ароматичного шлейфу. Приготування має свої тонкощі: чай обов’язково промивають перед заварюванням, на чашку місткістю 150…200 мм використовують від 7 до 9 грамів пресованої сировини. Допустимі й навіть рекомендовані багаторазові проливи (до 5…7 разів). Вага млинця складає стандартні 100 г, умови зберігання також типчині: при вологості 50…60% та кімнатній температурі.
Вага - 100 грам.