Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дитячий набір розвиваючі картки Монтессорі для вивчення англійської мови навчальний планшет інтерактивні картки що розмовляють 112 карток 224 слів подарунковий дитячий набір DobraMAMA Рожевий 68932

Оцінка користувачів 4.75/5
  • нана с***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Блакитний

Просте у використанні, гарне за свою ціну

• Продавець  opsale

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Симпатично виглядає, гарне пакування, гарна озвучка.

Переваги:
    Ціна, інтерактивність
    • Продавець  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Мария Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Дуже класний, дитині 5 років, гарно виходить повторювати, при відключеннях світла є чим зайняти.

• Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Блакитний

Дуже класна розвиваюча іграшка.Малеча задоволена.

Переваги:
    Якість та функціонал за таку ціну чудова!
    • Продавець  opsale

• Микола Ч***

Все добре

• Продавець  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Класна іграшка для дітей, дуже багато карток в комплекті. Все працює, приїхали гарно упаковані. Також дуже подобається, що розмір дуже компактний і зручно брати їх з собою.

Переваги:
    Компактний, багато карток
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Микола К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Купував на подарунок, якістю задоволений. Все гарно упаковано, на дотик все зроблено добре. Класно також, що працює від акумулятора, а не від батарейок. Рекомендую!

Переваги:
    Чітко чути слова та звуки
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими!

• Степан В***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Блакитний

Класна іграшка. Яскраві картинки, хороший звук. Дитина 3 роки сама розібралась як і що робити тепер з задоволенням міняє сам карточки. Зручно, що іграшка маленька і можна брати з собою. Обов'язково замовлю ще для похресника.

Переваги:
    Ціна-якість просто супер
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Вероніка Д***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Блакитний

Класні розвиваючі карточки. Цікавий спосіб вивчення слів у ігровій формі. Все гарно упаковано.

Переваги:
    Допомагають у вивченні та розумінні нових слів
    • Продавець  opsale

• Злата К***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Дуже сподобались, дитина в захваті! Чудовий подарунок на день народження. За таку ціну просто топ.

Переваги:
    Цікаві, все чітко чути
    • Продавець  opsale

• Віра М***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Чудові карточки для вивчення англійської мови для дітей. Донечка швидко розібралась і почала вже повторяти свої перші англійські слова. Приємний менеджер, все швидко відправили. Рекомендую!

Переваги:
    Все зроблено якісно
    • Продавець  opsale

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Доброго дня, виникла проблема, не озвучує всі картки, вставляємо штрих кодом вниз

• Продавець  opsale

Доброго дня, нам прикро, що сталася така ситуація. З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення даного питання.

• Христина С***
    Продавець: opsale. Колір: Рожевий

Доброго дня ,виникла проблема
    Вчора забрала планшет ,сьогодні перевірили як працює ,озвучує тільки одну сторону карток ? Чому так ?

Недоліки:
    Не працюэ
    • Продавець  opsale

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Можливо не вірно вставляєте картки, потрібно штрихкодом вниз.