Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кролик Chi Chi Love 17 см (5893380)

Оцінка користувачів 4.78/5
на основі 33 відгуки
  • Віра Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Донечка 5 років, іграшкою дуже задоволена, дарували на новий рік.
    М'який та ніжний на дотик, якісне пошиття, так потішно ворушить носиком та вушками, стрибає, буває що деколи перевертається, трішки голосно пищить та вже звикли.

Переваги:
    Витримав не одне падіння після стрибків через перешкоди, та спуски з гірки, ті надалі працює ідеально

Добрий день. Дякуємо за відгук . Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені замовленням. Для нас справжнім подарунком, є ось такі позитивні відгуки! Бажаємо, щоб іграшка Simba Toys Chi Chi Love Кролик приносив радість Вашій дитині та бажаємо Вам тільки приємних вражень від покупок.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Дуже гарний зайчик. Та на другий день перестав пікати, тільки бігає.

Переваги:
    Гарна іграшка
    Недоліки:
    Пропав звук на другий день

Добрий день. Дякуємо за відгук!!! Спробуйте замінити батарейки. Ми цінуємо кожен відгук і будемо раді бачити вас знову.

• Дарія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Іграшка дуже класна,реалістична!Приємна на дотик,як жива.Дитині сподобалось!Батарейки шли в комплекті.Дякую!

Добрий день. Ми щиро вдячні за ваш чудовий відгук. Завжди вам раді!!!

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Замовляла на подарунок, дитина в захваті

Добрий день, дякуємо Вам за відгук! Ми цінуємо вашу думку. Бажаємо , щоб іграшка Chi Chi Love Кролик приносила завжди задоволення та радість дитині. Гарного дня !!!

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Добрий день,дякуємо за Ваш відгук та відмінну оцінку. Завжди Вам раді.

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Непогана іграшка, дитина задоволена, всі функції працюють

Добрий день. Дякуємо за відгук. Бажаємо , щоб іграшка Chi Chi Love Кролик дарувала дитині завжди відчуття радості.Приємного дня!!!

• Андрій Ш***

Все по опису

Добрий день, дякуємо за відгук. Гарного дня!!!

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Вирішили нагородити першокласника свого за перші 10 сторіночок написаних англійською мовою. Дитина дуже щаслива. Вдома вже є робот-собачка у молодшого братика з цієї серії. Кролик трішки більший. Колір на фото погано видно, але кролик жовтий з білим животиком, а собачка бежева з рожевими вушками. Кролик вушками ворушить, а чихуа-хуа хвостиком.
    Звук інший. Схожий на голос кроленяти. Якісна м'якенька тканина, приємна на дотик. Дуже рекомендую як антистрес. І головне- не треба за ним прибирати))) Чудове рішення, якщо не можете завести живу тваринку.

Переваги:
    Чудовий робот-кролик
  • Юлия Б***

#распаковкадети

Кролика этого доченька "нашла" под елочкой в комнате Святого Николая на Банковой)) и поверила. что Святой Николай для нее оставил) просто не смог дождаться, потому что мы долго ехали. Ну как-то так! Истории бывают разные. Ребенок ответственно дождался приезда домой, чтобы снять распаковку.

Опыт использования уже 3,5 недели. Пыл поутих, но все-равно одна из любимых игрушек) Состояние кролика отличное. По после первых двух дней активных игр, крепких объятий и пару спусков быстрых по лестнице - одно ушко не работает. Но он и и так милый. Если второе ушко выйдет из строя - станет породы "вислоухий")
    А если серьезно, рекомендую! Очень крепкий, живучий, интересен будет всем деткам))) и не только малышам) Эмоции и самого кролика можете увидеть в видео к этому отзыву) Всем спасибо и будьте здоровы!

Переваги:
    Милота, как живой
  • Илона К***

Ребёнку 11 месяцев очень понравился

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Він неймовірний. Стрибає по колу, рухає вушками і носиком, пищить. Дуже схожий на живого.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ирина У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Приятный на ощупь, двигает ушками , носиком, прыгает не только по гладкой поверхности, но и по ковру , по дивану. Спасибо, ребёнок доволен.

Переваги:
    Цена
  • Ирина

Як справжній!!

Переваги:
    Цікава іграшка. Наче справжній кролик. Кумедний!!!
    Недоліки:
    Купляли дві іграшки (котика і кролика) і обидві повернули - при кожному русі щось потріскувало.. наче якийсь дефект..
    Шкода((
  • Алла М***

Любимая игрушка.

Переваги:
    Приятный на ощупь,двигает и ушками ,и носиком,прыгает по всей комнате и по ковру ,и по полу.
    Недоліки:
    Звук,который издает кролик мог бы быть потише и поприятнее.
  • Репета М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Чудовий кролик! Брали на заміну живого.Дочка просто в захваті.Пищить, рухається сам і рухає вушками і носиком! Одне задоволення!

Недоліки:
    Трішки шумний
  • Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Кролик просто класс!!!Дочка (4 годика)
    в восторге!!!Целыми днями играет и энтузиазм не пропадает!!!

Переваги:
    Размер,звуковые эффекты,кролик передвигается с помощью лапок
  • Диана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Чудовий кролик, дитина в захваті

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Чудова іграшка. Дитині сподобалась)

• Наталья

#распаковкадети
    Игрушка увлекательная, очень интересная, забавная, мягенькая шерстка.

• Володимир Ш***

#розпакуваннядіти.
    Цікава, хороша якісна іграшка. Дитині сподобалася. Кролик приємний на дотик, вміє ходить та ворушить вухами. Виглядає як справжній.

Переваги:
    Цікава, хороша якісна іграшка
    Недоліки:
    відсутні
  • Артем Г***
  • Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Нам також прийшла собачка замість кролика, потрібно повертати. Замовляла дружина з мого акаунта, мені доручили забрати, а я приніс не ту тварину.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.

• Лина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Нам вместо кролика прислали щенка Чихуахуа! Все были очень разочарованы, у ребёнка истерика. Заказали на замену живому, поэтому очень огорчены. Сама виновата, что не проверила на почте. Можно как-то заменить на кролика???!

Эксперт Rozetka

Добрый день, Лина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
      При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром.

• Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Очаровательный маленький кролик! Может ходить, двигать ушками и носиком, а также очень смешно пищать. Мягкая шерстка очень приятная на ощупь

Переваги:
    Ребёнок в восторге!!!
  • Степанець С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Отличный кролик, обе дочки в восторге( одной 1,10, а старшей 4)))
    Пишит и шевелит носиком, прыгает, мягенький такой, очень интересная игрушка!!))) Теперь хотим докупить ещё поросёнка и котика из этой серии))

• Тимошенко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Пищит, прыгает вперед, немного крутит попой, смешно шевелит носом. Мы смеялись целый час)) потом пошли спать (еле уложили) Подарили на 5 лет

Переваги:
    Дарит детям и взрослым массу позитива.
  • Уляна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Діти від кролика в захваті, здалеку складається враження, що живий, бо рухається досить природньо. Зроблений акуратно, хутро не вилазить. Коли розпакували кролика, то не мали нових батарейок і поставили від годинника. Але потрібні "свіжі" батарейки, бо зі старими кролик починає хрюкати (дуже смішно) і не має "сили" на стрибки. Кролик трохи шумний, але дитячий сміх від ігор з ним цей шум перебиває) На свою невелику ціну хороша, якісна і мила іграшка. Подобається не тільки дітям, а й дорослим))

• Бакум

Игрушка достаточно шумная

Переваги:
    Очень классно двигается, возникает ощущение живого кролика
  • Долотцева Д***

Купила донечці на свято.

Переваги:
    Дякую, дуже гарна іграшка
  • Наталья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Дочке игрушка очень понравилась.

• Надія К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Подарував доньці(2 роки і 5 міс) Святий Миколай. Донька була в захваті. Як живий. Розчарування в тому, що через півгодини перестав кролик піщати.

Переваги:
    М'який, стрибає, шевелить вушками та носиком.
    Недоліки:
    Не пищить

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Спробуйте замінити елементи живлення.

• Роман Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

#розпакуваннядіти Нормальна іграшка, якісна, дитина бавиться добре, але вийшло так що замовляв песика, а прислали кролика, тому відгук залишаю до іграшки яку прислали.

Переваги:
    Якість, вигляд
    Недоліки:
    Немає.
  • Влад М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Покупал дочке на новый год, она было в полном восторге, до сих пор носит ее в садик, сделана качественно, стоит своих денег!

Переваги:
    Хороший материал, мягкий, качественный, крепкий, хорошая цена
    Недоліки:
    Не выявлено