- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Смачна матча, готую з молоком, м'яко бадьорить.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Дуже смачна якісна матча для такої вартості! Шикарний зелений колір без барвників, проте і не тьмяний.
Ще підбираю для себе пропорції, але пів чайної ложки на 50-70мл води + молоко або сік дає гарний ніжний смак.- Переваги:
- Не мутний колір, насичений смак
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
дуже сподобався цей чай
- Переваги:
- гарний смак, яскравий колір, насичений аромат
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Прийшло швидко.
Одразу приготував напій.
Дуже сподобалось.
Робив з 1 ч.л. без гірки на 90 г води та додав 80 г молока.
Розмішував електро вінчиком для збивання молока.- Переваги:
- Гарний та виразний смак.
- Недоліки:
- Мабуть ціна.
Хоча для одного напою потрібно десь 4г.
Тобто пачка на 25 порцій.
По 10 грн. за порцію, наче не так вже і дорого.
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Прийшла досить швидко, смачна, колір гарний, але треба ще зрозуміти пропорції, бо коли багато насипала, то була міцна і смак трохи дивний, але коли менше, то майже не відчувалася, робила на банановому молоці.
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Товар якісний, купую не вперше, рекомендую
- Переваги:
- Смак і колір якість найвища
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Швидко відправили, сам товар якісний. Мала поганий досвід з матча до того але цей товар добрий. Дякую магазину.
- Переваги:
- Смачний, якісний
- Недоліки:
- Не має
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Подобається цей зелений чай матча, плюс у подарунок продавець кладе бамбукову ложечку ) Дуже зручно !
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Не буду розповідати про відмінність матчі з Японії і матчі з Китаю. Бачу багато позитивних відгуків. Але вважаю корисним розповісти про те, що сьогодні у пакеті матчі з Китаю я знайшов пасмо чиєїсь шерсті. Розумію, що питання не до продавця, а до виробника, та, мабуть і не в кожному пакеті таке можна знайти. Але хочу щоб покупці були готові до таких сюрпризів.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- матча з Китаю
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Хороша якість.
Не гіркий , запах легкий, добре розчиняється , гарний світло-зелений колір. - Елена В***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Замовляю не перший раз
Дуже подобається - Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Чай смачний,мені дуже подобається, раджу для поціновувачів матчі!
- Переваги:
- Смачний та доступний за ціною
- Недоліки:
- Не знайшла
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
смачна матча
- Переваги:
- усе добре
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Хорошая матча, понравилась. Есть с чем сравнить (иногда в кефейнях делают матча латте из чая гораздо более низкого качества). А эта понравилась! Мелкая фракция, размешивается хорошо, вкус приятный! Особенно с безлактозным молоком- получается чуть сладковатый вкус.
И при ежедневном утреннем ритуале хорошо бодрит и не надоедает.- Переваги:
- Отличный вкус, быстрая доставка.
- Недоліки:
- Нет.
- Ксенія Н***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Матча латте выходит нормальная, вкус приятный, но если ложить для крепкой матчи, сколько указано в описании - сильно горькое и воняет рыбой. Матча достаточно крепкая,поэтому положите лучше меньше, попробуйте, а потом дозируйте на свой вкус. Эта матча,конечно,не может сравниться с японской, что понятно, но довольно крепкий середнячок. Поскольку матчу низкого качества я уже пробовала, там не было ни вкуса толком, ни запаха. Эта же матча при открытии пахнет вполне ничего, да и при правильной дозировке весьма приятный напиток. Без молока не пила, на этот счёт ничего не могу сказать. Рекомендую не пить на вечер, не заснете.
- Переваги:
- Нормальная средняя матча
- Недоліки:
- Лучше не ложить пропорции как в описании, а меньше, иначе невозможно пить
- виталий у***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
все добре
- Віка О***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Хороша матча. Відповідає ціні. Не гірчить, приємно пахне.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
По вкусу напоминает смесь зелёного чая и сена, не оправдал ожидания.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Смак зеленого чаю з незначною гірчинкою
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Якщо справжня матча має бути на смак солодкувата та має приємний запах. То ця з дешевих сортів, бо пити її не особо хочеться. Запах трави як сіно. Ну таке собі. Брала за відгуками людей.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Матча просто супер , насичений смак та аромат
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
отримала матчу. пахне чудово, присмак самої сухої матчі трохи гіркуватий, колір гарний.
додала на порцію 2 гр, залила 50 мл води та взбила вінчиком. в завареному виді теж трохи гіркувата, тому по смаку додала підсолоджувач.
молока треба небагато, якщо хочеться відчути смак самої матчі. близко 100 мл.
сподобалась, як для першого разу.- Переваги:
- безкоштовна доставка розетки. до замовлення поклали маленьку шоколадку. смачна матча. вигідна ціна.
- Недоліки:
- для мене немає
- Алина В***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Первый раз брала матчу, по отзывам выбрала этот и не прогадала!) Сам порошок насыщенного зелёного цвета, однородный, приятно пахнет свежей травкой. Заваривается хорошо, без комочков. Готовила каппучнатором по норме (1 чайная ложка без горки), сам напиток получается густоватый, без горчинки или каких-то лишних привкусов, послевкусие сладкое, хотя сахар не добавляю. А со сливками - это вообще пушка, такой нежный...
Другие сорта или фирмы не пробовала, так что сравнить не с чем, но именно этот чай матча замечательный! Действительно бодрит, как от кофе, но без тахикардии))
Обслуживание от продаца на высоте, быстрая отправка без проблем. Обязательно обращусь еще!)- Переваги:
- Пачка запаяна; порошок сухой, однородный, без комочков; пахнет свежестью
- Недоліки:
- Их нет
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Все гарно....
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
На свою ціну шикарно. Гарно збивається навіть просто потрясши в термокружці, з вершками - бомба
- Переваги:
- Легко збивається, приємний запах
- Недоліки:
- Є ввеликі крупинки, але їх можна просіяти по бажанню
- КсюшаВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Дуже гарний, маю з чим порівняти. Якщо все зробити вірно, то вийде дуже смачна матча. Я задоволена
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
дуже схоже за кольором, консистенцією, розчинністю та запахом на хну. На смак не знаю, хну не пробував, але навіть віддалено не нагадує зелений чай. Від 2-х чайних ложок нудить.
- Переваги:
- невідомо
- Недоліки:
- невідомо
- Евгений В***
Вы действительно заварили 2 чайных ложки? Вы вообще знаете, что такое матча, и как её правильно заваривать? Вы себе чифиря заварили :)
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Смачно)) файна матча, альтернатив не багато,порівнювати немає з чим, але ця топова
- Переваги:
- Смачно,корисно
- Недоліки:
- Немає)
- Герасимова Е***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Отличная матча! Без горчинки-очень приятная на вкус. Пью со сливками с утра и в обед после еды - ну просто замечательно! Бодрит, рагоняет метаболизм. Пищеварение и самочувствие на высоком уровне. Рекомендую всем, кто следит за здоровьем, особенно сейчас - в период авитаминоза и недостатка солнечного света.
- Переваги:
- Вкусный, полезный чай! Альтернатива кофе и химическим жиросжигателям.
- Недоліки:
- Не нашла))
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Быстро пришел товар, пока все нравится, порадовала маленькая шоколадка, очень приятно)спасибо)! Александр(продавец) очень внимательный и приятный в общении, что немаловажно, сразу ответил на вопрос(развернуто)!)
Буду еще заказывать у этого продавца)!
Спасибо большое!- Переваги:
- все понравилось)!
- алісаВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
гарна ціна та якість, дуже дякую за швидку відправку
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Переваги-якість, швидкість обробки заявки.Чудово.
- ЕляВідгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Замовляла матчу вперше, але не помилилася з вибором. Раджу! Гарно дякую!
- Переваги:
- Швидко відправили
- Артемий В***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Я не очень великий специалист в матче, но с лимоном и сахаром получается вполне приятный напиток.
- Переваги:
- Качество и цена
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: M o k k o. Загальна вага: 100
Загалом - матча на кожен день, коли щось подорожче треба економити :)
Колір темніший та має гірчинку, тому краще готувати з меншою кількістю матчі, або додавати більше води.
Якщо хочеться щось краще - то рекомендую Salubre, ціна-якість- Переваги:
- Матча на кожен день
- Недоліки:
- трішки гірчить