- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Прикольна штука
- Продавець WOLFSHOP
Вітаємо ! Дякуємо за високу оцінку нашого магазину! Ми раді, що ви залишились задоволені нами! Будемо раді співпрацювати і надалі.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Прикольна іграшка, брала для дитини 2 років, цікаво спостерігати за їх спілкуванням)
- Переваги:
- Добре працює
- Бугайов В***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Все прийшло, племіннику сподобалось, дуже задоволений)
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Очень быстро связались. Доставили в срок.Кактус прикольный. Понравился. USB шнур в комплекте идет. Рекомендую.
- Переваги:
- Отличная игрушка по такой цене.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: MALAGAR. Колір: Зелений
Я покупал этот кактус для своей правнучки, которой исполнилось полгода. Когда моя супруга, которой 70, увидела кактус в работе, тут же потребовала такой и себе. Пришлось купить второй.
Добавлю, что сервис компании-распространителя выше всяких похвал.- Переваги:
- Превосходная игрушка для всех возрастов.
- Продавець MALAGAR
Благодарим Вас за отзыв! Будем стараться и в будущем радовать вас качественным товаром
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Кактус класний, пісні українські. Доставка швидка, продавець майже відразу зателефонував щоб уточнити дані по замовленню.
- Яэль Ф***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Классная игрушка взяла ребёнку на подарок .Спасибо за доставку
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Зелений із жовтогарячим
Купували на подарунок — дитина задоволена, іграшка працює справно. Танцює бадьоро, пісень багато, голос повторює чітко. За свої гроші — чудовий варіант для підняття настрою.
- Переваги:
- Велика кількість вбудованих пісень та функція запису голосу роблять його класною розвагою для компанії.
- Недоліки:
- Досить гучний, іноді хочеться мати можливість регулювання звуку.
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Зелений
Кактус похож на моего старого друга- такой же упоротый, шось бормоче а що саме- не ясно. Ностальгия. Крутой кактус
- Переваги:
- Поет и повторяет мой бред
- Недоліки:
- Морда как после десятки в пах
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Зелений
Детям понравилось
- Переваги:
- Забавный
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: iCler. Колір: Зелений
Всё работает
- Переваги:
- Звук чёткий громкий
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: BC.point. Колір: Зелений
Кактус супер крутий. Дуже гучно співаються пісні, українські, навіть є гімн України.А повторює слова, коли майже розряджений трішки не чітко, але коли добре заряджений, тоді все добре.
- ВірсавіяВідгук від покупця. Продавець: BC.point. Колір: Зелений
Дуже богато пісень, донці в 2 місяця сподобався, любить лежати на животику та дивитись на нього. Звук приємний
- Переваги:
- Заряжается, не нужно покупать батарейки
- ТинаВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Пів року як маленька дитина юзає і все працює! Багато пісень, гучно співає і відповідає опису.
Звісно це Китай, але за такі гроші топ)- Переваги:
- Невбиваємий)))
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Дуже задоволена і товаром і працею менеджера. Замовлення отримала навіть скоріше ніж очікувалося. Дякую.
- Продавець WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Іграшка сподобалась, прикольна, багато мелодій, повторює, заряджається без проблем. Трошки гучна
- Переваги:
- Класна іграшка
- Недоліки:
- Гучна
- Продавець WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Валерия С***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Зелений із жовтогарячим
Этот чудо-кактус очень понравился и взрослым, и детям. Смеялись от души. Дети сказали, что у каждого должен быть свой. Все работает исправно
- Переваги:
- Зарядка через USB
- Недоліки:
- Коротковатый USB шнур
- Продавець GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: LastStore
Отримали товар. Дитина у захваті. Все працює як належно.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Очень хорошая штука! Внучке понравилось! Весёлый и яркий кактус. Поднимает настроение в наше нелёгкое время. Спасибо!
- Переваги:
- Яркий и весёлый
- Недоліки:
- Не заметили
- Продавець WOLFSHOP
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Зелений із жовтогарячим
все добре, товар співпадає з описом
зверніть увагу, що кактус йде без шляпи й без гітари, які є у деяких інших продавців
також упаковка - це звичайний целофановий пакунок, без жодної коробки
p.s. також цей кактус є з українськими піснями
напевно я б замовив його, замість цього, якби я знав про це раніше- Продавець GETLUX
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: FreeDay
Все супер.
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Зелений із жовтогарячим
Веселий і гучний кактус , подобається діткам)) Швидка доставка.
- Переваги:
- Все добре
- Продавець GETLUX
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Зелений із жовтогарячим
Супер іграшка для дитини, дуже сподобалась)
- Переваги:
- Ціна, якість та заявлені характеристики
- Недоліки:
- не знайдені
- Продавець GETLUX
- АннаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX. Колір: Зелений із жовтогарячим
Замовляла дитячу інтерактивну іграшку кактус на подарунок дитині. покупка вдала. Кактус співає пісні, танцює та повторює звуки ) має підсвітку. Дитина дуже задоволена. Плюс ще в тому, що іграшка не на батарейках, в заряджається від usb, вважаю це дуже зручно. Дякую за швидку доставку та гарну іграшку
- Переваги:
- USB зарядка
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець ProductShop
- Анастасія Ж***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Швидко зв'язались, іграшка працює. Добре заряджається.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: FreeDay
Співає, повторює слова, світиться, рухається. У комплекті - шнур для зарядки.
- Переваги:
- Швидко перетелефонували і відправили
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: iCler. Колір: Зелений
Отримали. Все працює. Товаром задоволений
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Не знайшов
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: Easy_land
Захоплююча іграшка,дитина в захваті,як і ми)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: LEXX
Подруга у захваті від подарунку
- Переваги:
- Багато
- БогданВідгук від покупця. Продавець: LEXX
Класна іграшка, купував на подарунок, дитина була в захваті, багато пісень, круто танцює.
- Переваги:
- Іграшка має вбудований акумулятор який можна заряджати, в комплекті є шнур.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: LEXX
Велика подяка продавцю, який встиг своєчасно відправити, та дитина встигла отримала подарунок під ялинкуй
- Переваги:
- Дитина в захваті
- Недоліки:
- Поки немає
- Алена М***
А капелюх в комплекті йшов?)
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP. Колір: Зелений
Якісний товар
- Переваги:
- Бистра доставка
- Продавець WOLFSHOP
- Николай А***Відгук від покупця. Продавець: Good Kids. Колір: Коричневий з жовтим
Незаминимая штука для каждого ребенка, не обязательно этот, но от этой игрушки тащаться все дети
- Переваги:
- Интересен для детей от 3 месяцев до 50 лет
- Недоліки:
- Надо переклацивать мелодии
- Продавець Good Kids
Дякуємо за відгук)
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Зелений
Цікава іграшка
- Алена Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Хорошая смешная игрушка
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Зелений
Чудовий
- Переваги:
- Чудовий, дитині сподобався