- Сервер Д***Відгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд. Об'єм 1 шт: 1 л
Хорошо
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд. Об'єм 1 шт: 500 мл
- Ніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Засіб гарний,запакований в пухирці,все добре
- Переваги:
- Ціна-якість
- новофастовская с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Непоганий
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
То що треба. Задоволена.
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Товар прийшов цілий, не розлитий, повністю запакований у повітряно-пухирчатку плівку,але засіб не такий як на картинці
- Оксана К***
Нова упаковка?Є фото,що присилають?
- Евгений У***Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Об'єм 1 шт: 1 л
- сербина и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Не раджу нікому купувати, прийшов розлитий і розлився він не в дорозі, пакування було сухе. Жах.
- Переваги:
- Недоліки:
- Все,
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Халатне відношення до своєї праці , як виробник а, так і того хто його пакував
- Переваги:
- Не бачу, поки.
- Недоліки:
- Прийшло розлите, кришка не держиться, рідина рідша чим була, хоча це - гель.
Поклали пляшку, кинули плівки , не обмотали, просто кинули, щоб відділити від іншого товару, при тому знаючи....
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Привезли ..., розлиту, рідку, просто жах, плівки закидали...
- Переваги:
- Недоліки:
- Повелася , не знаю на що, точніше, щоб лишній раз не бігти..
- КОСТЯНТИН Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Все блестит.
- Переваги:
- Отлично чистит
- Іванюк Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Хороший товар і продавця рекомендую!!!!
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Очень хорошее средство. Чистит даже белые швы между плиткой.
Хорошее действенное средство. В ванной отмылись потускневшие белые швы между плиткой. Нужно быть аккуратнее при использовании на хромированных поверхностях, наносить средство и сразу смывать , может повредить поверхность
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Миє нормально
- Переваги:
- Ціна ,результат
- Недоліки:
- Різкий запах
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Хороший гель, рекомендую
- Шок Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Отличное средство
- Коля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
обичний гель
- Переваги:
- очищає
- Недоліки:
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Очень хорошее средство, отмывает самые загрязнённые места!
- Переваги:
- Доступный
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Відмиває навіть камінь на дні, братиму ще
- Сніжана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Майже без запаху, чудово очищує
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Lima. Об'єм 1 шт: 1 л
Засіб дуже ефективний. На жаль знайти його важко. Дуже зраділа коли побачила тут. Гарно видаляє вапняний наліт (краще за гель).
Продавець швидко відправив. Пакування гарне. Дякую - Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Відмиває добре, на довго вистачає
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Отличное средство. Хорошо удаляет налёт и ржавчину.
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Продукция Милам мне давно знакома. Раньше, живя в Луганске, я пользовалась только ней. Все, что изготавливает Милам, работает.
- Переваги:
- Отвечает всем требованиям.
- Недоліки:
- Нет.
- Лопата Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Чудово впорався з вапняними нальотом
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Вже купила.Дно всіх сковорідок добре від чистила.Стали,як нові.
- Переваги:
- Добре чистить
- Недоліки:
- Не знайшла
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Пользуюсь продукцией фирмы "Милам" много лет!
Прекрасное качество,хорошая цена!- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Кльова штука для жорсткої води в туалеті! Три роки тому порекомендував родич, дякую Сергію! Все відмиває і дуже оперативно, і не дуже багато треба лити, що є економно, правда?
- Переваги:
- 1 літр, невелика ціна і економне використання.
- Недоліки:
- У кого бактерії, у вигрібних ямах, то це не підійде.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Мені сподобався, гарно чистить
- Вита З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Очень хороший вариант
- Переваги:
- Работает чисто
- Недоліки:
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Рекомендую
- Переваги:
- Все супер
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Мелам в общем Рекомендую!
- Переваги:
- Качество и цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Алёна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Гарно чистить
- Переваги:
- Великий об'єм
- Недоліки:
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Нормальний чистіший зсіб
- Недоліки:
- Мартыненко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість в упаковці: 1
Доповню свій відгук. На етикетці зазначено, що НЕ для змішувачів. А от тип поверхонь повністю замовчений. Тому все потрібно перевіряти на невидимому місці і думати головою, що можна мити кислотою.