Літній фешн розпродаж до -70%

• Відгуки про товар продавця SaVa-market
  • Татьяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SaVa-market. Загальна вага: 80

• Міцність

Чай смачний, без "хімозного" присмаку, з реальними шматочками полуниці.
    Швидка доставка.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 160

Смачний. Смак натуральний.
    Пити можна з приємністю, але без акції не куплю.

Переваги:
    Натуральний смак.
    Недоліки:
    80 гр. Мало полуниці.
  • Покупець

• Міцність

Найкращий крупнолистовий зелений чай з дуже приємним ароматом який я коли небудь мав

Переваги:
    Крупнолистовий
  • Неллі-Олександра
    • Загальне враження

Купувала, базуючись на відгуках, адже обожнюю суницю все життя. Але це не суниця! Не ведіться, це полуниця. Люди, які пишуть про те, що смак та аромат суниці, скоріш за все, в житті не куштували свіжу суницю, а знають тільки цей ароматизатор. Але це абсолютна стовідсоткова полуниця! Навіть ні на 1 відсоток немає там суниці. Я за якість чаю говорити не буду, бо цей ароматизатор нічим не відрізняється від інших полуниць та "суниць", які просувають на ринку. Очікування не виправдались, якщо берете, то орієнтуйтесь на присмак полуниці і все.

Переваги:
    нема, звичайний чай
    Недоліки:
    не суниця
  • Вікторія С***

Ну дууууууже смачний чай!!!!

• Світлана

Замовляю не вперше

Переваги:
    Все ок
  • Ігор М***

Чай смачний. Замовляю постійно.

• Дарина Т***

Духмяний

• Светлана Т***

Дуже зподобався чай.

Переваги:
    Смак, аромат
  • Олександра Л***

Чай нормальний, але з кожною покупкою ціна завжди вища і вища. Мені цікаво, чи є та межа, де вона все ж зупиниться, бо кожен раз 5, 10…

• АНДРЕЙ М***

Всегда беру этот чай,очень вкусный,ароматный.Но последний раз,чай получил без аромата,без вкуса ягод, просто горький и зелёный,пришлось выкинуть.Очень жаль разачаровываться в этой фирьме.Даже упакован был нетак ка всегда.

Переваги:
    Недоліки:
    Без вкуса
  • Данилюк Т***

Дуже сподобався м'який насичений смак з приємним ароматом суниці

Переваги:
    Натуральні сублімовані ягоди суниці в якості ароматизатора
  • Юля Б***

Нам нравится

• Комащенко Л***

Дуже задоволена, смачний чай,беру не перший раз.Особливо по акції.Рекомендую.

• Юрий Г***

Натуральний зелений чай ,листочки скручені із кусочками клубніки

Переваги:
    Приємний запах і смак
  • Віолетта К***

Обожнюю цей чай. У нас в місті такого знайти просто неможливо.
    Замовлення роблю вже втретє в цьому магазині і все проходить супер
    Мої рекомендації.

Переваги:
    -смак
    -насиченість
  • Тетяна Н***

• Міцність

Чай смачний, але замало ягід полуниці

Переваги:
    Чай дуже сподобався. Великолистовий
    Недоліки:
    Замало ягід полуниці
  • Стасюк Н***

Дуже смачний чай

• Леся М***

В холодному чаї відчувається ніжний смак полуниці. В гарячому - не відчувається полуниця.

Переваги:
    Великолистовий
    Недоліки:
    Мало полуниці
  • Леся М***

Чай не сподобався. Те, що чай з ягодами, більше просто слова, ніж реальність. Шматочків полуниці на упаковку чаю 3-4 штучки.
    Ніяких особливостоватей. Звичайний зелений чай.

Переваги:
    Великолистовий
    Недоліки:
    Полуниця не відчувається. Шматочків полуниці лише 3-4 штучки на упаковку.
  • Валентин Ф***

• Міцність

Гарний чай, проте не хоч він більше і походить на звичайний зелений, але полуниця та пелюстки квітів роблять його ніжнішим. І головне немає смороду хімії від полуничного ароматизатору, хоч на коробці і написано що є ароматизатор полуниці.

Переваги:
    Це те що буде якщо змішани "Ніжність" та Зелений чай - легкий та приємний на смак вкус та аромат
  • АНДРЕЙ М***

Чай хороший,

Переваги:
    Аромат,вкус.
  • Віолетта К***

Мій улюблений чай. В нас в місті важко його знайти

• Виктория К***

Дуже смачний чай. Аромат неперевершений. 2 упаковки по приємний ціні

Переваги:
    Смачно
  • Игорь М***

Чай смачний,не вперше замовляю.

• Трифонова В***

Хорошый чай

Недоліки:
    Неношла
  • Надія

• Міцність

Класний чай, майже нереально знайти в супермаркетах, а тут є і ще й ціна прекрасна. Єдиний чай цього бренду, не перенасичений ароматизаторами.

• Ася Б***

Очень вкусный чай

• Олена С***

Дуже приємний смак, дитині теж сподобався.

• Елена А***

Чай дуже гарний. Дякую.

Переваги:
    Насичений смак.
  • Ігор Д***

прекрасний чай

Переваги:
    чудовий,смачний чай
    Недоліки:
    не має
  • Світлана

Як для зеленого, то дуже хороша якість

Переваги:
    Приємний аромат, не хімічний
  • Наталия Г***

• Міцність

хороший чай для любителей фруктовых ароматов.

• Ігор С***

Смачний

Переваги:
    Зелений
    Недоліки:
    Не має
  • Альона Р***

Дуже смачний чай,замовляю не перший раз.

Переваги:
    Смак і ціна
  • Ольга І***

• Міцність

Дуже рекомендую для тих, хто любить якісний крупнолистовий чай.
    2 уп по 90 г за 70 грн - це подарунок :) Мій улюблений чай на сьогодні.
    Не занадто ароматизований. Все в розумній мірі.

Переваги:
    крупнолистовий, якісний, гарна ціна