Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Дитячий навчальний музичний ігровий планшет Ферма 5 в 1 яскравий функціональний для дітей від 1 року

Код:  328819840
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Олександра В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Чудовий планшет для вивчення тварин та розвитку. Взяла для дитини 1,3 роки. Сину дуже цікаво. Приємні звуки та пісеньки. Окрема перевага що можна коригувати гучність планшету. Дякую за швидкий зворотній звʼязок та швидку доставку. Окремо дякую що попередили про батарейки та одразу запропонували додати до замовлення.

Переваги:
    Коригування гучності, чутливий дотик планшету(для дитячої ручки це перевага не треба багато зусилль щоб натискати)
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Олена

Гарний планшет, багато функцій

Переваги:
    "Кнопочки" добре реагують на дотик, дитина нажимає без проблем, інтенсивність звуку можна міняти
    Недоліки:
    Не бачу
  • Вороненко А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Чудовий дитячий планшет, гарно імітує тваринок, є пісеньки, дітям подобається) дякую

Переваги:
    Розвиває мовлення малятам
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Іграшка гарної якості,все працює.

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Чудова іграшка,брала на подарунок хлопчику 2 років,дуже сподобалася)

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Гарна іграшка, замовляла на подарунок, дитина задоволена. Ввічливий продавець, швидко відправив замовлення.

• Зоя С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Планшетом дуже задоволені. Став улюбленою іграшкою малюка

Переваги:
    Яскравий, з приємними мелодіями й цікавими дитячими пісеньками. Допомагає розвивати малюка у веселій ігровій формі.

• Юля Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовляла планшет для похресника,карапузу 7 місяців,і це просто чудова і потрібна річ для малюків Якісно виконаний,голосний,дитинці дуже цікаво Продавець відповідальний,дуже швидко опрацювали замовлення і на другий день я уже його отримала Тому хто хоче трішки відволікти дитину річ бомбова❤️

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Чудовий планшет для розвитку дитини, дитині повинен сподобатись

• Анастасия З***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все чудово, дитині сподобалось.
    Дякую Вам!

Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  LikePrix

• Наталія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дякую за швидку доставку. Планшет працює, все добре. Дуже цікаво малюку ним гратися. Звук хороший. А головне, що українською мовою❤️❤️❤️

Переваги:
    Цікавий, звук, українська мова
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Блажко О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Замовлення прийшло своєчасно. Усе працює. Продавець супер. Рекомендую.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  LikePrix

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Приємне та швидке обслуговування. Дякую!

Переваги:
    Гарний багатофункціональний планшет. Дитині сподобався.
    • Продавець  LikePrix

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все как в описании. работает и звучит , когда нажимаешь)

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Євген. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Планшет сподобався. Дякую за хороше і безпроблемне обслуговування.

Переваги:
    Дитина задоволена
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Роман. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Спасибо большое! Покупкой довольны. Быстрое оформление заказа и доставка в назначенный срок.

Переваги:
    Яркий, красивый планшет
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Ольга. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Артем К***

Все понравилось

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Артем. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Марта Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Гарний ігровий планшет. Дуже порадувало обслуговування, все було на найвищому рівні (незважаючи на передноворічний ажіотаж). Дитина задоволена. Дякуємо!

Переваги:
    дитині сподобалося
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Марта. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анатолий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все добре, яскравий пданшет. Дитині дуже цікаво.

Переваги:
    Все добре, яскравий пданшет. Дитині дуже цікаво
    • Продавець  LikePrix

• Ищенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все добре але якби трішечки гучніший був звук.

• Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Звук можна додати в правому верхньому куті. Будемо раді Вашим замовленням знову. Гарного Вам дня)