- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
Гарний ноут за свої гроші!
все працює - Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
На данный момент оправдывает мои ожидания, остальное напишу позже , сейчас я доволен...
- Переваги:
- Летает быстро, сенсор вообще бомба, в общем пока что супер.
- Недоліки:
- Несколько потёртостей на крыше.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
Отримав сьогодні цей ноутбук. Зовнішній вигляд, стан монітору і клавіатури - все практично нове, жодних ознак попереднього користування не виявив!
Екран якісний, достатньо яскравий, сенсор працює. Діагональ 13,3 дюйма сприймається як 14 дюймів, мої хвилювання були абсолютно марними!
На фото не видно, але фізична шторка камери в наявності.
Легенький, якісно зібраний, в руках тримати - саме задоволення! Відчувається надійність матеріалу, тут точно не дешевий скрипучий пластик!
Тачпад незвично маленький, проте працює добре, зовсім не відчувається різниці порівняно з великим сучасним - мишку, мабуть, не буду взагалі купувати, керування дуже зручне. Варто звернути увагу, що клавіатура на Сінкпадах дещо відрізняється, треба трохи звикнути. Трекпоінт під пальцями відчувається і комусь, мабуть, може заважати, проте я саме й хотів познайомитися з особливостями цих ноутбуків, тому для мене це бажаний елемент!
Клавіатура з двома рівнями підсвітки білого кольору, не дуже яскравої, проте абсолютно достатньої. Хід клавіш доволі великий як для ноутбука, друкувати приємно, натискання чітке й тихе.
Додана в комплект зарядка працює, батарею заряджає швидко.
Окрема дяка продавцеві (Діана): швидко відгукнулись, уточнили замовлення, на моє прохання замінили SSD на більш місткий і встановили Windows 11 з Офісом. Мої враження найприємніші!- Переваги:
- Дуже бадьорий ноут з культового сімейства ThinkPad, легкий і міцний, жодних ознак б/у!!!
- Недоліки:
- Поки не виявив. Можливо, трохи гріється під час роботи, як мені здалося у порівнянні з Lenovo V14, кулер працює, але його практично не чути.
- Кравченко С***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
Все працює «з коробки», вже встановлено Windows — не потрібно нічого налаштовувати. Сенсорний екран зручний у використанні — майже не користуюсь тачпадом і навіть мишку ще не підключав. Клавіатура з підсвіткою — велика перевага, дуже комфортно друкувати. Загалом — повністю задоволений покупкою.
- Переваги:
- Справді чудовий ноутбук. Сенсорний екран — це суперзручно. Компактний розмір. Працює швидко, дуже подобається.
- Недоліки:
- Для мене екран здався занадто темним, спочатку трохи засмутився. Але після встановлення потрібних драйверів вдалося зробити кольори приємнішими.
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
Працює
Сенсорний монітор бомба- Переваги:
- Літає як ракета
- Недоліки:
- Поки нема
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
- Подлесовский К***Відгук від покупця. Продавець: Техно Манго
Все як в опису і працює ідеально
- Переваги:
- Відмінний ноутбук в ідеальному стані, рекомендую