- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже люблю цей бренд, вперше купила очищувач для туалету і мені дуже подобається консистенція та ніжний запах
- Переваги:
- Чудово очищує, має приємний нехімозний запах, густий
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Приємний аромат для щоденного використання.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Дуже приємний аромат. Не знаю як на рахунок сильних забруднень, але на кожен день те, що треба)
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Беру вже мабуть третій, має дуже класний запах, не воняє хлоркою та добре працює
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Перший засіб який не має неприємного запаху, ще й чудово справляється. З сильним забрудненням можливо не впорається, це скоріш на кожен день
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Якщо користуватись щодня, то працює добре. А якщо 2-3 рази на тиждень - не вистачає лише цього засобу, потрібно задіювати додаткові. Єдиний плюс - приємний аромат. Вдруге не буду замовляти.
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Слабенько відмиває серйозне забруднення
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Сам засіб замовляю вдруге, він гарно підтримує чистоту і має неймовірний аромат, не хімозний.
Але дуже розчарована пакуванням! Замовляла окрім цього ще 4 засоби, їх усі замотали поліетиленовою плівкою до купи, в результаті засіб для унітазу тріснув і залив усі решту засобів.
Зверніть будь ласка увагу на пакування, такі засоби мають пакуватись кожен окремо і перекладатись помʼякшуючими матеріалами (плівкою з пухирцями чи картонними замінниками). Не знаю як далі зберігати і користуватись цим засобом, дуже розчарована.- Переваги:
- Красивий не хімічний аромат
- Недоліки:
- Неякісне пакування, пошкоджений товар
- Марина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл
Найкраще, що за останній час я купляла для унітазу. Зовсім відсутній єдкий запах, натомість ніжний аромат. Густий, має відмінні очищуючи властивості, не смердить. Купляти обовʼязково.
- Переваги:
- Все ідеально