- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Гано миє кахель та мармур. Підлога блищить
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Нічого особливого, миє так собі
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Результат помітно після декількох використань. Замовляла для догляду за плиткою в будинку з маленькою собакою.
- Переваги:
- Плитка набула гарного рівномірного блиску.Легше змивається бруд. Запах нормальний, ближче до нейтрального.
- Недоліки:
- Все влаштовує
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні за коментар
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Справляється зі своїми функціями, відмиває класно. Підлогу, стіни у ванній кімнаті
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Усе рашистською мовою. Не звернув уваги на етикетку, коли купував. Запах на любителя, не зайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за коментар.
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Поки що найкращий засіб для миття плитки,буду купляти на постійній основі,рекомендую.Ніякого їдкого запаху не помічав,розвожу ковпачок/5 л. води.Це звісно за умови якщо ви вчасно будете міняти воду та часто викручувати швабру як в моєму випадку
Інші засоби наприклад Frosch не такі ефективні,перевірено.- Переваги:
- Добре миє пористу плитку,не залишає слідів
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за коментар
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Якийсь чарівний засіб! Світла плитка на підлозі виглядає чистою кілька днів, навіть в зоні біля плити і мийки. Раніше про таке можна було лише мріяти, бо кожна найменша краплинка залишала пляму.
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Не самий вдалий варіант, дуже різкий запах.
- Переваги:
- Миє добре
- Недоліки:
- Дуже їдкий запах, у дружини алергія на його випаровування
- ИРИНА М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Гарний засіб,приємний аромат
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Купую засоби для миття підлоги цієї фірми багато років, спроби знайти кращий засіб зазнали фіаско)) Постійно купую рідину для кахлів і для ламінату, бо після них підлога довго виглядає чистою,. Ці засоби не залишають після себе слідів і розводів. Аромат є, але зовсім не насичений і приємний.
- Переваги:
- Гарно відмиває, не залишає розводів, приємний легкий аромат
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Средство довольно хорошее. Отмывает плитку отлично, особенно швы. Без специфического запаха после мытья полов. Пол долго выглядит чистым
- Переваги:
- Хорошо отмывает
- Лидия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Неплохое, Но не супер. Нет ощущения полной чистоты и свежести. Взяли впервые, На пробу, до этого другим пользовалась. Скорее всего вернусь к другому средству, Но это неплохое, просто нам не подошло в сравнении
- Переваги:
- Неплохое
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
- Наталья Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
С этим средством плитка выглядит ухоженной. Лёгкий блеск. Приятный запах
- Переваги:
- Хорошая цена
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
У нас на кухне белый керамогранит. Намучались с ним-жесть. Любая капля воды на утро превращалась в серое пятно. Это средство просто нас спасло. Конечно не с первого мытья пола, но после нескольких моек результат стал проявлятся. Теперь пол можно мыть 1 раз в неделю, а то и две, а не через день.
- Переваги:
- Приятный аромат,хорошо моет
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
- Недоліки:
- Не знаю, я не в восторге...
- Жанна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Очень советую. Отличное средство. Купила и для других покрытий.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Отличное средство! У нас на полу плитка матовая пористая с шероховатостями, в которые постоянно забивается пыль и вымыть можно только щёткой. Вот впервые использовала это средство и осталась от него в восторге! Оно действительно образует защитный слой на поверхности, что так-же придаёт лёгкий глянец, который видно на фото. До применения этого средства глянца не было. Использовала в чистом виде, как для первого раза.
- Переваги:
- Лёгкое в применении и с задачей справляется на все 100.
- Федорчук В***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Мою этим средством кафель и плитку. Уборка получается более быстрая и легкая. У меня загрязнения не слишком критичные, средство разбавляю, в чистом виде не использую. После мытья разводы не остаются. Плитка блестит.