- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отлично, он работает
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб, справляється зі своєю задачею на відмінно.
- Переваги:
- Гарно прибирає грибок, плісняву.
- Недоліки:
- Смердить як хлорка, але так і має бути поідеї.
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Рекомендуємо!
- Переваги:
- Дійсно справляється з пліснявою, на відміну від інших засобів!!!
- Недоліки:
- До засобу питань немає.
Бажано брати по акції для економії по вартості.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Удачная покупка
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отличное средство для удаления плесени.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
- Софія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарно прибирає плісняву
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Ефективно видаляє плісняву в закутках ванної без потреби механічного тертя
- Переваги:
- Виконує свою роботу
- Недоліки:
- Вироблено в Польщі)
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Засіб отлічний дії через 5 хв дякую
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Усе прийшло. Дякую
- Переваги:
- Все чудово
- Леся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Повиводила цвіль в льосі і протягом вже місяця не з'являється. Задоволена
- елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Прибирає плісняву моментально, рекомендую
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний і дієвий засіб
Представник постачальникаОльго, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
З своїми функціями справляється)
Представник постачальникаАндрію, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Cillit Bang
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарна якість, швидке видалення плісняви, мій фаворит !
Представник постачальникаТетяно, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Cillit Bang
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
плісняву прибирає з швів у ванній - не повністю, але шов став помітно білішим після застосування засобу
- Переваги:
- ціна, якість
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже гарний засіб для видалення плісняви. Швидка якісна дія . Рекомендую
- Переваги:
- Якісна швидка дія
Представник постачальникаІгорю, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Піде
- Переваги:
- Видаляє багато що
- Недоліки:
- Не все підряд
Представник постачальникаЄвгене, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
сподобалося)
- Переваги:
- 100 відсотковий спосіб швидко позбавитись плісняви. Зникає на очах за пару хвилин, обробляв прямо по шпалерах
- Недоліки:
- не знайшла
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не відповідає тому що Ви рекламували
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук!
Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, уточнять деталі, нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дезінфекує добре
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб
Представник постачальникаПавле, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Зі своєю задачею чудово справляється
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не удалил Плесень ни на плитке ни на стене
- Недоліки:
- Не помог
Представник постачальникаІрино, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Прийшов вчасно. Не перший раз замовляю
- Тамила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Користувалася різними засобами але отруєння вперше, більше не ризикну використати. Із пліснявою впорався, як на довго подивимося.
- Переваги:
- Видалив плісняву
- Недоліки:
- Дуже токсичний, вперше використала і мала набряки дихальних шляхів
Представник постачальникаТаміло, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Станислав Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Свої функції виконує на відсотків!
Представник постачальникаСтаніславе, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб, спробувала на плитці в ванній кімнаті. Нанесла, залишила хвилин на 5, вони швидко побіліли. Це мабуть поки що кращий засіб, який я купляла.
Представник постачальникаГанно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарно борться з грибком на стінах.
Представник постачальникаІгорю, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- ГАННА Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Реально зникають чорні плями. Бризкала навіть на світлі шпалери. Все чорне просто зникло. Супер засіб
- Переваги:
- Дієвий
- Недоліки:
- Трохи є запах хлорки, але не критично, особливл, якщо працювати в рукавицях.
Представник постачальникаГанно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Cillit Bang
- Дарія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дієвий засіб. Я задоволена
- Переваги:
- Дієвий. Економічний.
- Недоліки:
- Погано працює ручка натискання. Не повертається у вихідне положення. Треба вручну повертати.
Представник постачальникаДаріє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Хороша річ
Представник постачальникаТарасе, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
С плесенью справляется) Буду заказывать ещё)
- Переваги:
- Всё хорошо
- Недоліки:
Представник постачальникаАнно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
То що треба
Представник постачальникаПавле, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Cillit Bang
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Товар приїхав вчасно
- Переваги:
- Відмінно виглядає плісінь
Представник постачальникаМиколо, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Відсутність різкого запаху
Представник постачальникаСвітлано, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang