- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний.
- Максим Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Гарний чай
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Гарний чай, насичені смак і аромат.
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороший чай!
- Ірина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Чай Akbar Royal Gold — справжня насолода для шанувальників якісного чорного чаю. Крупнолистовий, ароматний, з глибоким і насиченим смаком без гіркоти. Заварюється рівномірно, колір красивий — рубіново-золотий. Ідеальний як для ранкового бадьорого старту, так і для затишного вечора з чашкою чаю. Відчувається королівська якість у кожному ковтку
- Недоліки:
- АндрійкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Часто купую різні чаЇ, бо люблю пробувати нове. Цей дуже класний. Листя велике і бачиш, що заварюєш - справжнє чайне листя, а не пил з підвіконня, який важко збирали)))
Дуже смачний, пробував пити просто так. а ще додавав лимон на імбир - прям дуже крута чайна основа, якщо любите додавати власні смаколики. Чай класний - рекомендую. Розетка доставляє швидко, видно що теж люблять цей чай)))- Переваги:
- Дуже насичений, велике листя, смачний
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
не знаю що сказати...а.. знаю...не купуйте мабуть
- Переваги:
- красива коробка
- Недоліки:
- це чай?
- Олександр Г***
Завжди купував Akbar Royal, мені на смак найкращий з крупнолистових, і 100% цейлонський! А зараз купив Akbar Royal Earl Grey - дуже подобається насичена нотка бергамоту)
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороший листовий чай.Дякую РОЗЕТКА за швидку доставку
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Нина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Очень вкусный крупнолистовой чай. Не труха как пакетики и не красит чашку.
- Переваги:
- Вкус
- Анжела С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороший чай. Заказала повторно
- Анатолий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Супер аромат
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороший, качественный чай, /- как alokazay
- Переваги:
- Качество хорошее
- Дмитрий
даже похож больше Azercay
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Кількість упаковок: 1
насичений та, водночас, без приторної міцності.
- Переваги:
- насичений та, водночас, без приторної міцності.
- Недоліки:
- відсутні
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Вкусный чай. Крупный.
- Вася Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороша ціна, непоганий смак, але без великого враження (стандартний чай).
80 гр. упаковка, чай значно швидше витрачається.- Переваги:
- Хороша ціна, непоганий смак
- Недоліки:
- 80 гр. упаковка, чай значно швидше витрачається
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Чай как чай. По акционно цене - норм. Дороже бы не брал.
- Переваги:
- Чай
- Недоліки:
- Нет.
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Дякую. Все добре
- СЕРГЕЙ Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
НЕ ВКУСНЫЙ
- Недоліки:
- НЕ ПОНРАВИЛСЯ
- Представник бренду
Шановний Сергій.
Нам дуже шкода, що чай Вам не сподобався.
Можливо це просто не Ваш сорт чаю - крупний лист. Пропонуємо Вам спробувати інший вид в лінійці чаю ТМ Akbar. Наприклад класичний середньолистовий чорний чай з лінійки Голд.
Приємного чаювання з ТМ Akbar .
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай, буду замовляти ще.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Топовий чай.
- Переваги:
- Заварювати одне задоволення
- Недоліки:
- Немає.
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай
- Маряна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Дуже смачний чай! Завжди його замовляю!
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Перший раз скуштував цей продукт, задоволений!
- Переваги:
- Гарний смак
- Недоліки:
- Не помітив
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Від чаю залишилась одна назва. Шкода що в чудовій пачці з драконом просто звичайний чай. Навіть не уявляю собі якщо ті лиди що поставили 5 зірочок спробують дійсно цейлон тоді розетці треба малювати ще з десяток
- Переваги:
- Знижка
- Представник бренду
Шановний Олександр! Дякуємо Вам за відгук та вибір чаю ТМ Akbar!
Чай ТМ Akbar - це оригінальний цейлонський чай, виробляється безпосередньо на Шрі-Ланці та імпортується у фасованому вигляді прямо з заводу Виробника. Кожна партія чаю може мати незначні відмінності смаку чи аромату, тому що це інший врожай. Але це не значить що якість стала гірша.
Компанія Akbar Brothers LTD Шрі-Ланка є Постачальником чаю ТМ Akbar в 90 країн світу та лідером в чайній галузі, а чай ТМ Akbar визнаний найкращим чайним брендом Шрі Ланки. Останнє наше нагородження та отримання 4-х президентських нагород що відбулося 23.11.2023 р.
Кращї тітестери світу працюють саме на Akbar Brothers LTD і суворо контролюють якість продукції, що підтверджують понад 130 міжнародних винагород за якість, тому ми дуже здивовані Вашими коментарями. Напишіть будь-ласка номер лоту вказаний на пачці ( там є наші контакти), ми перевіримо Вашу рекламацію. Чекаємо на зворотній зв'язок! - НАТАЛЬЯ
Да що Ви пишете всяку несінетницю. Постійно пью тільки Акбар. Чудовий чай. Не подобається, пийте інший чай, зараз великий вибір
- Олег В***
та я взагалі не зрозумів шо це..може чай з марсу такий?
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Грузия. Ни запаха ни вкуса. Жесть
- Представник бренду
Шановний Олександр! Дякуємо Вам за відгук та вибір чаю ТМ Akbar!
Чай ТМ Akbar - це оригінальний цейлонський чай, виробляється безпосередньо на Шрі-Ланці та імпортується у фасованому вигляді прямо з заводу Виробника. Компанія Akbar Brothers LTD Шрі-Ланка є Постачальником чаю ТМ Akbar в 90 країн світу та лідером в чайній галузі, а чай ТМ Akbar визнаний найкращим чайним брендом Шрі Ланки. Останнє наше нагородження та отримання 4-х президентських нагород що відбулося 23.11.2023 р
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Просто Цейлон упаковка ,а это говорит о многом
- Переваги:
- Хороший чай
- Недоліки:
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний чай
- Черепивская Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хороший чай, крупний лист, але міцний. Приємний смак, насичений колір, не поступається аналогічному чаю в жестяній банці, що коштує набагато дорожче. І ціна "бомба".
- Переваги:
- Смачний і ціна нормальна
- Недоліки:
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Вкусный чай ,соответствует всем критериям ,покупаем постоянно
- Переваги:
- отличный чай
- Недоліки:
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Дуже добрий чай
- Шевченко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Хорошо) Сейчас пью его . Вкус , терпкость и цвет - достоинства .
- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний, досить міцний, купуємо постійно.
Треба добре запарювати кипятком дуже крупні листки чаю. На сичений смак чаю без посторонних смаків
- Переваги:
- Крупні листки чаю
- Недоліки:
- Вага пачки 80 грамм
За якістю найкраще численних екзотичних чаїв
- Переваги:
- Дивовижний смак, природний енергетик
- Недоліки:
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Любимый чай
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 80
Смачний, такий як хотілось
- Переваги:
- Крупнолистовий
- Недоліки:
- Швидко закінчується