- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
Дякую.
- Переваги:
- Ціна, якість, аромат
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Хороші туалетні блоки, вистачає на довго, мають приємний ненав'язливий запах.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Дуже спрдобався ,аромат приємний
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Все супер
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Дякую за швидку доставку. Блочок працює бодро по трохи освіжає. Загалом норм.
- Переваги:
- Акційні пропозиції
- Недоліки:
- Поки не виявив
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Лучшие пахучки для туалета.
Классно пахнут, хватает на знаааачительно дольше других даже именитых брендов!- Представник постачальника
Добрий день.
Дякуємо за відгук!
- Люда Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Приємно пахне. На скільки вистачить побачимо. Подобається. Бистра доставка. Дякую Розетка
Добрий день.
Дякуємо за відгук!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Приємно пахне, поки не знаю на скільки вистачить.
- Переваги:
- Запах, аниимікробна дія
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
Хороший
- Наталия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Гарно справляється з запахами
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Отличный аромат свежести
- Переваги:
- Цена аромат
- Недоліки:
- Павел З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5. Вага: 275 г
НУЖНО подбирать что то другое!
- Переваги:
- обычный запах и пена! и все! достоинств - нету!
- Недоліки:
- слабый очень эффект! БОЛЬШЕ ТАКОЕ брать не будем!
- Скрипкина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5. Вага: 275 г
Купила 2 упаковки по 5 шт. Прочитала отзывы и ужаснулась. Ладно, попользуюсь потом оставлю более детальный отзыв.
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
Завжди замовляю, даний засіб!
- Шмелева А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5. Вага: 275 г
Очищения и свежести не заметила . Бесполезная вещь . Раньше брала доместос похожи, с эффектом синей воды , те блоки мне очень понравились , визит эффекта 0
- Переваги:
- Не обнаружено
- Недоліки:
- Очищения нет, свежести нет , с заявленными задачами не справляется . Не рекомендую. Больше брать не буду
Функционала вообще не заметила . Ни аромата толком, ни очищения, ни эффекта синей воды . До-этого брала другие доместос, в блоках, с эффектом синей воды, те классные : аромат сильный, очищение , хватает на долго . А эти ни о чем. Выброшенные деньги .
- Переваги:
- Кроме того, что хватает на долго , плюсов не нашла . Но опять же , хватает на долго, а толку ноль
- Недоліки:
- Никакого аромата свежести после смыкания , не заметила очищения , с заявленными функциями не справляется . Фигня.
- Зелинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5. Вага: 275 г
Со своими задачами справляется. Рекомендую
- Переваги:
- Освежает и очищает
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5. Вага: 275 г
Продуманий функціонал. Виконують свою функцію на 100%. Очищення унітазу та ароматизація вбиральні.
- Переваги:
- На велику кількість змивань.
- Недоліки:
- Коли я купував у описі зазначалося що блоків 8 штук, а по факту їх 5. Після мого звернення інформацію про товар змінили, ціну змінили, а мені принесли вибачення, і все).
Завжди замовляю!
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Комментарий чисто субъективный! У нас унитаз не белый, а бордовый и на нем постоянно белые потеки в месте расположения блока((( Надо же указывать, что средство исключительно для белой сантехники!!!
В нашем случае - абсолютный провал! - Dima P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 5. Вага: 275 г
В описі 8 шт., але в наявності 5шт.. обман!!!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
Нормальний засіб!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
Уход за унитазом - да. А еще самый лучший запах. Не люблю резких, насыщенных химических запахов, особенно в маленьких помещениях. Этот запах легкий, дает ощущение свежести и ухоженности, и не "бьет в нос". Очень довольна покупкой
- Переваги:
- Запах, цена по скидке.
Завжди купую!)
- Людмила Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
Зручно
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
- Переваги:
- Запах, хорошо очищает
Непогана річ, для унітазу!
- КириллВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Лучшие блоки для унитаза. Пена обильная. Запах приятный, пахнет свежестью и чистотой.
- Недоліки:
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 40 г
Намного лучше тех которыми пользовались ранее, а при акционой цене так вообще КЛАСС!
- Переваги:
- Намного дольше и лучше "работают"
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 55 г
Удобный блок, взяли по акции. Отлично справляется со своей задачей.