Картка Rozetka

Відгуки покупців про Гель для чищення та дезінфекції унітазів Astonish Півонія 750 мл (5060060213593)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Каріна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Дуже люблю цей бренд, вперше купила очищувач для туалету і мені дуже подобається консистенція та ніжний запах

Переваги:
    Чудово очищує, має приємний нехімозний запах, густий
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Приємний аромат для щоденного використання.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Дуже приємний аромат. Не знаю як на рахунок сильних забруднень, але на кожен день те, що треба)

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Беру вже мабуть третій, має дуже класний запах, не воняє хлоркою та добре працює

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Перший засіб який не має неприємного запаху, ще й чудово справляється. З сильним забрудненням можливо не впорається, це скоріш на кожен день

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Якщо користуватись щодня, то працює добре. А якщо 2-3 рази на тиждень - не вистачає лише цього засобу, потрібно задіювати додаткові. Єдиний плюс - приємний аромат. Вдруге не буду замовляти.

Переваги:
    Аромат
    Недоліки:
    Слабенько відмиває серйозне забруднення
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Сам засіб замовляю вдруге, він гарно підтримує чистоту і має неймовірний аромат, не хімозний.
    Але дуже розчарована пакуванням! Замовляла окрім цього ще 4 засоби, їх усі замотали поліетиленовою плівкою до купи, в результаті засіб для унітазу тріснув і залив усі решту засобів.
    Зверніть будь ласка увагу на пакування, такі засоби мають пакуватись кожен окремо і перекладатись помʼякшуючими матеріалами (плівкою з пухирцями чи картонними замінниками). Не знаю як далі зберігати і користуватись цим засобом, дуже розчарована.

Переваги:
    Красивий не хімічний аромат
    Недоліки:
    Неякісне пакування, пошкоджений товар

• Марина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл

Найкраще, що за останній час я купляла для унітазу. Зовсім відсутній єдкий запах, натомість ніжний аромат. Густий, має відмінні очищуючи властивості, не смердить. Купляти обовʼязково.

Переваги:
    Все ідеально