Відгуки покупців про Засіб для видалення цвілі Astonish Mould&Mildew Stain Blaster 750 мл
- Дар'я Р***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене. Об'єм 1 шт: 750 мл
Залишилася задоволена засобом,та результатом від нього,має запах білизни,але не критично,швидко вивітрився. Цвіль з вікон прибрав чудово з першого разу,навіть не треба було терти,але змивати краще ганчіркою,бо дуже піниться від губки. На шпалерах знадобилося 2 рази пройтись, але прибрав також чудово.
- Переваги:
- Добре прибрав, економний у використанні
- Недоліки:
- Запах, піниться але не критично
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене. Об'єм 1 шт: 750 мл
Товар відповідає заявленому
- Переваги:
- Видаляє плісняву
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене. Об'єм 1 шт: 750 мл
Замовляю другий раз. Швидко видаляє плями цвілі. У мене на стінах декоративна штукатурка...пляма зникає повністю. Мені цей засіб дуже допомагає
- Переваги:
- Ефективно видаляє цвіль, не залишаючи плям
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене. Об'єм 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб. Працює ефективно. 5 потримати і можно мити, і все відмиває, грибка не має. Є на початку сильний запах але він хвилин через 10 пропадає.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Обери мене. Об'єм 1 шт: 750 мл
Для того що я випивав, впорався на відмінно. Подивимося через скільки буде повторне миття.
- Переваги:
- Гарно відмиває цвіль
- Мария к***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отлично выводит плесень с кафеля и обоев
- Продавець Lacura Shop
Дякуємо за високу оцінку та відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою. Будемо раді вашим новим замовленням!
- андрей ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
- Майя В***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дієвий засіб
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Давно пользуюсь различной продукцией Астониш. Средство от плесени реально работает. Помогло убрать плесень в углах, на откосах. Рекомендую.
- Продавець Lacura Shop
Дякуємо за відгук та довіру до бренду Astonish! Раді, що засіб вкотре довів свою ефективність і допоміг впоратися з пліснявою. Це дійсно потужне рішення для складних ділянок!
- Лада Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Загалом засіб працює і справляється зі своїм завданням. Але потрібно наносити декілька разів. Досить різкий запах, потрібно провітрювати приміщення.
- Переваги:
- Дійсно допомогає прибрати чорну плісняву
- Недоліки:
- Запах, потрібно наносити декілька разів
- Богдана Р***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Кращий засіб від плісняви
- Продавець Lacura Shop
Дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Astonish допоміг Вам ефективно впоратися з пліснявою. Приємного користування!
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Об'єм 1 шт: 750 мл
Засіб віповідає вимогам.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Добрий день, вперше трапилася надзвичайно неприємна ситуація: замість засобу від плісняви отримала інший засіб, який мені не потрібен. Розчарована інтернет - магазином, категорично не рекомендую.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб, присутній легкий запах хлопки, але швидко вивітрюється, в порівнянні з Savo.
Товар нормальний але продавець закладає в ціну пакування (109 грн), в стару коробку з великою кількістью паперу. І це недопомагає і товар псується , або вкладає вже зіпсований товар. Майте на увазі ,що Ваш товар який Ви замовите у цього продавця здорожчає мін на 109 грн, послуги НП. Претензії до продавця. До товару претензій немає.
- Переваги:
- Недоліки:
- Зіпсована пляшка товару
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
За цю ціну можна було купити 15 пляшок білизни. Склад ідентичний до самої звичайної білизни.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дорого
- Юлія П***
До речі, смердить і вивітрюється так само, як і білизна, тож немає сенсу переплачувати
- Світлана Ш***
То купляйте Білизну. А засіб чудовий
- Микола Ч***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Реально работает. Помогло убрать плесень с оконных откосов.
- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Об'єм 1 шт: 750 мл
Замовила цей засіб для видалення цвілі на швах плитки в ванній - сьогодні спробувала, і це просто вау! Той випадок коли результат перевершив очікування) Темна цвіль на швах плитки була десь біля двох років, тобто не дуже стара, але особливо в кутках над ванною шви були всі чорні, я думала що саме в тому місці навряд чи видалить - в результаті засіб видалив абсолютно всю цвіль, біліло буквально на очах! Тому однозначно рекомендую. Не знаю як на рахунок старої цвілі, але середньої тяжкості видаляє швидко. Користуватися зручно - я розпилила на шви плитки і залишила десь на 20 хвилин (в інструкції написано декілька хвилин, але я десь читала що на швах плитки бажано на довше залишати засіб проти цвілі, бо в затирки пориста структура і засіб довше проникає), потім просто змила водою, не потрібно нічого терти. З плюсів також те що засіб не дуже термоядерний (звичайно потрібно бути обережними при нанесенні, бо це все ж таки міцний засіб, але запах не критично важкий).
- Анатолий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Засіб дуже дієвий на всі сто...
- Переваги:
- Швидко і гарно видаляє плісняву і грибок
- Ирина Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Працює, за кілька обробок з інтервалом 7-10 днів плісняву з емальованої ванни видалив повністю. Треба нанести на поверхню, витримати 10-15 хвилин, потім ретельно змити. Під час витримки треба приміщення закрити і вийти, бо можна отримати ускладнення дихання.
- Переваги:
- ефективний
- Недоліки:
- дуже їдкий запах
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Не працює не рекомендую!!
- Переваги:
- Ні яких.
- Недоліки:
- Взагалі не працює!!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Швидко видаляє плісняву. Біліє на очах. Подивимось наскільки вистачить, та як скоро появиться нова. Запах є, але не їдкий. Поки задоволена
- Переваги:
- Швидко видаляє плісняву
- Недоліки:
- Не знаю
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: GBforYOU. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дієвий засіб
- Переваги:
- Запах приємніший ніж подібні засоби зазвичай
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Рекомендую
- Переваги:
- Дієвий
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Lavasa. Об'єм 1 шт: 750 мл
Швидко вбирає цвіль.
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
шукаю засіб для боротьби з пліснявою у ванній кімнаті і це не перший куплений засіб і знову не те. нічого не відчистив, від слова зовсім. єдина перевага що не воняє так як інші, але і не працює....
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- не допоміг
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Все ок
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Glowers. Об'єм 1 шт: 750 мл
Обновите пожалуйста картинку продаваемого товара, чтоб она полностью соответствовала тому что отправляете.
Разницу привёл в виде прикреплённых картинок.- Переваги:
- Средство хорошее для мягкого удаления грибкового налёта, по крайней мере, то что я брал со старой этикеткой.
- Недоліки:
- Но следует учитывать что это не ядрёная хлорка, которая намертво удалит плесень/грибок и глубоко проникнет, если это например стена.
- Герман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Ідеально для кахелю, душових боксів. Трохи є запах але швидко вивітрюється
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Працює як треба.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дійсно гарно видаляє плісняву
- Переваги:
- Не смердить під час розпилювання
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Гарний засіб. Відмив плісняву на відкосі (фарбований) і на шпалерах. Запах вивітрився швидко.
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Отлично смывает плесень
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: GBforYOU. Об'єм 1 шт: 750 мл
Вже не вперше замовляю цей засіб, ефект чудовий, єдиний засіб який не виїдає очі.
- Переваги:
- Не дуже їдкий запах
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Рекомендую.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за високу оцінку продукції торгової марки Astonish.
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
З роботою справляється, але запах хлорки доволі сильний
- Переваги:
- Плісняву прибирає
- Недоліки:
- Запах хлорки доволі сильний