Відгуки покупців про Спрей для миття вікон Mr. Muscle Після дощу 500 мл
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Виконує свої функції.
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Гарно відмиває.
- Переваги:
- Ціна, якість, рейтинг продавця
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
вперше за весь час замовлень розетка розчарувала
відкручена кришка, все залито.
я не розумію, для чого ВСЕ так сильно замотувати в плівку, якшо вона ніяк не захищає. абсолютно все в упаковці було залито мускулом, навіть незважачи на те, що під час розмотування нереальної кількості плівки виглядало сухи, в середині було мокре
інший миючий засіб був тріснутий.
жахлива збірка замовлення- Недоліки:
- погана кришка
- Вероніка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
При отриманні була відкручена кришка, засіб вилився(
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Хороший засіб, гарно очищує скло.
- Яна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Добрий день! Заказала 2 моющих средства,но одна бутылка оказалась пустая
- АляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Отличное средство, без проблем очищает поверхность и не оставляет разводов.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Гарна ціна,чудовий засіб
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Отличное средство, без проблем очищает поверхность и не оставляет разводов. Рекомендую!
- Переваги:
- хорошо справляется со своей задачей
- Недоліки:
- не обнаружено
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
На странице указано минимальный заказ 3шт. Оформил с другой поставкой. Какое же было удивление когда приехала одна штука. Я ещё начал выяснять с службой доставки. Но в заказе была одна упаковка , заплатил за одну. Зачем тогда писать что минимум три?
- Переваги:
- Нормальный продукт
- Недоліки:
- Информация на странице
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Почему мне выслали не тот товар, что я заказала? Я специально заказала этот что в объявлении «новинка» с курком со спиртом на розетке, т.к. в других магазинах ещё его нет! Или Вы думаете у вас лучшая цена, и Вы обязываете покупать три штуки сразу нам выгодно у вас брать? Муж получал товар, поэтому забрал заказ, не зная, что именно я заказала! Крайне не довольна розеткой: мало того, что не то высылают, так ещё и обязывают покупать сразу три штуки! Хотя цены у вас давно не конкурентоспособные!
Эксперт RozetkaДобрый день, Валентина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- taras83Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Мускул робить свою роботу. Пробував більш дешевші аналоги, вони гірші.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не бачу.
- Kate Y***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Хорошо протирает стекла, сенсорную плиту, кухонную плитку и плитку в ванной. Я добавляю МрМускул и в воду, чтобы помыть плитку на полу. Кстати, очень блестит.
- Переваги:
- Хорошо вымывает стеклянные поверхности
- Анжела З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Лучший из недорогих средств для стекол
- ВладимирПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
В чем разница с "зеленым"?
- Евгений Х***
Зелёный с ароматом "Утренняя роса", просто не указано в названии.
- ВалерияПродавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 500 мл
Мистер Мускул - средство проверенное годами. Ни разу еще не подводило.