- AI аналіз відгуків116 відгуків: 73% позитивні, 15% нейтральні, 12% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Средство работающее, необходимо нанести и подождать несколько минут, тогда очищать подготовленный участок.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
- Переваги:
- Відклеїв стікери з ноута без пошкоджень ноута
- Недоліки:
- Має досить різкий запах, краще працювати в рукавичках і провітрювати приміщення
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Все працює дякую
- Марійка З***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже погано відмиває скотч.
- Продавець Needed things
Це засіб для професійного використання. Професійні засоби відрізняються від побутових тим, що відхід від інструкції може призвести до непрогнозованих наслідків.
Інструкція для видалення клею від скотчу:
1. перед використанням засіб потрібно розколотити до однорідної консистенції
3. нанести на забруднення та витримати від 2хв до 15хв - залежить від стану забруднення (якщо ми миємо клей від наклейки, то саму плівку потрібно зняти, та витримку дати близько 15хв. клей повинен набубнявіти, як желатин)
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Ничего не отмывает.Ни клей от наклейки,ни скотч ,ни за пять минут ,ни за час.Мутные разводы.Не рекомендую.
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Хорошо
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Клей від наліпок на банках відмиває гарно. Треба нанести, почекати, помити. Все добре відмилось. Засіб зі своєю основною функцією справляється.
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Сподобався, видалив весь скотч, все працює добре
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб дійсно видаляє клей від скочу на вікні. Проте половину роботи я робив не лише ганчіркою, а пластиковою карткою. Не всюди хватало просто ганчірки. Я наніс засіб і довелось місцями чимось твердим допомагати. Я взяв пластикову картку, щоб не драпати скло. І тільки тоді зміг все прибрати. Але засіб працює. Без нього нереально видалили це.
- Переваги:
- Практичність.
- Недоліки:
- Треба зусилля.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
цей засіб допоміг відмити вікна від застарілого скотчу майже без зусиль
рекомендую - Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Нормальний засіб. Все відмилось, але треба потримати хвилин 10 і щоб не було сонця, на сонці швидко висихає.
- Юля Б***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже швидко відтер наліпки, не довелося витрачати багато часу
- Зоц Е***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Супер средство,отмыло весь скотч со стёкол за полчаса
- Переваги:
- Эффективен
- Сорока В***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб дуже добре справився із застарілим скотчем на вікні , та клеєм від скочу. Відмив навіть старий бруд з металопластикових віконних рам.
Дуже задоволена)) Дякую))) - Ксенія С***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Ідеально видаляє сліди від скотчу з вікон(за секунди), з кварцвінілу (трохи потерла), олівці з плитки, і якісь інші суміші невстановленого походження після ремонту. Мені дуже сподобалося.
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
повторно пишу відгук після коментаря продавця (на жаль система не дає відредагувати свій попередній відгук) - повторно на нових салатницях скляних, що були опліплені по 3 наклейки - залишила на хв 15, а не як в інструкції на хв - наліпки опісля було легше змити. Висновок - тримати від 5 - 10 хв, а не хв як пише на етикетці.
- Переваги:
- Якщо тримати 10 хв і більше - видаляє етикетки застарілі
- Продавець Needed things
Дякуємо за розгорнутий відгук. На етикетці вказаний приблизний час експозиції, бо не відомо на якій поверхні і яке забруднення буде відмиватись. Для слідів маркера достатньо експозиції в декілька секунд, а для клею потрібно набагато більше часу, щоб засіб спрацював. Також потрібно враховувати, що для пористих поверхонь (дерево, шпалери і т. ін.) засіб потрібно наносити не на поверхню, а на ганчірку, щоб розчинене забруднення не пішло далі в пори.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Купляла для видалення малярного скотча, з поставленою задачею справився (хоча прийлось багато разів поперемінно наносити та терти) але приємним сюрпризом виявилось, що з легкістю видалив графіті на облицювальній цеглі!!! Нанесла, почекала 1-2 хвилини і доволі легко стерла. Раджу!
- Переваги:
- Видаляє сліди графіті на облицювальній цеглі
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Отличное средство от следов от скотча, скотч не убирает, а следу от скотча легко очищаются с помощью этого средства, на одно окно потратили 15 мин. времени , не больше . Рекомендую!!!
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
На жаль на сліди наклейок ніяк не діє..щойно пробувала на кухонній терці, де липка пляма від наклейок. Що допомогло-олія і сіль, а цей засіб в мене лише викинуті гроші.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб непоганий, якщо треба видалити саме сліди від скотчу. Але, якщо у вас "складний випадок", як у мене - пересохлий скотч на автомобільній фарбі...не допоможе. Сліди від скотчу відмив на раз-два.
- Переваги:
- Липку субстацію відмиває добре.
- Недоліки:
- Якщо треба відмити саме скотч - не допоможе. Потрібно спочатку здерти скотч, що не завжди реально...
- Гевенли О***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Сліди від наклейок убирає дуже добре, але двосторонній скотч з дзеркала дуже погано ...
- Переваги:
- Наклейки добре
- Недоліки:
- Двосторонній скотч ні
- Продавець Needed things
Доброго дня, Гевенли Ольга
Неодноразово вже писали, що цей засіб діє на клей (він не розчиняє плівку).
Ви відійшли від інструкції з використння засобу - тому засіб і не спрацював належним чином.
1. перед використанням засіб потрібно розколотити до однорідної консистенції
2. методом пробного тесту в непомітному місці протестувати засіб, щоб не пошкоджував поверхню (для скла можна не перевіряти - не пошкодить)
3. нанести на забруднення та витримати від 2хв до 15хв - залежить від стану забруднення (якщо ми миємо клей від скотча, то саму плівку потрібно зняти, та витримку дати близько 15хв. клей повинен набубнявіти, як желатин)
3. потерти та змити водою (для скла добре підходять грубі паперові рушники)
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
відмив «запечену» наклейку з каструлі якою користувалися пів року. так само і з тарілок. і так треба трошки потерти.
- Ніна Д***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дякую. Засіб хороший! Миє гарно.
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Товар понравился. Наклейки отчистились.
- Переваги:
- Не оставляет следов
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб. Використовуйте згідно інструкції.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Потрібно було прибрати дуже старі сліди від скотчу з пластику, засіб із завданням справився. Дякую!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб купила по рекомендації.
Чудово відмив наліпки після встановлення вікон. Але ще одне відкриття: повністю відмив дитячу косметику зі стіни. Я гадала, що то було неможливо, бо обсяг та шар цієї косметики на стіні був величезний. У місці прибирання краска не посвітлішала. Дуже рекомендую тримати у арсеналі засобів для дому- Переваги:
- Відмив усе!!!!! І залишив краску на стіні без розводів та щатертомтей
- Недоліки:
- Не виявила
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Скотч на вікні відмила, але довелось прикласти зусилля. Добре, що у чоловіка скотчу вистачило лише на одне вікно.
- Переваги:
- Скотч відмиває
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Скотч спочатку відшкрябала, а потім нанесла на скло засіб і через 5 хвилин зняла гумовим шпателем. Гарно, шо немає неприємного запаху.
- Переваги:
- Дійсно працює цей засіб! Швидка доставка в пункт Розетка. Дякую!
- Віктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Нарешті зміг відшкребти той скотч який вже 3 роки як на склі. Також підходить як миття для скла. Легко застосовувати його. Я задоволений!
- Недоліки:
- Має трішки різкий запах спирту з ароматизатором але швидко випаровується.
- Едуард Д***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Брав для зняття залишків старого двостороннього скотчу на подовжувачі, замочував разів 7. Більшу частину зняло, але я на це витратив півтори години і де-не-де всерівно залишилась липка поверхня. Підходить для використання в приміщення через слабкий запах.
- Переваги:
- Слабкий запах
- Недоліки:
- Підходить для середніх або слабких слідів клею
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Брал для снятия остатков клея от скотча со стекла - работает так себе. Гораздо лучше сработала специальная тряпочка и мыльная вода
- Продавець Needed things
1. перед використанням засіб потрібно розколотити до однорідної консистенції
3. потерти та змити водою (для скла добре підходять грубі паперові рушники)
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб сподобався. Видаляє не прям з першого дотику, треба трохи потерти шершавим боком губки, але все одно це просто чудово в порівнянні з іншими засобами. Він розм'якшує клей, а губкою його потім треба прибрати. Якщо однієї банки не вистачить, щоб відмити всі вікна, то обов'язково буду брати ще.
- Переваги:
- Відносно невелика ціна, дієвий засіб
- Недоліки:
- Не знайшла
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Чудовий засіб для видалення скотчу, пробувала різні 2 засоби, але такого ефекту не отримувала. Потрібно попшикати, потім 5 хвилин зачекати . Сухою ганчіркою витирати. Після цього, якщо осталось щось, я мокрою ганчіркою потерла. Скотчу вже більше 2 років було.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не побачила, може запах, але цей ще не дуже гидкий
- Ярослава К***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже класний засіб. Чудово розчинив старий клей від скотчу на пластиковій частині вікна. Я вже у відчаї була, бо нічим це не могла відмити. Запах легкий і приємний.
- Переваги:
- Ефективність, відсутність неприємного запаху
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Needed things. Об'єм 1 шт: 500 мл
засіб єфективний, брала для видалення слідів скотчу з металопластикових вікон, все добре відмилось, рекомендую
- Переваги:
- з видаленням застарілих слідів скотчу засіб чудово впорався