Картка Rozetka

Відгуки покупців про Твердий туалетний блок Bref Сила актив Океан Дуопак 2 х 50 г (9000100656863)

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Ірина Н***

Рекомендую

Переваги:
    Рекомендую
    Недоліки:
    Не має

Ірина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Приємний аромат. Після змиву води утворюється піна з бульбашок. Все добре.

Переваги:
    Приємний аромат
    Недоліки:
    Не виявила

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Смелик А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Замовляв вже друге все добре

Анастасія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Юрий Б***

Хороший.

Переваги:
    Качество.

Юрій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Хороший засіб для туалету. Блоки добре піняться, після змивання відчувається свіжість у ванній кімнаті. Витрачаються повільно, одного вистачає надовго. Вважаю, що це оптимальний варіант за співвідношенням ціна-якість.

Переваги:
    Хороші якісні блоки

Марія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Петро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Беру постійно цей туалетний блок. Легко чіпляється, добре очищає і освіжає туалет. Цих блоків вистачає на місяць.

Переваги:
    Доступна ціна, якісні

Петро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Приємний освіжаючий запах, добре миє та залишає відчуття чистоти. Завжди купляю, результат повністю задовільняє, рекомендую!

Переваги:
    Освіжає, запобігає нальоту, зручний формат

Оксана, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Класні блоки, приємний запах, надовго вистачає

Переваги:
    Надовго вистачає
    Недоліки:

Анна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Мені дуже подобаються саме ці блоки через їх запах, тому буду брати ще. Інші вже навіть не розглядаю.

Iрина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Бреф це чудо-блоки)) від нальоту захищають на всі 100%. І плотна пінка завжди стоїть,а не розходиться з часом

Переваги:
    Захист
    Недоліки:
    Відсутні

Тетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Користуємось давно — запах супер, тримається довго, кріплення зручне, змивається рівномірно. Вистачає на кілька тижнів.
    Рекомендуємо закріплювати ближче до потоку води — так краще піниться.
    Мінусів не знайдено, лише чистота й аромат!

Переваги:
    залишає приємний запах
    Недоліки:

Сергій, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Ярослав Д***

Немає зауважень. Працює як треба

Ярослав, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Елена З***

Запах приятный . Справляться со своей задачей

Недоліки:
    Хватает на 1,5 недели

Oлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Користувач
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Чудовий засіб для підтримання чистоти. Зручно встановлюється. Працює відповідно до опису.

Переваги:
    Зручно встановлюється
    Недоліки:
    Суттєвих недоліків не знайдено

Дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Гарний засіб. Приємний запах, на довго вистачає, запобігає нальоту на унітазі

Ірина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Запах дуже гарний не дратує і унітаз завжди свіжий. Тільки Bref для унітазів

Iрина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Кищук О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Завжди купую туалетні блоки Bref, мають приємний аромат, видаляють забруднення, задоволена, рекомендую

Ольга, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлия Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Дуже класнючі! Економні, дезінфекція і приємний аромат гарантовано. Bref на висоті

Юлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Купляю вже не вперше. Подобається запах і те як підтримується чистота унітаза

Переваги:
    З моєї точки зору, відповідає призначенню. Буду купляти
    Недоліки:
    Не виявила

Лариса, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Максим М***

Круто, пахне добре

Максим, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана Я***

Вже купили

Переваги:
    Ціна,якість
  • Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Дуже подобається ця серія Bref. Даний аромат є один з найкращих для мене.Блоки добре піняться і очищають унітаз. Трішки фарбують воду в синій колір. За рахунок вигідної упаковки це є ідеальне співвідношення ціна-якість.

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Лілія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Приємний аромат, вигідна упаковка. Користуємось Bref багато років.

Лілія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Непоганий туалетний блок в економній упаковці. Даної упаковки вистачає для моєї сім'ї десь на тиждень . Добре піниться і файно очищає.

Недоліки:

Тарас, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Спочатку здалося, що запах дуже різкий, але потім чи то звик, чи то воно нормалізувалося, і тепер до аромату немає питань – саме такий запаховий фон я й очикував отримати. Якісь очищувально-дезинфікуючи властивості теж на місці, і все це зберігається на протязі мабуть біля сотні змивань.

Переваги:
    Недратуючий аромат, адекватний термін служби

Ігор, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Туалетний блок Bref океанська свіжість – дуже ефективний туалетний блок, який підтримує чистоту унітаза та залишає приємний свіжий аромат. Засіб утворює активну піну під час змиву воли, запобігає утворенню нальоту та надає воді легкий відтінок синього. Гарно освіжає ванну кімнату, легке, зручне кріплення та довгий термін дії, орієнтовно 3-4 тижні одного блоку в залежності як часто користуватися унітазом. Доступний та дієвий туалетний блок для підтримки гігієни та освіжаючого запаху у туалеті. Рекомендую.

Переваги:
    Дезинфекція унітаза, приємний аромат після змивання

Тарас, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Гарний аромат. Часто купуємо. Свої функції виконує на відмінно.

Переваги:
    Гарний аромат
    Недоліки:

Сергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Станислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Вистачає приблизно на тиждень одного блока.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Швидко закінчується.

Станiслав, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Денис

Непогані освіжувачі

Переваги:
    Непогані освіжувачі

Денис , дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Часто купую, дуже подобається аромат свіжості

Переваги:
    Ціна приваблива
    Недоліки:

Олена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Руденко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Туалетні блоки - незамінний засіб для унітазу з приємним запахом

Переваги:
    Свіжий і насичений аромат
    Недоліки:

Світлана, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Запах свіжості та охайний унітаз!

Переваги:
    Надовго хватає
    Недоліки:

Олена, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Купувала вперше, даже сподобався аромат і надовго вистачає!

Переваги:
    Гарно пахне
    Недоліки:
    Відсутні

Юлiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Микола О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Як на мене найкращі блоки, чудово освіжають та дезінфекують)

Переваги:
    Запобігають утворенню нальоту, створюють гарних запах.
    Недоліки:

Микола, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Блокi дуже гарни,я купляю не перший раз,прiемний запах. Пользуюсь не перший рiк.

Переваги:
    Цена=качество
    Недоліки:

Алла, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

З таким запахом купувала вперше.
    В туалеті навіть освіжувача не потрібно.

Переваги:
    З своєю функцією справляється.
    Буду експериментувати з іншими новими для мене ароматами.
    Недоліки:
    Немає. Все ок.

Тетяна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!