- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Звичайна кава, зручна економна упаковка. Без вау ефекту, а збалансована кава, для вжитку щоранку перед роботою.
- Переваги:
- Упаковка
Гармонійний
Помірна
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отлично. Рекомендую.
Дякуємо, Сергію, за Ваш відгук і рекомендацію!
Нам дуже приємно знати, що кава Gimoka Bianco Вам сподобалася.
Бажаємо смачних ароматних чашок щодня!
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Мелкие зерна, половину из них светлые (додумайтесь сами почему). Не рекомендую((((
- Переваги:
- Недоліки:
- Написал выше
Руслане, дякуємо за Ваш відгук.
Нам шкода, що кава Gimoka Bianco не виправдала Ваших очікувань.
Зерна в пачці можуть відрізнятися за відтінком через особливості обсмаження конкретної партії, однак це не впливає на якість продукту.
Ми обов’язково передамо Ваші зауваження виробнику для додаткової перевірки та вдосконалення контролю якості.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добре
Дякуємо, пані Тетяно, за ваш відгук!
Раді, що кава Gimoka Bianco вам сподобалась.
Бажаємо, щоб кожна чашка дарувала приємний настрій і заряд енергії на день!Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова кава.
Дякуємо, пані Людмило, за ваш відгук!
Нам приємно чути, що кава Gimoka Bianco вам сподобалась.
Бажаємо, щоб кожна чашка дарувала гарний настрій та натхнення на день.
Будемо раді вашим наступним замовленням!)
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава як кава, бадьорить зранку, більшого від неї вимагать не треба.
- Переваги:
- Дешева
- Недоліки:
- за ці гроші їх нема
Простий
Помірна
Сергію, дякуємо за ваш відгук і що обрали Gimoka Bianco!
Раді, що кава дарує заряд бадьорості та виправдовує свою ціну.
Гарних вам ранків і смачних чашок кави!)
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Зерна как семечки, такие мелкие ещё не попадались
- Переваги:
- Недоліки:
- Очень мелкие зерна, вкус так себе...
Пане Олександре, дякуємо за ваш відгук та за вибір кави Gimoka Bianco.
Розмір кавових зерен може відрізнятися залежно від сорту та обжарки, і для даної позиції це є особливістю продукту. Нам шкода, що смак кави не повністю відповідав вашим очікуванням.
Ваші зауваження ми передамо виробнику, адже для нас дуже важлива думка клієнтів, щоб постійно покращувати якість продукції.
Будемо раді, якщо ви спробуєте й інші бленди Gimoka — вони відрізняються інтенсивністю обсмаження та смаковим профілем, тож, можливо, серед них ви знайдете саме свій улюблений варіант.
Дякуємо, що поділилися враженням!
- Рябчун В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава як кава
Доброго дня, Володимире!
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви обрали нашу каву Gimoka Bianco.
Сподіваємося, що згодом вона стане для Вас улюбленою!
Якщо матимете побажання або питання – будемо раді допомогти.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не смачно зовсім!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не смачно
Дякуємо за відгук, Андрію! Нам шкода, що смак кави не виправдав Ваших очікувань.
У кожної кави є свої особливості — сорт, обсмажування та профіль смаку можуть подобатися не всім.
Ми цінуємо Вашу думку і обов’язково врахуємо її у подальшій роботі з асортиментом.
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Ні смаку, ні запаху. Жалкую, що купила. Жалкую, що не можливо повернути.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
Доброго дня, Любове!
Дякуємо, що поділилися своєю думкою про каву Gimoka Bianco.
Нам шкода, що смак та аромат цього бленду не виправдали Ваших очікувань.
Смаки у кави, як і в людей, — дуже індивідуальні, і те, що не сподобалося одному, може стати улюбленим напоєм для іншого.
Можливо, Вам більше підійдуть інші сорти з нашого асортименту — будемо раді допомогти з вибором.
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Жахлива кава, не купуйте
- Переваги:
Валерію, дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що кава Gimoka Bianco не виправдала ваших очікувань.
Ми ретельно контролюємо якість кожної партії та цінуємо зворотний зв’язок, адже він допомагає нам удосконалювати продукт.
- Овсієнко Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Перекалена
Богдане, дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що обсмаження кави здалося вам надто темним. Gimoka Bianco дійсно має насичене обсмаження, яке надає гіркувато-шоколадні ноти, але ми розуміємо, що смакові вподобання у кожного різні.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дрібна, майже не відчувається запах, мелеться добре, треба багато на поцію щоб відчути міцність, буду пробувать досмажити
- Переваги:
Дякуємо, Сергію, за ваш відгук!
Цінуємо, що поділились враженнями від кави Gimoka Bianco.
Шкода, що аромат та міцність не зовсім відповідали очікуванням.
Можливо, вам краще підійде суміш з вищим вмістом робусти або темнішого обсмаження — будемо раді допомогти з підбором.
Дякуємо, що обрали нас, і бажаємо смачної кави щодня!
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
До цього брали Chicco D'orro за ~750. Першу взяли мелкну і вона дуже сподобалася. Другу взяли в зернах, які ззовні були дуже непоганими (в пооівнянні з іншими дешевими, та й цією, бо були більші), але в ній були прокисші зерна... Та й смак був маловиражений (через арабіку?).
В цій же каві смак монорідний, виражений, правда вона й помітно сильніше піджарена. Каву брав у медичних цілях, задля кофеїну, але ефект дуже слабий, вочевидь через малі зерна, та мабуть і самі їх властивості. Що цікаво, тут явно великий вміст робусти, а в робусті має бути більший вміст кофеїну, але нажаль це не так... Підійде тим хто п'є каву лише задля насолоди, але судячи по іншим відгукам лише якщо смак сподобається.
Нагадала дешеву Лазарро що продають на заправках країни.
Якби вона мені не треба була через кофеїн, то за свої гроші нормальна. А так то доп'ю і шукатиму щось інше.- Переваги:
- Вартість, в моєму випадку відсутність кислих зерен, чітко виражений смак.
- Недоліки:
- Мало кофеїну.
Дякуємо, Андрію, за розгорнутий та змістовний відгук!
Цінуємо вашу об'єктивність і докладний аналіз – це дуже корисно як для нас, так і для інших покупців.
Раді, що ви відзначили чіткий смак і відсутність кислих зерен, водночас шкода, що рівень кофеїну не відповідав вашим очікуванням.
Звернемо увагу на ваше зауваження щодо властивостей зерна – завдяки таким відгукам маємо змогу вдосконалювати асортимент.
Якщо шукаєте каву з вираженим ефектом бадьорості – із задоволенням підкажемо варіанти з підвищеним вмістом робусти.
Ще раз дякуємо за зворотний зв’язок і будемо раді бачити вас знову!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Джимока уже не та...но не катострафично.Зёрна, конечно разнородной обжарки, может так и надо.
Добрий день, Ігор.
Дякуємо за відгук та оцінку, кави в зернах Gimoka Bianco.
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
С пивом пойдёт
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Горький и пережареный
- Переваги:
- Недоліки:
- Горький и пережареный
Добрий день. Особливості Gimoka Bianco: 10% арабіка, 90% робуста. Італійська кава з характером і яскравим ароматом, тому у смаковій композиції відчувається делікатна гіркуватість.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава смачна,не гірка, не кисла. Саме те
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
Добрий день. Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємного користування. Щиро раді, що вам до вподоби :)
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Трохи пережарений
- Переваги:
Добрий день. Дякуємо що обрали саме нашу торгову марку, нам дуже важливий зворотній зв'язок та думка про наш товар, тому вдячні що поділились вашими враженнями.
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вирішили спробувати нову каву, була акція, то й купили 3 пачки по 1кг... За 8 років володіння кавомашиною ще такої кави нам не доводилося бачити - при відкритті пачки замість запаху кави - запах плісняви. Причому, кава свіжерозфасована, термін придатності ще більше ніж півтора роки...
- Переваги:
- Недоліки:
- Пліснява на зернах, зерна не однорідні з різною прожаркою
Вітаємо, Юрій! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. З нашої сторони ми обов'язково перевіримо на якість даний продукт.
- Юрій О***
Подзвонив представник постачальника, вирішив зробити мені подарунок – 1кг кави посилання , яка коштує як майже дві упаковки кави, що я викинув . Дякую, за презент, цієї кави я ще не купляв, спробую її і напишу відгук на неї)))
Добрий день! В нашому асортименті є широкий вибір кави. З радістю допоможемо обрати каву на Ваш смак: посилання
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Смачна кава.
Добрий день.Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороший по такой цене
Доброго дня. Вдячні за Ваш відгук . Ми завжди стараємося забезпечувати високу якість товару за доступною ціною, перевершуючи очікування. Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гірка кава. На любителя.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Гіркий смак.
Доброго дня. В нашому асортименті є широкий вибір кави.
З радістю допоможемо обрати каву на Ваш смак:
посилання
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Трошки пережарений
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Норм.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Гарна смачна кава.
Ціна по акції дуже приємна.
Виконання замовлення як було замовлено.
Дякую Розетці- Переваги:
- Ціна, сервіс
- Недоліки:
Доброго дня. Щиро раді, що вам довподоби :)
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
- Переваги:
- Аромат
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава так собі...є присмак порошку. Яка ціна така і кава...
- Переваги:
- Недоліки:
- Присмак порошку
Дякуємо Анастасія, що обрали саме нашу торгову марку Gimoka,
нам дуже важливий зворотній зв'язок та думка про наш товар, що саме вам не сподобалось. Можливо Вам більше сподобаються інші пропозиції від ТМ Gimoka. - Тетяна С***
Якого порошку?
Доброго дня, пані Тетяно!
Дякуємо за Ваш інтерес до кави в зернах Gimoka Bianco 1 кг.
Уточнимо: це натуральна обсмажена кава в зернах, без будь-яких додаткових інгредієнтів або порошків.
Gimoka — італійський бренд із багаторічною історією, який суворо дотримується стандартів якості та чистоти продукту.
Якщо у Вас виникли сумніви через упаковку чи враження від смаку — будь ласка, дайте знати. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти розібратися.
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава дуже посередня
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Готовлю кофе в турочке на плите, перед этим перемалывая в кофемолке. Пью без сахара, с каплей корицы.
Это не минус, но на что обратил внимание, что в кофемолке он оказался скорее горчичного цвета, чем черного. На готовом кофе не отразилось.
Вкус равномерный и мягкий, даже бархатный. Как по мне не даже хватает горчинки, которая позволяет взбодриться. Такой кофе не хочется разбавить молоком или добавлять сироп. Для своих денег (брал по акции) вполне хорошо.- Переваги:
- Спокойный но насыщенный вкус
- Недоліки:
- Слабоват
Гармонійний
Не виражена
Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук!
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Всегда брал не тут кофе быстровежей обжарки. Цена была такая же, всё было на уровне, но тут сложились обстоятельства и решил заказать на розетке.
Пенка действительно больше, чем в обычном кофе.
Кофе с горчикой и крепкий, если на машине выставлен максимальный аромат.
Зерна маленькие и разные, но мне кажется, что это больше плюс, да и вообще на зерна их вид и особенно запах обращать внимание, я думаю, не стоит.
Вообщем кофе - на все деньги) пить можно, не отравишься. В ценовой категории до 500 грн. Ничем не уступает конкурентам.- Переваги:
- Цена, запах зёрен, пенка.
- Недоліки:
- Немного горчит.
Вітаємо, Анатолій! Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам до вподоби)
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Nice
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: FirstShop. Загальна вага: 1000
Не рекомендую. Одразу просили скинути гроші, хоча оформлювала наложку. Потім два дні тиша. Потім такої кави нема. Потім знов тиша. Наступного дня питаю ттн. Через декілька годин, нарешті, надіслали. Смак вода водою...
- Переваги:
- Недоліки:
- Смак, обслуговування
- Продавець FirstShop
Нажаль , в зв'язку з світлом та інтернетом . Не завжди е можливість бачити актуальні остатки
Стосовно кави. Це оригінальна Gimoka Bianco вона слабка на вкус. Але можно вашу кавомашину налаштувати. Щоб вона стала крепка. Зверніться через форму "Написати продавцю", дамо телефон нашого спеціаліста, він допоможе налаштувати
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Цена.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Яковчук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
За свои деньги то что надо!
- Переваги:
- Цена-качество
- Жека С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава дуже зажарена, і присутній якийсь присмак
- Переваги:
- Хібащо ціна
- Недоліки:
- Присутній присмак, мабуть зерна чимось оброблені