Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Захисне скло LUX для Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro Full Сover чорний 0,3 мм в упаковці

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Євгенія К***

Все гуд

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  re:Case

• Евгений З***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Не підійшло, поклеїв чітко по центру, з обох боків відстає

• Продавець  re:Case

Вітаємо! Ми продаємо досить велику кількість цих стекол і вперше стикаємося з негативним зворотним зв'язком.
      Всі клієнти, які купували цю позицію раніше, лишалися задоволені,
      тому що у цій ціновій категорії навряд чи можливо придбати аксесуар більш високої якості.
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла суперечлива ситуація, просто зв'яжіться з нами для її вирішення.

• Єгор Н***

Гарне

Переваги:
    Ціна якість

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Стекло пришло но от другой модели без выреза сверху под динамик. Отправить фотографию продавцу не оказалось возможным, не оказалось программы для связи с продавцом

• Євгеній Б***

Все чудово

• Инна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

За свої гроші доволі непогане

Переваги:
    Ціна-якість

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Стекло очень хрупкое, через неделю случайно уронил пульт от телевизора на край телефона и образовался скол. Теперь опять пойдёт трещинами как и предыдущее стекло. В общем зря потраченные деньги, качество никакое. Предыдущее стекло которое заказывал при покупке телефона послужило больше полугода.

Переваги:
    Прислали такое как нужно для моей модели
    Недоліки:
    Через неделю образовался скол и дальше пойдут трещины.
    • Продавець  re:Case

Вітаємо!
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту,

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Стійко марке з першого моменту як наклеїли
    Друк постійно з помилками
    Не раджу !

Вітаємо!
      Та у будь-якому випадку, ми завжди готові йти на зустріч клієнту,

• Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Хорошее стекло для своих денег. Отлично подходит для модели Xiaomi Mi 9T.

Дякуємо за відгук.
      Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!

• Ширко Р***
    Продавець: re:Case

Спеціально спитався в менеджера чи скло покриває весь екран, відповідь була позитивною...
    Прийшов забирати скло - з кожного боку по ± сантиметру бракує, щоб закрити повністю екран...

На жаль, не взяв з собою другий телефон щоб зробити фотографію.

Переваги:
    Взагалі ніяких
    Недоліки:
    Маленьке по розміру, менеджер брехун
  • Ярослав П***

Запитання до продавця.
    Сьогодні отримав дане захисне скло. Хотів його наклеїти, але виявив таку деталь - скло у верхній частині не має жодного вирізу, хоча на фотозображенні скла тут, на Розетці виріз є. На упаковці скла є наліпка, що воно для Mi 9T. Також тут, у відгуках нижче було запитання про виріз (на фото товару є два різні вирізи - ширший і вужчий) і представник товару відповів, що виріз є вужчим. Тобто виріз має бути, але у моєму випадку його немає зовсім. Тепер мені як поступити - клеїти як є, чи пришлють з вирізом? Фото скла додаю

Переваги:
    Дешеве
    Недоліки:
    Нема вирізу у верхній частині
    • Продавець  re:Case

Вітаємо.
      Менеджер зв'язався з вами для здійснення обміну.
      Наша компанія завжди готова йти на зустріч клієнту, і якщо у Вас виникла спірна ситуація - просто зв'язуйтеся з нами для її вирішення.
      Ми завжди раді допомогти, і намагаємося вирішити будь-яку ситуацію в бік покупця!

• Владислав Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Стекло пришло треснутым. По состоянию упаковки можно однозначно сделать вывод, что виновата "Новая почта". Написал сообщение продавцу, объяснил ситуацию. На следующий день мне была выслана новая посылка с этим стеклом, причём оплаченная. Сегодня забрал её. На этот раз всё в порядке. Продавцу большое спасибо. Не ожидал такого варианта развития событий. Отношение к клиенту - выше всяких похвал! Я Ваш должник.

Переваги:
    Хорошее стекло для своей цены.
    • Продавець  re:Case

Владислав, спасибо за отзыв.

• Евгений К***
    Продавець: re:Case
    • re:Case

Евгений, спасибо за отзыв.

• Яна Д***

Яна, спасибо за отзыв.

• Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case

Хорошее стекло для своих денег

Переваги:
    Стекло с полной проклейкой
    • re:Case

Виктория, спасибо за отзыв.