Відгуки покупців про Спрей для чищення ванн Мілам Chemical Сантрі спрей 750 мл (4820152290731)
- Ганна І***Відгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд. Об'єм 1 шт: 750 мл
При отриманні була проблема з пакування, на що магазин швидко відреагував і запропонував рішення проблеми. Приемно вражена обслуговуванням.
- Переваги:
- Гарний засіб, добре справляеться із застарвлим бурудом на кахелі і керамічній поверхні.
- Недоліки:
- Погано зроблена пляшка, часто ломається бризкалка підчас використання.
Замовляла одразу 4 пляшки. При перевірці на пошті, виявилось, що кожна з них потекла (а засіб не для голих рук). Забрала лише тому, що миюче було потрібно терміново. Розчарована пакуванням, пляшки були не переклеїні, та лежали на боці. Добре хоч коробка була обгорнута плівкою.
- Переваги:
- Недоліки:
- Погано зроблена пляшка, часто ломається бризкалка підчас використання.
- Продавець Чистота та Догляд
Доброго дня.
Перепрошуємо за доставлені незручності.
Пропонуємо вам вислати у якості компенсації заміну даного товару.
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Моет не очень хорошо, по сравнению с другими моющими, нужно прикладывать усилия, чтоб помыть нормально
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Читаю отзывы с 2019 года и всё время одна и та же проблема.Разве нельзя до сих пор решить вопрос с упаковкой товара?Одна бутылка вылилась совсем,из остальных двух осталось по половине.Чек положить не соизволили.Халатность и неуважение к клиенту вынуждает меня отказаться от ваших услуг вообще.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже розчарована, бо розрекламувала засіб сестрі і замовила його перед нашою зустріччю, але... коли забирала його з пр. Перемоги, - разом із гелем для прання, - то побачила, що цей засіб розлився прямо в кульок, - розприскувач не був прикручений-!!! (явно провина виробника). Довелося повернути, а ємність з гелем витирати серветками. Поки витирала, руки вже були в Сантрі і почали пекти... (
Хотілося б, щоб виробник і працівники складу були більш уважними, бо на цей засіб вже були скарги щодо упаковки і розлитого вмісту.
...Добре, що гроші за засіб мені вже повернули на картку.- Переваги:
- Засіб хороший, перевірений, але... Друга покупка була зовсім не вдалою. (((
- Недоліки:
- засіб розлився і я його не змогла забрати з магазину
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олена! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже крутий засіб!! Раджу купити і переконатися в цьому.
Поки чекаю покупки нового унітазу, вже втомилася боротися з іржею, котра зараз виникає дуже швидко... Купила, спробувала і зрозуміла, що більше ні на що його не проміняю. :) Раніше використовувала різне, але пам*ятаю, що "МИЛАМ" - це завжди була гарна якість, тож знову у цьому переконалася! Вже випробовувала і на кафелі у ванній, - наскільки спростилося життя. )- Переваги:
- Ніколи не думала, що розпилювач це ТАК зручно!! Іржа просто зникає на очах!
- Недоліки:
- Запах, але без нього ніяк....
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Средство видимо так и не удастся испытать на деле. так как плохо закрыта бутылка была и все растеклось по всей коробке.... качество упаковки от розетки - ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ
- Переваги:
- не узнаю
- Недоліки:
- плохая упаковка.
Эксперт RozetkaДобрый день! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Юрий
Вы вернули посылку?