Відгуки покупців про Блок для унітазу Bref Color Aktiv Flower 1 шт
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Ок.
Представник брендуВолодимир, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Надіслали лотки для яєць замість замовлення на 900 грн блоків для унітазу!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Супер!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник брендуДмитро, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Замовляла одні блоки, а прийшли інші. Дуже неприємно.
- Недоліки:
- Не такі блоки прийшли
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Виробник змінив дизайн. Оновили фото товару.
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Швидка доставка,приємна ціна, гарно закрашує воду , має аромат
- Переваги:
- Безкоштовна доставка,що є економію часу
- Недоліки:
Представник брендуОлег, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Функцію свою виконує. Але дуже різкий запах. Чутно на всю квартирку. Такий точно більше не куплю
Представник постачальникаЮлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Представник постачальникаОльга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Гут.
Представник постачальникаІгор, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Найкращі, користуюсь давно
- Переваги:
- Ціна, якість.
Представник постачальникаАліна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Мар'яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 150 г
Дякую. Все було швидко.
- Недоліки:
- Не було запаковано товар
Представник постачальникаМар'яна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
Беру цей бренд на постійній основі.зручно що безкоштовно до почтомату
- Недоліки:
Представник постачальникаОлег, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Запах супер!!!
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виталий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Гарно працює
- Переваги:
- Зручна
Представник постачальникаВіталій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Всегда пользуюсь этой маркой.
Представник постачальникаВадим, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Купую вже декілька років
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДіана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Класні стікери чистоти. Дуже приємний запах та відмінно підфарбовують воду. Будемо брати ще. Рекомендую, сподобались на 100%.
- Переваги:
- Якість. Чудово фарбують воду.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Найкращий з усієї лінійки. Приємний запах
- Переваги:
- Приємно пахне, на довго вистачає
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
Купую його вже декілька років
- Переваги:
- Запах і колір
- Недоліки:
Представник постачальникаДіана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Нормальна штукенція
Представник постачальникаКатерина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Якісний засіб:
1) Надовго вистачає
2) приємний аромат
3) не тільки ароматизує, а й миє забруднення та наліт
4) гарна пропозиція в упаковці 4 шт.- Переваги:
- Аромат, миючий ефект
Представник постачальникаІгор, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Отличный туалетный блок для унитаза. В ванной приятный аромат! При сливе красивая голубая вода.
- Переваги:
- Из всех туалетных блоков Bref самый лучший. Дезинфекция
- Недоліки:
- Голубая водичка расходуется быстрее чем шарики по бокам
Представник постачальникаIрина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
все добре
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОЛЬГАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Дуже подобаються, запах красивий, завжди купую тільки Bref
- Переваги:
- Супер запах і колір
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Завжди беру тільки такі, однієї вистачає майже на 2 тижні
- Переваги:
- Гарний запах, чудово забарвлює воду
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Зі своїм завданням справляється, ще й по акції - саме те)
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Якість супер!
- Переваги:
- Діючий.Виконує свою функцію
- Недоліки:
Представник постачальникаВіктор, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Вже давно купую саме серію з кольоровою водою, бо це візуально додає відчуття чистоти. Блок дійсно виконує заявлені функції: вода забарвлюється у насичений синій колір, піна стійка, а аромат приємний і не надто «хімічний». Одного блоку вистачає приблизно на 3-4 тижні активного використання на сім'ю. Також помітив, що вапняний наліт утворюється значно менше, ніж без використання блоків. Доставили швидко, пакування надійне.
- Переваги:
- Гарно піниться, синя вода виглядає естетично, нейтралізує неприємні запахи, вигідна ціна на Rozetka
- Недоліки:
- Швидко закінчується, якщо дуже часто змивати
Представник постачальникаІлля, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Найкращий запах з лінійки bref, приємний, надовго вистачає
- Переваги:
- Ціна/якість, запах, вистачає надовго
- Недоліки:
- Хотілось би дешевше
Представник постачальникаАнтон, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Це найкращі блоки для унітазу за доступністю, ціною і якістю. Купуватиму завжди)
- Переваги:
- Очищує, запобігає утворенню каменю, освіжає.
Представник постачальникаАнна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Користуюсь цим товаром декілька років. Дуже подобається.
- Переваги:
- Гарно пахнуть
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Дуже круті. Часто купляємо
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Єршова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Чудовий якісний засіб. Користуюся ним вже кілька років.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Подобається запах і колір)
- Переваги:
- Запах гарний і синій колір.
- Недоліки:
Представник постачальникаМарина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Елизавета Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
Не приехал товар
- Недоліки:
- Не приехал
- СвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 50 г
!
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!