Відгуки покупців про Засіб для миття підлоги Bioform Plus Eucalipto Дезінфікуючий 1.5 л (8003640004430) (254193)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Гарний засіб, вимиває підлогу супер, приємний запах евкаліпта

Переваги:
    Запах евкаліпта
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Запах приємний, відмиває поверхні добре. Для кахлю і плитки - ідеально.

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Відкрилася для себе дуже хороший засіб для миття підлоги. Приємний запах, добре відмиває підлогу, враховуючи що з нами живуть цуценята. Нейтралізує запахи.

Переваги:
    Багато і не дорого
    Недоліки:
    Не помітила
  • Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Хорошо вымывает не оставляет разводов нет резкого запаха

Переваги:
    Нет резкого запаха
  • Катерина П***

• Анжелика Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Добавляю в ведро 1 колпачок жидкости. Прекрасно моет паркет и плитку для пола. Приятный запах.

• Світлана Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

На 400 мл додала ще 10 мл засобу. Мила проломленою машинкою Karcher. Ефекту ковзанки вже немає. Отже, в перший раз забагато додала.

• Надежда Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

На сайті вказано, що підходить для усіх видів підлоги, сюрпрайз( був коли отримала засіб і прочитала наліпку переклад( підходить для дерев'яних покриттів, ламінат і паркет) і така опа)))),а сама ще додатково взяла цієї фірми засіб для ламінату. Ну ламінат так ламінат,буду мити до кінця життя бо стільки їх набрала. )). Розчиняю завжди такі засоби на око))+- ковпачок на 2,50 л води, мені норм. Засіб дає піну, запах свіжий, норм мені. По ламінату, не сподобався засіб, бо не дає блиску як emsal, і дає все таки +- розводи. Підлога не скрипить, не слизька і т.п, Тому єдине велике зауваження це відсутність блиску. Тому для ламінату його не беру. Плитка. Отут прям норм. Тому для плитки-рекомендасьйон. А вже потім вистачило мізків зайти в гугл і знайти засіб, так от він дійсно для усіх поверхонь, видаляє грибки і бактерії ( якщо є тваринки дома-теж супер). Для ванної кімнати теж супер,для гігієни. .А розетка просто наліпку не ту прикріпила.

Переваги:
    Запах, велика пляшка, для плитки підходить.
    Недоліки:
    для ламінату мені не підійшов
    • Вячеслав В***

цей засіб підходить для усіх видів підлоги, скоріш за все вам попалась пляшка з наліпкою від іншого засобу
      це легко перевірити якщо звернете увагу на опис мовою оригиналу на пляшці

• Світлана Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Скільки розводити засіб на 1 літр? Бо я додала на око, і моя підлога перетворилась на ковзанку. Нічого нового не робила. Підлога скрипить, можна впасти, бо слизько. Перемивала тричі, але повністю вимити засіб з ламінату так і не вийшло.

Переваги:
    Не знайшла
    Недоліки:
    Після миття підлога слизька
    • Вячеслав В***

90 мл на 5 літрів води

засіб дуже якісний, більше ніж заявлено виробником на упаковці лити не потрібно

• Алекс

Класно пахне, миє добре. Не гірше Мускула

• Вячеслав Ж***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.5 л

Приємний запах, добре вимиває

Переваги:
    Якісний засіб за помірну ціну
    Недоліки:
    не помітив