Відгуки покупців про Туалетні блоки для унітазу Bref Спа моменти Гармонія Тріопак 3*50 г (9000101588514)

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Работают на отлично. Унитаз всегда чистый и плюс приятный аромат.

Олена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна Т***

Все сподобалося

Анна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила В***

Там в комплекті 3 шт?

• Світлана Б***

Приємно пахне.

Світлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Отличный аромат! Хоть в шкаф клади, как саше:)))

Наталя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Люблю продукцію Bref - аромат свіжий, ненав’язливий, вода довше залишається чистою. Легко встановлюється і тримається на місці

Переваги:
    Стійкий запах, зручне кріплення, гарний вигляд.

Оксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Владислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Вже дуже давно наша родина використовує продукцію марки Bref. Туалетні блоки перепробували майже всі. Ми їх періодично змінюємо, щоб були різні запахи, щоб задовольнити вподобання всіх членів родини. Для мене найулюбленіший Bref Спа моменти Гармонія. Аромат ніжний, квітковий. Вигляд двокольровий зі спиральним малюнком - дуже незвичний приємний дизайн, який відрізняє цей блок серед інших у лінійці Bref. У використанні цей стандартний тип більш економний в порівнянні з блоками серії "Кольорова вода": 4 тижні проти 2 тижнів.

Владислава, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Чудові туалетні блоки. Аромат дуже приємний, ненав'язливий. Вистачає такого 1 блока на 7-10 днів ( на 4 членів родини). Тобто упаковка орієнтовно розрахована на 1 міс.
    Туалет реально тримають в чистоті.
    Я задоволена. Купую завжди на розетці по акційній ціні.

Переваги:
    Аромат, якість
    Недоліки:

Катерина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Вова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Завжди купую bref, цікавий запах, надовго вистачає, менше вапняного наліту так як дійсно підтримує чистоту

Переваги:
    Якість

Володимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

За ароматом мені сподобались найбільше саме ці блоки, наче ягідний освіжувач повітря, за акційною ціною просто знахідка!

Переваги:
    Якість, аромат

Катерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Запах чудовий. Як і всі серії Bref дуже зручні. Вистачає надовго.

Переваги:
    Цікавий аромат.

Владислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Луана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Одна из новинок, которую захотелось испробовать. Понравилась визуально и аромат привлекающий. Средство с хорошей пенящейся основой - идеально очищает (с отсутствием потёков), избавляет от извести, бактериального налёта; помогает поддерживать ежедневную гигиену. Унитаз приобретает чистоту и белоснежное сияние. А ванная погружается в лёгкий цветочный аромат эфирных релаксирующих масел, которые имеют успокаивающее действие.

Переваги:
    Удобная установка, экологическая перерабатываемая упаковка, чистота и блеск, успокаивающий цветочный аромат.

Луана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Пользуюсь этими блоками уже не в первый раз — удобно, что надолго хватает. Аромат не резкий, скорее лёгкий, немного напоминает запах в спа-салоне. Со своей задачей справляется: унитаз остаётся чистым, и налёт не образуется. Вещь полезная в быту, особенно когда не хочется постоянно возиться с чисткой.

Переваги:
    Эффективность.

Оксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр С***

Блоки супер, все сподобалось. Такі купили вперше. Ціна акційна

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:

Олександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Ефективно очищає від нальоту, подобається те, що запах не їдкий. Упаковка економічна, вистачає майже на місяць. Рекомендую.

Переваги:
    ефективно очищає

Людмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана С***

Гарні

Оксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• 2507
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Очень хороший запах, но почему-то в последнее время всЯ линейка быстро смывается...раньше тоже самое количество хватало на дольше.

Ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Руденко С***

Товар чудовий, приємний запах

Переваги:
    Приємний запах
    Недоліки:

Світлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Туалетний блок класний. Запах ніжний.
    Пінить добре.

Недоліки:

Лариса, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Блоки не очень зашли, запах слабый, нестойкий , хотя пенится и очищает хорошо. Лимон и морской больше нравится. Хватает на 7-8 дней. По акции можно брать.

Переваги:
    Цена, со своими функциями справляется.
    Недоліки:
    Слабый запах

Тетяно, вітаємо! Дуже дякуємо за покупку та за відгук!

• Инна С***

Чудовий аромат.

Переваги:
    Запах
    Недоліки:

Iнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Из всей линейки мне больше всего понравились.
    Запах не такой специфический (по сравнению с некоторыми видами этого же продукта). Да и отсутствует окрашивание воды в синий цвет. (А для меня, как для мамы маленького ребёнка, это немаловажный фактор. Разглядеть результат потом проще.) )))

Лiлiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Алина С***

Норм за свою ціну
    По акції можна купувати

Переваги:
    На довго вистачвє
    Недоліки:

Алiна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Ці туалетні блоки перетворили догляд за унітазом у справжнє задоволення. Аромат "Гармонія" ніжний і спокійний, нагадує атмосферу релаксу у спа. Він не надто насичений, але достатньо приємний, щоб створити відчуття доглянутості та чистоти.

Переваги:
    Ніжний і заспокійливий аромат. Ефективне очищення та захист від нальоту. Тривалий ефект свіжості. Упаковка з трьох блоків забезпечує економічність.
    Недоліки:
    Аромат може здатися занадто легким для тих, хто любить більш насичені запахи. Швидше закінчується при дуже частому змиванні.

Володимир, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Владимир К***

Цветочный запах,не химический,хорошо моет

Володимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наташа А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Звичайні блоки для унітазу. Приємний запах.

Наталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Галій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Класний оригінальний аромат. Вистачає так само, як інших - десь на 15-17 днів. Шкода, що не було упаковок по 4 штуки.

Переваги:
    Запах
    Недоліки:

Тарас, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Нормальні блоки, які можна купляти.
    Піняться, запах відчутний, набагато кращі чим гелеві.
    Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Хороші, запах, ефект
    Недоліки:

Максим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Романов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
    Переваги:
    Больше не воняет
    Недоліки:
    Нет таких

Олексій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Мені не сподобався, має різкий, їдкий запах, швидко закінчується(в даному випадку це перевага).

Переваги:
    Не знайшла.
    Недоліки:
    Різкий, їдкий запах, швидко закінчується.

Олена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Єлєна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Приємний для нас запах. Зі своїми функціями справляється.

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Не знайшли

Єлєна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Купую вже не вперше, дуже приємний аромат. Рекомендую

Переваги:
    Приємний аромат
  • Юлиана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Неплохие, но актив колор нравится больше.

Переваги:
    Дают небольшую пену
    Недоліки:
    Не защищает от налета

Юлiана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Не сподобалось, я думала буде колір води рожевий, а він прозорий і трохи піни залишає.

Переваги:
    Недоліки:
    Все

Юлія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Корчак Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

01.04.24 забирали замовлення на відділенні в Києві, Васильківська 34
    Працівник видав лише один блочок для унітазу, хоча в чеку та замовленні вказано, що має бути 2 штуки.
    Прошу представника магазину надати відповідь як бути в цій ситуації?

Юліє, дякуємо за Ваше запитання! Щодо несправності товару чи відсутності заявленої комплектації Ви можете скористатися довідковим центром Розетки: посилання

• Галина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г

Задоволені цими блоками. Приємний аромат, надовго вистачає.

Переваги:
    Надовго вистачає
    Недоліки:

Галина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Мария Б***

Гарний запах,добре пінеться.

Переваги:
    Аромат тримається довго.
    Недоліки:
    Бистро змивається.

Марiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!