- Кравченко А***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
- Продавець WOWS
Андрій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
В експлуатації майже рік у підлітка проблем не виникало з урахуванням того, як його напружують. Тягне без проблем ігри, програми та не зависає. Акумулятора вистачає на цілий день.
- Переваги:
- Гарний телефон за свої гроші.
- Продавець DMS
Дуже дякуємо за те, що приділили час тому, щоб залишити нам такий чудовий відгук!
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Замовляв у кольорі StarBlue, прислали чорний.
- Продавець DMS
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода чути про те, що у вас був такий досвід, проте ми цінуємо те, що ви повідомили нас про це. Мала місце помилка при підготовці товару до відправки, ми приосимо вибачення за незручності. Ми докладемо всіх зусиль длятого, щоб подібна ситуація не повторилася.
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
К продавцу претензий нет ,но телефон лажа полная
- Переваги:
- Красивый и на этом все
- Недоліки:
- Камера г***о ,фронталка ЛЭП, телефон своих денег не стоит , микрофон тоже не очень, максимально жалею о покупке
- Продавець DMS
Добрий день! Нам шкода, що замовленний товар не відповів Вашим очікуванням. Хочемо проінформувати, що Ви можете повернути його протягом 14-ти днів з моменту отримання, якщо він Вам не підійшов і при умові збереження товарного витгляду телефону.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Отличный красивый быстрый.
- Переваги:
- Красивый
- Продавець DMS
Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок по вашому замовленню, для нас важливе кожне звернення. Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Button. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже гарний телефон, швидкий, гарний
- Едуард Й***Відгук від покупця. Продавець: Button. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Товар Отлічний Все Прийшло В Акуратному Вигляді
- Переваги:
- Акуратно Упакований