- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Ціна у вас дуже зависока.
- Переваги:
- Засіб дійсно дуже добрий.
- Недоліки:
- Ціна тут не обґрунтована.
- Продавець StarLight
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Дякую працюе!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Все чудово
- СлавікВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Чудовий засіб
- Переваги:
- Працює добре
- Игор П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Ефективний засіб
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Руслан Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 4
Користуюся даним засобом неодноразово. Все чудово "виїдає".
Рекомендую- Переваги:
- Жере всі засори
- Недоліки:
- Поки не побачив
- Продавець StarLight
- Алексей Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 2
Хорошо справляется
- Продавець StarLight
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 1
Хороший засіб!
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
С товаром все ок, пробне використання добре вийшло.
- Переваги:
- Топчик
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 4
Отличное средство, можно заказывать...
Результат положительный- Переваги:
- Действует
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець StarLight
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
З товаром все ок.
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 1
Все отлично!Можно пользоваться для очишения труб.
- Переваги:
- Все ок
- Продавець StarLight
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Сподобався засіб в роботі, відправка швидка, буду замовляти ще коли закінчиться
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 1
Виконує свою роботу
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Засіб добре справляється з прочищенням і дуже простий у використанні.
- Переваги:
- Дієвий засіб, та легкий у використанні
- Продавець StarLight
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Потрібно було 2 цикли, але засор вдалось прочистити.
- Переваги:
- Засор в трубі прочищено
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 4
Засіб працює.
Ціна доступна.- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець StarLight
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Товар відповідає опису. Гарний сервіс. Доставили вчасно.
- Продавець StarLight
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 4
Все добре
- Переваги:
- Прочищає
- Продавець StarLight
- Старченко С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 4
Все ок, згідно опису. Діюча речовина, дешево та сердито ))
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Хороший товар за свої гроші, необхідні функції виконує, надіслали також швидко)) все чудово)
- Павло А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Рекомендую
- Переваги:
- Швидко прочищує труби.
- Продавець StarLight
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Все добре
- Продавець StarLight
- Ремизенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Всем доволен)
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Все зробив по інструкції. Чи відчув я єфект? Скоріш за все ні.
Все ж таки гель значно краще робить цю справу.- Переваги:
- не помітив
- Недоліки:
- не спрацювало
- Продавець StarLight
З Вами звʼяжеться наш сервісний менеджер задля вирішення даного питання.
- Продавець StarLight
Ще раз дякуємо Вам за зворотній звʼязок та будемо раді бачиьи Вас подальшому! Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 4
Товар відповідає опису та заявленим функціям
- Переваги:
- Швидке, професійне обслуговування
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 1
Допоміг прочистити засор в трубах, рекомендую! 25 хв і результат))
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Дуже дієвий засіб, добре чистить труби. Швидка доставка, дякую.
- Переваги:
- Гарна якість
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 2
Результатом задоволений
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
Засіб дійсно дієвий! Мені сподобалось. Прочистив труби швидко і якісно!
- Переваги:
- Ціна доступна і якість добра
- Продавець StarLight
- Григорий К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
За 20 минут пробило плотно засоренный волосами сифон. Причем на 100%. Вода которая вообще не проходила уже почти, после этого крота засасывает максимальный напор просто вихрем. Был очень впечатлен!
- Переваги:
- Очень эффективно!
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 2
Працює
- Ирина ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 2
Хорошая вещь. Работает на ура. Рекомендую
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 5
З відгуків цей засіб краще для чищення труб який доступний на ринку. Товар доїхав досить швидко.
- Переваги:
- Прочистив трубу
- Продавець StarLight
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 2
Працює добре, чистить досить нормально