- Оля Г***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Цікава іграшка,дитина час від часу грається з нею, поки такої цікавості не проявляє бо ще маленька.
- Переваги:
- Легенький, має шнур для зарядки,що дуже здивувало.
- Недоліки:
- Недолік один що говорить на англійській мові, хотілося на українському.
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Чорний
Невеличкий
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Якість жахлива. Чисто шматочок пластику, з наклейкою, 2 пісні, і пікає на цифрах. Все.
- Переваги:
- Чисто зайняти дитину на 30 хвилин.
- Недоліки:
- Якість, ціна за таку іграшку зависока.
- Продавець Buba
Дякуємо вам за ваш відгук.
В даному товарі є фото, опис і відеогляд. Саме такий товар вам і був надісланий. Іграшка справна і виконує свої функції, що зазначені в описі.
Щодо якості - то в кожного своє індивідуальне мірило ціна/якість та "жахливість", тому тут з вами не будемо спорити і аргументувати інше. Поважаємо ваш коментар.
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Вообщем ш***а ще та, нікому не рекомендую, кусок пласмаси за 200 грн.
- Переваги:
- ніяких проробив рівно 1 день
- Недоліки:
- не заряджається і більше не грають мелодії
- Продавець Buba
Добрий день! Перепрошуємо, що так сталося. Відправили вам новий телефон.
- Іван М***
Отримали нову іграшку через брак за кошт продавця. Держимо кулачки. Дякуємо за оперативність і реакцію на звернення
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Хочу добавить к предыдущему отзыву. Нам 7 месяцев, этот телефон супер зашёл ребеночку) разбирается с ним, нажимает там что -то,внимательно рассматривает. В маленьких ручках держать удобное.подсветка супер) музычка играет . бампер очень красивый чудесный зайка))
- Переваги:
- Хорошая игрушка. Отправили сразу, спасибо продавцу за быструю связь и отправку
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Классная игрушечка))
- Переваги:
- Все отлично))
- Юлія Ї***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Хороший телефон за цю ціну. Доня користується півроку. Все працює. Коли замовляла, думала, що озвучка українська. Виявилася англійська. Але це для нас не проблема. Заряджається через USB.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Хотіла український варіант озвучки
- Любовь Т***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Чорний
Все працює, відправили швидко, дитині подобається
- Переваги:
- Гарна іграшка за таку ціну
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Забрали телефон на новій пошті, по дорозі додому дитина понатискала 10 хвилин і все... не працює іграшка
- Переваги:
- Одноразовий телефон
- Продавець Buba
Доброго дня.
Відправили новий телефон-іграшку за наш рахунок.
Вибачте, що так вийшло. - Людмила П***
Замовила телефон, попався бракований, дитина погралась 15 хвилин.
Продавець відправив заміну на інший. Дуже приємно, що так з розумінням вирішили ситуацію.
Рекомендую!!!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Чорний
Телефон хороший, ребёнок доволен
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Чорний
Впечатление крайне негативное.
Передняя панель (та где кнопки) с двух сторон не держится в корпусе, а выпирает из него как пивное брюхо. Поставить на место и как-то закрепить, не представляется возможным, т.к. внутренняя начинка, выталкивает обратно.
Часть кнопок перестала работать через 10 мин.
Не рекомендую!- Переваги:
- Недоліки:
- Качество сборки, работоспособность.
- Продавець Buba
Артем, приносимо вибачення за дану ситуація щодо якості іграшки.
Ми вперше зустрічаємося з таким випадком. Завжди готові на компенсацію.
Дану ситуацію ми з вами проговорили по телефону.
- Березнева И***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
смело берите!
- Переваги:
- для малыша самое оно))) прикладывает к ушку и бла-бла))) звуки приятные, сам телефончик легкий
- Недоліки:
- прие го цене недостатков нет!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Buba. Колір: Білий
Все работает. Ребенок доволен очень. Телефон заряжается от USB. Качество на свою цену. Продавец отправил в день заказа. Получили на следующий. Продавца рекомендую.
- Переваги:
- Все чётко
- Юлия Т***Продавець: Buba. Колір: Білий
Телефон красивый,но прислали не рабочий,я его даже проверить не смогла,ещё и с разорванным USB кабелем. Очень жаль,что продавец не проверят товар перед отправкой,пусть даже если цена его 200 грн.
- Переваги:
- Красивый,легкий
- Недоліки:
- Не работает совсем
- Продавець Buba
Доброго дня!
Дякуємо за відгук! Ваш відгук абсолютно справедливий. Ми не перевіряли перед відправкою іграшку. Наразі будемо це роботи з цими телефонами.
В якості компенсації відразу відправили вам справний телефон. Перед відправкою перевірили його.