- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Beans&Tips. Кількість упаковок: 1
Чай як чай. Але відгук пишу, щоб інші знали нюанс при замовленні. Раніше то була чорна пачка з написом "чай зелений з мелісою і м'ятою". А у новій упаковці написано просто "трав'яний меліса", а маленьким шрифтом у составі вже є зелений чай і м'ята. Я не побачила, подумала що прислали не те. Бо трав'яний і зелений то різні чаї взагалі. Виробник то дарма зробив. Так що не дивуйтеся, то той чай. Я писала продавцю, мені оперативно подзвонили і розповіли про цю історію. Чай непоганий.
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- По дебільному зроблена нова упаковка
- Ельвіра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Хороший чай мне нравится вкус и Марка чая
Все пришло упаковано, спасибо
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Чудовий трав я ний чай. Приємний смак і запах. П'ю по вечорах щоб краще чпатм.
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Нема.
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Чай дуже смачний, ароматний та, як мені здається, дуже корисний для здоров'я.
- Переваги:
- Якість, ціна по акції, корисність
- Недоліки:
- Завжди, чомусь, за ті самі гроші є бажання отримати значно більше.
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Приятный вкус. Часто завариваю после обеда этот травяной чай.
- Переваги:
- Ароматный, вкусный
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Смачний чай
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Звичайний трав'яний чай
- Недоліки:
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Дуже смачний чай, відчувається натуральний смак трав
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Давно купую цей чай, меліса ароматна.
- Переваги:
- Як трав'яний, зручно заварювати
- Николай Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
рекомендую. хороший бренд
- Переваги:
- хороший чай за таку ціну
- Недоліки:
- не виявлено
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Чай відмінний
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Обожнюю цей чай!
- Переваги:
- Смак, запах , ціна.
- Ирина м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Мій юлюблений чай, з пр ємним смаком та яскравим ароматом.
- Переваги:
- Гарна ціна.
- Недоліки:
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Пакетик перебивает вкусом бумаги чай.Чай вкусный,разрываю пакетики.
- Переваги:
- Само по себе качество чая хорошее.
- Недоліки:
- Сыръе для изготовления пакетиков не подходит.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Вкус травы,мне не понравился. Нет вкуса мелиссы,лимона,ели чувствуется мята .
- Переваги:
- Недоліки:
- Вкус
- Валерий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Хороший чай можно брать
- Переваги:
- Концетрированый не пустышка
- Недоліки:
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Взял этот и Ахмад не пакетированный , небо и земля, этот никакой !
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Чудово заварюється. Свою функцію виконує
- Переваги:
- Хороший чай, натуральний наповнювач, розумна ціна
- Недоліки:
- Не підійде любителям чорного чаю
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Хороший не химозный вкус
Пью по очереди с ромашкой из этой же серии.
Если зеленые чаи не любите, то Вам не зайдет.- Переваги:
- Недорого и сердито
- Недоліки:
- Пакеты патронами, отрывать нужно самому.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Хороший чай, я добавляю лимон, потому что если хорошо настоится, то мне он терпковат( но я с тех кто с одного пакетика чая две кружки заваривает)))
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Нормальний чай, трохи слабенький, я кидаю по 2 пакета на кружку води.
- Переваги:
- Хороша якість. Ціна.
- Недоліки:
- відсутні
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Очень вкусный с лимонной ноткой в аромате. В меру крепкий
- Переваги:
- Вкусно
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
чай слабенький.не насыщенный.
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Буду ещё покупать
- Переваги:
- Чай понравился, искала недорогой
- Недоліки:
- Андреи А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Неплохой чяй пить можна
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Чай зелёный с мелисой и мятой лёгкий и успокаивающий . Рекомендую !
- Переваги:
- Хороший по составу и приемлемая цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Петро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Смакую чаєм та приємний.
- Переваги:
- Швидко готується та приємно смакувати.
- ВадимПродавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Если покупать по акции то это супер предложение! По вкусу чай супер, такой перед сном пью и он помогает успокоиться перед сном, мята с мелиссой отлично снимают усталость и раздражительность! Рекомендую!
- Переваги:
- Снимает усталость и раздражительность, перед сном пить идеально подойдёт. Советую