Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Точковий туалетний блок Гель-освіжувач для унітазу в шприці (6 шприців, 6 ароматів)

Оцінка користувачів 4.42/5
  • Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Tweezy. Об'єм 1 шт: 160 мл. Кількість в упаковці: 6

Скарг нема, трошки швидко вимиваються, але за ціну та якість обслуговування окрема вдячність
    Тож в принципі все супер, раджу)

Переваги:
    Ціна, якість обслуговування, різноманітність ароматів, зручність
  • Ірина В***

Все добре, дякую!

Переваги:
    швидко
  • Ігор І***

Гарний запах,ціна норм завдяки тому що багато капсул.

Переваги:
    Ціна, кількість.
  • Ірина Я***

Дуже сподобалося

• Екатерина К***

Чудово

• Анна С***

Чудова штука, економна у використанні, тільки щоб трималось треба насухо витерти місце куди кріпити будете і приловчитись, я достатньо швидко розібралася як робити гарні квіточки запах не у всіх приємний але то немає такого значення

• Катерина К***

все добре

Переваги:
    нормально пахне
    Недоліки:
    ніби немає
  • Катерина Б***

Дякую велике за обслуговування. Товар дуже сподобався. Приємні аромати, різнокольорові гамми, дуже швідкі у використанні наліпки.

• Олександр Т***

Відповідає опису

• Любов Р***

Придбала купу таких гарнюсічок, користуюсь з задоволенням, приємний аромат, яскравий вигляд. Вони махонькі, але може то навіть і на краще, щоб частіше змінювати можна було.

Переваги:
    Гарненькі, яскравенькі,ароматні і приємні квіточки.
    Недоліки:
    Маленькі, але може то й на добре,можна швидше замінити, і не набриднуть.
  • Надежда Б***

Маленький размер, быстро смывается и наносится кляксами

• Світлана П***

Прийшов товар швидко, але в комплекті не різні блоки ,а однакові і це дуже не сподобалось .