- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Очень вкусный чай, переодически покупаю его , ясно,что без каких-то сильно выраженных вкусов, немного есть вкус бергамота, как раз в меру.
- Переваги:
- Не дорого и вкусно
- Недоліки:
- Пока нет
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
1. Натуральне масло ( 0.8%),2. пакетики з ярликами, кому не хочеться виловлювати з кружки без ярликів)))). Не фанат чистого чорного чаю, але з бергамотом дуже полюбляю. На полицях супермаркетів я перебрала увесь чай з дорогих, бо думала буде без ароматизаторів, а виявилося навпаки, дешевий :) Мономах тут переплюнув:)))). Тому, дуже рекомендую, хто фанат бергамоту. Бо смак ароматизаторів після натурального масла , мені віддає дешевим синтетичним одеколоном:))))
- Переваги:
- Натуральне масло бергамоту
- Недоліки:
- Не виявила
- Алекс Я***Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Чай очень вкусный, насыщенный, аромат не химозный. В составе есть натуральное масло Бергамота.
Крепкий и ароматный. Идеальное соотношение цены и качества. - Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Хороший вкусный час. Беру регулярно на протяжении нескольких месяцев. Вкусный и хорошо пахнет, рекомендую
- Переваги:
- Вкусный, хорошо пахнет бергамотом
- Марина Ч***
*чай
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Как по мне, очень вкусный чай, насыщенный цвет и вкус при заваривании)
- Переваги:
- Насыщенный вкус и цвет
Очень хорошая цена - Недоліки:
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Чай очень понравился, так как в состав входит не ароматизатор, а масло бергамота.
- Переваги:
- Вкусный и ароматный на 5+
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Aleksandr C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Непоганий чай, своїх грошей вартує на 100%
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Очень вкусный чай, стоит в буфете, так запах на весь буфет)), достойный, и цена хорошая)
- Переваги:
- Вкусный
- Недоліки:
- Володя Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Всё понравилось
- Переваги:
- Хорошая цена
- Недоліки:
- Любовь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Хороший чай
- Переваги:
- Вкус, аромат
- Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Чай понравился. Достаточно крепкий и мне как раз хватает на большую чашку. Бергамот чувствуется не только в аромате, но и вкус присутствует.
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Замовляю вже 3-ій раз - 3 пакети
- Переваги:
- Якість, смак, аромат, ціна
- Недоліки:
- За таку ціну нема
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Хороший чай
- Переваги:
- Вкусный чай, масло бергамота пахнет хорошо
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Крепкий, ароматный, вкусный чай!
- Переваги:
- Вкусный, насыщенный вкус черного чая!
- Недоліки:
- Нет!
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Мені сподобався, краще багатьох інших, які траплялись останнім чамом
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Чай всегда и буду брать советую...
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Вкусный
- Анатолий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
ок
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Доставили быстро товар хорошего качества рекомендую
Дошло быстро мне всё очень понравилось рекомендую
- Єлизавета А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Все пришло вовремя и качественно. Довольна товаром.
- александр к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Отличный чай цена качество.
- Переваги:
- Аромат.
- Аркадий Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Норм чай
- Михаил А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Люблю чай с бергамотом. Всё в порядке
- Переваги:
- Недоліки:
- Чай как чай. Недостатков не вижу
- Кирилл А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Не перший раз замовляю. Задоволений.
- Переваги:
- Якість. Смак.
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Отличный чай, очень ароматный
- Переваги:
- Бергамот
- Недоліки:
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Из такого ценового диапазона - это лучший вариант. Специально купил от 4 разных производителей "эрл грей". Пить можно. Если верить упаковке, состав: чай и масло бергамота, что не может не радовать.
На полках магазинов ооочень большое количество чаев с бергамотиком))), но только этот!!!!!!! единственный с ооочень бюджетной ценой и натуральным !!!!! маслом, а не ароматизатором. Пересмотрела самые модные и дорогие чаи исключительно ароматизатор. Так что так))))
- Переваги:
- Натуральное масло!
- Недоліки:
- Нет!!!!!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Неожиданно, если честно. Не каждый с бергамотом нравится. А тут практически полный аналог Ахмада по вкусу, даже крепче, как мне показалось
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- андрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Нормальный чай, не вызовет сожаления
- Переваги:
- Классический вкус
- Недоліки:
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Смачний, упакований зручно
- Переваги:
- Приємний смак, запах бергамота
- Власенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Надзвичайно ароматний чай, в міру терпкий. Якщо любите не дуже міцний чай, то можна навіть другий раз заварити. Рекомендую до споживання!
- Переваги:
- Ціна, якість, аромат, смак
- Недоліки:
- Не можу сказати
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 45. Кількість упаковок: 2
Хороший чай, по приємній ціні! Має насичений смак та аромат бергамоту
- Переваги:
- Приємний аромат, міцний
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Гарний чай. Насичений запах бергамоту. Єдиний недолік- не вистачало в коробці одного пакетику чаю. Не 100, як заявлено виробником, а 99. Прикро. Я ніколи не пересчитую кількість пакетиків у коробці, але цього разу в око кинулося те, що пакетики складені не акуратно, як завжди, а два пакетики лежали перпендикулярно до інших збоку. При цьому коробка була запечатана плівкою, як завжди. Заводська упаковка була.
- Переваги:
- Гарний аромат
- Недоліки:
- Менша кількість пакетиків в коробці
- Алексеева И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Мне лично очень понравился.
- Переваги:
- Вкус. Цвет. Аромат.
- Солошенко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Замечательный чаек с чудесным запахом бергамота, беру уже второй раз, рекомендую!
- Переваги:
- Чудесный, ароматный, насыщенный цвет. Недорого!!!