Качество хорошее,удобная банка, всё герметично.
Класна сіль
Товаром довольна.
Зручна упаковка,все супер!!!
Працює =)
Гарна сіль
Дякуємо за відгук)
Для ковбасних виробів саме то.
10з10
Дякуємо за відгук)
магазин упаковка сама сіль все супер
Хороша сіль.
Дякуємо за відгук)
Супер, пришло всё целое, красивая и удобная банка
Товаром довольна.
Хороша сіль
Дякуємо за відгук)
Використовувала нітритну сіль для копчення грудинки. Супер!
Відмінний
Дякуємо за відгук)
Опыта применения нет ещё, купила впервые. Надеюсь, пригодится и не разочарует в применении. Опытом поделюсь позже.
Дякуємо за відгук)
Це не нітритна сіль, а сіль харчова з додаванням 0.5% нітритної солі.
Нітритна сіль - це суміш нітриту натрію з очищеною кухонною сіллю, саме через це вона і називається нітритною.
гугл - Нітритна сіль - це суміш нітриту натрію з очищеною кухонною сіллю. Основна ... Нітритна сіль здатна пригнічувати ріст хвороботворних бактерій ...
Лариса, дякуємо за допомогу)
Соль как соль.
Дякуємо за відгук)
Ця нітритна сіль – чудовий вибір для домашнього приготування ковбас, шинок та інших м’ясних виробів. Вона допомагає зберегти приємний рожевий колір м’яса та покращує його смак. Продукт якісний, без зайвих домішок, добре розчиняється у воді та рівномірно розподіляється в стравах. Велика упаковка – це зручно та економно, особливо якщо часто готуєш м’ясні делікатеси. Баночка герметична, тому сіль довго залишається сухою і не злипається. Рекомендую всім, хто займається домашньою кулінарією!
Все відмінно..
Все як на фото
Все хорошо
Дякуємо за відгук)
Виконує свої функціїї,навіщо писати інше..
Быстро растворяется, удобная упаковка
Сіль супер
Гарна якість, гарна ціна
Дякуємо за відгук)
Оцінка 3 зірочки, так як немає ніяких етикеток з назвою, складом, строком придатності.
Виникають сумніви що до походження солі.
В інших відгуках у покупців сіль зі всіма етикетками!!!
Робили джерки вже три рази по перевіреним купленим рецептам, може це було співпадіняя, але виникав невелий розлад шлунка. Може співпадіння, не знаю...
По фото видно що етикеток немає. Замовляли нещодавно.
Приносимо вибачення за подібну ситуацію. Це 100% наша сіль і точно наш продукт, якщо була присутня фольгована вставка - можете не переживати відносно якості продукту.
Сподобалась
Для м'яса супер
Хороший продукт
Дякуємо за відгук)
Спасибо очень качественная соль,на новый год мы с вкусняшками
Дякуємо за відгук)
Заказываю уже второй раз, все супер спасибо
Дякуємо за відгук)
Жаль що не попала на акції але банки хватає на довго,беру для джерків