- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Гарна ціна, приємний аромат
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Часто користуюся цими блоками — добре піняться та якісно очищають унітаз. Цим брендом користуюся вже досить давно й завжди залишаюся задоволений результатом. Аромат приємний і надовго зберігається у ванній кімнаті.
Представник постачальникаМарія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Часто беру блоки саме цієї фірми. Дуже подобається аромат «Арктичний океан» – свіжий і не різкий. Зручно купувати відразу комплект з 3 штук, виходить вигідніше по ціні. Сам товар добре очищає і залишає приємну свіжість у туалеті.
- Переваги:
- Ціна-якість
Представник постачальникаОльга, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Зручний туалетний блок. Легко кріпиться, не заважає і тримається міцно.Має приємний аромат, який не набридає.
- Переваги:
- Якісний, аромат приємний
- Недоліки:
Представник постачальникаПетро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Цю серію ми стали використовувати недавно. Саме аромат "Весняний дощ" мені сподабався найбільше. При зберіганні майже не відчувається запаху, а ось при використанні вже буде ніжний квітковий приємний аромат. Економно використовується, воду не фарбує на відміну від серії "Кольрова вода". Допомагає підтримувати чистоту унітаза. Якість чудова!
Представник постачальникаВладислава, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Придбав на розетці. Зручні, якісні блоки, різного кольору, свою функцію виконують. Аромат приємний. До цього також купував Бреф, але інші по дизайну. Можна купувати
- Переваги:
- Зручні та якісні блоки
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Мені здається це найкращий аромат серед усієї лінійки. Дуже стійкий. Вистачає надовго.
- Переваги:
- Аромат, стійкість
- Недоліки:
- Ще б воду фарбував)
Представник постачальникаВладислав , дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Серед усіх туалетних блоків, цей аромат не їдкий, приємний, ніжний. Саме гелевих блоків вистачає надовго, вони не фарбують воду, а повільно змиваються.
- Переваги:
- Приємний аромат, надовго вистачає
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Давно и постоянно пользуюсь блоками Bref, купила на пробу гелевые блоки. Не очень понравились - запах приятный, но слабый, пены мало, по сравнению с твёрдыми блоками, но хватает на дольше. Как декор к розовому кафелю и сиденью пойдет. Не оставляет потёков и не красит воду.
- Переваги:
- Цена по акции, быстрая доставка
- Недоліки:
- Слабый запах, мало пены.
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Доставка - швидка. Була гарна акційна знижка. Аромат приємний і тривалий.
- Переваги:
- Тривалий аромат
- Недоліки:
- Звичайна ціна завелика.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛуанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Пользовалась разными блоками от bref - каждый по-своему понравился. Но у гелевого есть одно преимущество - он не оставляет потёков.Также использование достаточно длительное. Интересно выглядит - розовый с блестящими переливами. Хорошо пенится - очищает от любых видов загрязнений, придает мерцающий блеск. Наполняет ванную приятным парфюмированным ароматом весенних цветов после дождя.
У кого есть домашние любимцы - наверное, лучше закрывать крышку унитаза, чтоб кошечка или собачка случайно не лизнули воды со средством.- Переваги:
- Гелевый, блестящий, экономный, эффективный, освежающий лёгкий аромат.
Представник постачальникаЛуана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Е.К.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приємний запах, а самих блоків вистачає надовго.
- Переваги:
- Кращих блоків для унітазу ніж bref не знайшов
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Бенедюк І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Досить гарно пахне
- Переваги:
- Гарний аромат
- Недоліки:
- Відсутній
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Запах мають гарний. Піняться добре, якщо на них попадає вода, але мені не виходить вішати їх під нормальним ракурсом.
З цієї причини рекомендувати важко- Переваги:
- Запах, піна
- Недоліки:
- Важко повісити під потрібним ракурсом
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Чудовий засіб. Приємний на запах, не їдкий
- Переваги:
- На довго вистачає
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Цей туалетний блок став для мене справжньою знахідкою. Аромат "Весняний дощ" дуже приємний, легкий і освіжаючий, нагадує запах свіжого повітря після дощу. Блок добре піниться, підтримує унітаз у чистоті та запобігає утворенню вапняного нальоту.
Особливо зручно, що упаковка включає три блоки, вистачає їх на тривалий час. Кріплення надійне, і сам блок виглядає акуратно.- Переваги:
- Освіжаючий аромат, що створює відчуття чистоти. Ефективно очищає та надає блиску. Економічний у використанні (3 шт. в упаковці). Зручно кріпиться і тримається на місці.
- Недоліки:
- При частому змиванні може швидко закінчуватися. Аромат може здатися недостатньо вираженим для любителів насичених запахів.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приємний запах , дуже гарно виглядає , гелеві шарики . Але найбільший плюс , надовго вистачає . Спробуйте, інші не будете купувати .
- Переваги:
- Приємний запах , надовго вистачає .
- Недоліки:
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Bref один із найкращих засобів для санвузлу. Блоків саме таких вистачає на довго, мають приємний довготривалий аромат, не залишають після себе кольорових потоків. Задоволена на всі 100
- Переваги:
- Ціна=якість
Представник постачальникаЮлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
найкращі гелеві шарики в туалет дуже вистачає на довго
Представник постачальникаКсенiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Покупаю уже не первый раз,хватает почти на месяц, аромат приятный,со своими задачами справляется, рекомендую
- Переваги:
- Хватает на долго
- Недоліки:
Представник постачальникаIрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приємно пахнуть і запах можна сказати відповідає назві
Представник постачальникаАнастасія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- AlexВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Майже не піниться
Представник постачальникаМи цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Лена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Все норм
Представник постачальникаЛена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Непотріб
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах відсутній, ніяке , купляти заборонено.
Представник постачальникаOлександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Гроші на вітер.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ніяке
Представник постачальникаВіталій, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Зручний. Запах ледве відчувається.
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Надежда Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Представник постачальникаНадiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Хороші) вистачає на довше, ніж звичайних блоків. Але аромат та пінка набагато слабкіші.
- Переваги:
- Вистачає надовго, приємний ніжний аромат
- Недоліки:
- Слабенько пахне
Представник постачальникаОльга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
Дуже задоволена цими блоками: гарний аромат і надовго вистачає, не малює сам унітаз.
- Переваги:
- Вистачає на довго, гарний аромат
- Недоліки:
- Дорожчий за звичайні блоки
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приємний аромат, вистачає надовго. Мені подобається, буду купувати ще.
- Переваги:
- Приємний аромат, вистачає на довше, ніж звичайні тверді туалетні блоки бреф
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Практически не пенится
Но легкий цветочный аромат остается долго
Вымывается гораздо дольше, чем хорошо пенящиеся блоки этой же марки
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Не гарно піниться, геть трохи є піни, запаху геть немає, не рекомендую, зря потрачені гроші
Представник постачальникаЮлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Мария П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Запаха нет вообще.
- Переваги:
- Много пены. На долго хватает.
- Недоліки:
- Нет приятного запаха.
Представник постачальникаМарiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Любов К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Такий блок купила "з інтересу", але не пожалкувала. До речі, аромат відчувається довго, він приємний і не різкий
- Переваги:
- Такий освіжувач мені навіть більше подобається за традиційний
- Недоліки:
- Піни дійсно мало, якщо порівнювати з іншими засобами
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо, що обираєте Bref! Користуйтеся із задоволенням!
- Рахнянская И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Прийшла не та посилка
На коробці моя адреса і прізвище
Чек на іншу особу внутрі
Товар інший!!!- Недоліки:
- Прийшла не та посилка
Мне не понравилось
Пены почти нет
Запах есть
Но брала именно для пены
Представник постачальникаНаталiя, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13.