Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Хом'як, що говорить, повторюшка TOPA дитяча інтерактивна іграшка Коричневий

Оцінка користувачів 4.29/5
на основі 92 відгуки
  • Відгуки про товар продавця INVITE
  • Ксения А***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Я замовляти своїй дитині 2го хомяка, оскільки перший згорів в квартирі від прильоту. Замовляли одразу і на подарунок дитині подружки. Діти в захваті. І нам теж смішно) всі хом'яки що замовляла - були справними. Чудова іграшка для дітей.

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Ксенія. Нам дуже приємно, ща цей товар виправдав Ваші очікування! Дякуємо Вам за справедливий відгук. Бажаємо мирного неба та приємного користування)

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Хомʼяк кумедний. Прийшов непрацюючий, швидко прислали іншого. Всім задаволена. Трохи покопирсалися в поламаному. Почав реагувати, але гикає і не промовляє слова. Дякую за швидку заміну.

Переваги:
    Гарна іграшка
    Недоліки:
    Трохи зіпсований настрій
  • Наталія

Це чудо!
    З ним дуже весело

Переваги:
    Маленький бешкетник
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Товар відповідає опису. Дитині сподобалася іграшка

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Олексій. Дякуємо за відгук! Бажаємо гарного користування)

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Товар прийшов дуже швидко , якість гарна . Повністю відповідає зображенню на сторінці та опису товару

Переваги:
    Дуже гарна якість матеріалу
    • Продавець  INVITE

Доброго вечора, Аліна. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Дуже крута іграшка. Дитина в захваті

Переваги:
    Займає дитину на деякий час
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Анна. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Все работает отлично,пришел в пакете новой почты,рекомендую

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Дякую за маленький подарунок:)

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Чудова іграшка, дитина трьох років в захваті, причому їй подобається не стільки те, що вона повторює все, як сам хом'ячок. Дуже симпатичний.
    Все доставили швидко, ще й ціна з промокодом

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Максим К***

Іграшка цікава дитині (3 роки). Займає її на деякий час. Приємна на дотик

Переваги:
    Ціна. Швидка доставка
    Недоліки:
    батарейок вистачає на півтора вечора)), але ми були до цього готові
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Максим. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Радміла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Забрали хом'ячка, запакований був, в пакеті нової пошти. Вдома вставили батарейки, а він не працює, потім почав дуже сильно піщати. Пізніше чоловік його розібрав, підправив деталі, він запрацював. Можливо його вдарили, коли їхав по пошті(( Дитина в захваті 2,7 рочки, хом'як все повторює смішним голосом

Переваги:
    Приємний і мягенький
    Недоліки:
    Прийшов в не робочому стані
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Радміла. Дякуємо за звернення. З нашої сторони була повна перевірку товару. Добре, що ситуація вирішилась. Бажаємо приємного користування)

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

З 2х хом'яків один робочий , інший тільки труситься, не говорить.
    Компанія комунікувала погано, відмовилася приймати товар, звинувативши нову пошту у поломці.
    Не рекомендую передусім компанію, хом'яка обов'язково перевіряйте прямо на пошті, бо може бути брак, який потім відмовляться приймати.

Переваги:
    Нормальний, якщо робочий
    Недоліки:
    Буває брак
  • Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Сірий

Принесла хомʼяка додому, вставила батерейки а він взагалі не включається!!!

Недоліки:
    Брак
    • Продавець  INVITE

Доброго вечора, Діана. Нам дуже прикро що вникла така ситуація із Вашим замовленням. За товар обов'язково будуть повернути кошти. Нажаль така ситуація для нас була не передбачена, склад ретельно перевіряє замовлення перед відправкою.

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Жахливо, хочу повернути. Звук нерозбірливий , іграшка рухається через раз і гучно рипить

Переваги:
    Недоліки:
    Все .
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Сірий

не повторяет
    если орать , он иногда может повторить кое что и не голосом , а скрипом

Переваги:
    Недоліки:
    сам товар
    • Продавець  INVITE

Добридень, Олександр.
      Наші пакувальники, як би це дивно не звучало, "розмовляють з кожним хом'яком" перед відправкою. І Ваш хом'ячок не виняток.
      Іграшка повторює почуте на декілька тонів вище, писклявим голоском. Звичайно, на великій відстані він не срацює, бо повторював би шум навколишнього середовища постійно.
      Якщо говорити з ним чітко, то хом'ячок повторить за Вами, але вже писклявим голосом.
      Дякуємо за відгук, і приємного користування.

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Здравствуйте! Хомячок понравился всем и детям и взрослым, насмеялись всей семьей, спасибо за быструю доставку) батарейки шли в комплекте

• Продавець  PRO100BCE

Спасибо Оля за отзыв , пусть вашем доме всегда будет весело )

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий

Хом'як супер, онуку дуже сподобався.
    Додатково дякую за маленький, але приємний подарунок і якісне обслуговувавання

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ференец И***

Орали всей движухой.
    Батарейки надо поменять сразу на новые - 3 ААА

• Продавець  PRO100BCE

Спасибо Игорь за отзыв ))

• Сергеева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Хомячок ребенку очень понравился, она его назвала "Мяка"))) Спасибо продавцу, очень оперативная доставка.

Переваги:
    Легкий и мягкий
    Недоліки:
    нет регулировки звука
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо за отзыв Татьяна , для на очень важно ))

• Оксана Ц***

Якою мовою розмовляє хом‘ячок?

• Сергеева Т***

Тут запитували якою мовою розмовляє хом'ячок, так от, він не розмовляє)), він за вами повторює, тільки смішним голосом...

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Подарили ребенку на два года, восторг, обнимает его, гладит, постоянно с ним разговаривает и хохочет. Даже не ожидали, что так понравится, пока носится с ним, не расстается )
    Хорошего качества игрушка, аккуратно пошит, звук в меру громкий.

Переваги:
    мягкий, смешной, удобно ребенку держать в ладошках, смешно повторяет и двигается.
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо Юлия за отзыв ) очень приятно , пусть хомяк-повторюшка долго радует Вашу семью ))

• Тамара В***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Коричневий

Дітям дуже подобається іграшка, повторює смішним голосом і тремтить. Прийшла з подарунком від магазину. Дорослих не бісить ;)

Переваги:
    дуже цікава
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Тамаро! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий

Дякую магазину за іграшку і за приємний подарунок) хом'як працює, повторює слова і рухається приємно здивував подарунок до замовлення, неочікувано, щіро вдячна і вже скористалася вражена від рівня обслуговування, буду у вас замовляти і далі, радити знайомим, бажаю вам шалених продажів

Переваги:
    Адекватні ціни, великий асортимент, подарунки до замовлення)
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Тетяна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Прикольний хом'як, як на фото.
    Продавець заздалегідь встановив батарейки, змогли протестувати прямо на пошті.

Переваги:
    Невеликий
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Юлія за відгук , деже приемно ))

• Наталя П***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

На день народження брата дідусь приніс ще і маленький подарунок меншій сестричці. Щастя дитини не було меж.гралися всі і навіть дорослі)
    За свою ціну, супер іграшка для настрою. А мамі тепер непотрібно декілька раз повторювати, хом'як допомагає мамі

Переваги:
    Щастя дитини)
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Наталя за відгук для нас він цінний))

• Людмила Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Замовляла вдруге, але перший раз робила це в іншого продавця. Цей продавець додав до замовлення ще й батарейки, за що дякуємо. Продавець - приємна та ввічлива людина, замовлення виконано дуже швидко. Так тримати!

Переваги:
    Чудова іграшка. Цікава не тільки для дітей, але й дорослих та навіть для старичків.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  PRO100BCE

Дякую за відгук Дюдміла) ми намагаємося працювати в задоволення нашим покупцям))

• Інна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий

Хом'ячки чудові. Отримали із батарейками. Дуже сподобалося обслуговування: все чітко і оперативно.

Переваги:
    Із батарейками
    • Покупочк@

Інна дякуемо за відгук дуже вдячні ))

• Виктория А***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Слов нет) одни эмоции) перед тем, как отдать хомяка ребёнку, мы, взрослые проверили его на качество..
    Ребёнок получил игру гораздо позже, чем ожидал))
    Великолепная, весёлая игрушка! В любое время поднимет настроение не только ребёнку, но и взрослому. Рекомендую! Обязательно порадуйте себя и своего ребёнка))

Переваги:
    Сплошное достоинство)
    Недоліки:
    Не выявлено
    • Продавець  PRO100BCE

Виктория спасибо за отзыв ) для нас он ценен !

• Надежда Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Отличный хомяк, ребенок очень доволен всё работает, быстрая отправка, спасибо )

Переваги:
    Цена , качество
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо Надежда за отзыв )) для нас он ценен ))

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий

Хомячок хороший, спасибо) Ребёнку год, понравился ) Единственное - ожидали, что его голос будет более тонким. Отдельно хочу отметить наличие батареек - это подход с умом. Как с пользой для продавца, так и для покупателей. Проверил сразу при получении, не тратишь время на обратный поход для возврата и продавцу удобно. Т е ситуация win-win, молодцы!

• Продавець  Покупочк@

Спасибо Дмитрий за отзыв )) для нас он ценен ))

• Дмитрий К***

Всё некогда было написать. Хомяк сломался где-то недели через 2)

• Тамара
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Классная игрушка, понравилась не только детям, но и взрослые повеселились). Доставка быстрая, игрушка качественная.

Переваги:
    Соответствует картинке, хороший пошив, батарейки в подарок
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо Тамара за ваш отзыв ! Очень приятно , мы стараемся для Вас , что бы возвращались в наш магазин ))

• Вася С***
    Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Білий з коричневим

Голох хомяка ржака , чотко повторює

Переваги:
    Голос і повторювання
  • Роман Я***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сірий

Прикольна іграшка, але за регулятор гучності яб трохи доплатив, і за вкл викл вібрації. Бо як довго граєтся дитина то трохи гучно і набридає

• Продавець  JuliShop

Добрий день, Романе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Дітям сподобався, м'якенький та милий, працює добре

Переваги:
    В комплекті батарейки, дитина відкрила подарунок і одразу отримала надзвичайні емоції
    Недоліки:
    Після першого падіння кришка під батарейки більше не тримається, прийшлось ліпити скотч
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Галина З***

Дуже класна іграшка,рекомендую.

Переваги:
    Все працює

Дякуємо за ваш відгук)

• Продавець  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Оксана Я***

Очень понравился хомяк, необычно интересно и весело. Цена радует. Спасибо

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Оксана! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Диана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Дитині дуже сподобався Іграшка повністю працює, та дуже хорошої якості.

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Діано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!