Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Інтерактивна іграшка хом'як що говорить повторенька на батарейках Сірий

Оцінка користувачів 4.29/5
на основі 91 відгук
  • Ксения А***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Я замовляти своїй дитині 2го хомяка, оскільки перший згорів в квартирі від прильоту. Замовляли одразу і на подарунок дитині подружки. Діти в захваті. І нам теж смішно) всі хом'яки що замовляла - були справними. Чудова іграшка для дітей.

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Ксенія. Нам дуже приємно, ща цей товар виправдав Ваші очікування! Дякуємо Вам за справедливий відгук. Бажаємо мирного неба та приємного користування)

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Здравствуйте! Хомячок понравился всем и детям и взрослым, насмеялись всей семьей, спасибо за быструю доставку) батарейки шли в комплекте

• Продавець  PRO100BCE

Спасибо Оля за отзыв , пусть вашем доме всегда будет весело )

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий

Хом'як супер, онуку дуже сподобався.
    Додатково дякую за маленький, але приємний подарунок і якісне обслуговувавання

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ференец И***

Орали всей движухой.
    Батарейки надо поменять сразу на новые - 3 ААА

• Продавець  PRO100BCE

Спасибо Игорь за отзыв ))

• Сергеева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Хомячок ребенку очень понравился, она его назвала "Мяка"))) Спасибо продавцу, очень оперативная доставка.

Переваги:
    Легкий и мягкий
    Недоліки:
    нет регулировки звука
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо за отзыв Татьяна , для на очень важно ))

• Оксана Ц***

Якою мовою розмовляє хом‘ячок?

• Сергеева Т***

Тут запитували якою мовою розмовляє хом'ячок, так от, він не розмовляє)), він за вами повторює, тільки смішним голосом...

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Подарили ребенку на два года, восторг, обнимает его, гладит, постоянно с ним разговаривает и хохочет. Даже не ожидали, что так понравится, пока носится с ним, не расстается )
    Хорошего качества игрушка, аккуратно пошит, звук в меру громкий.

Переваги:
    мягкий, смешной, удобно ребенку держать в ладошках, смешно повторяет и двигается.
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо Юлия за отзыв ) очень приятно , пусть хомяк-повторюшка долго радует Вашу семью ))

• Тамара В***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Коричневий

Дітям дуже подобається іграшка, повторює смішним голосом і тремтить. Прийшла з подарунком від магазину. Дорослих не бісить ;)

Переваги:
    дуже цікава
    • Продавець  JuliShop

Добрий день, Тамаро! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий

Дякую магазину за іграшку і за приємний подарунок) хом'як працює, повторює слова і рухається приємно здивував подарунок до замовлення, неочікувано, щіро вдячна і вже скористалася вражена від рівня обслуговування, буду у вас замовляти і далі, радити знайомим, бажаю вам шалених продажів

Переваги:
    Адекватні ціни, великий асортимент, подарунки до замовлення)
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Тетяна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Прикольний хом'як, як на фото.
    Продавець заздалегідь встановив батарейки, змогли протестувати прямо на пошті.

Переваги:
    Невеликий
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Юлія за відгук , деже приемно ))

• Наталя П***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

На день народження брата дідусь приніс ще і маленький подарунок меншій сестричці. Щастя дитини не було меж.гралися всі і навіть дорослі)
    За свою ціну, супер іграшка для настрою. А мамі тепер непотрібно декілька раз повторювати, хом'як допомагає мамі

Переваги:
    Щастя дитини)
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Наталя за відгук для нас він цінний))

• Людмила Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Замовляла вдруге, але перший раз робила це в іншого продавця. Цей продавець додав до замовлення ще й батарейки, за що дякуємо. Продавець - приємна та ввічлива людина, замовлення виконано дуже швидко. Так тримати!

Переваги:
    Чудова іграшка. Цікава не тільки для дітей, але й дорослих та навіть для старичків.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  PRO100BCE

Дякую за відгук Дюдміла) ми намагаємося працювати в задоволення нашим покупцям))

• Інна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий

Хом'ячки чудові. Отримали із батарейками. Дуже сподобалося обслуговування: все чітко і оперативно.

Переваги:
    Із батарейками
    • Покупочк@

Інна дякуемо за відгук дуже вдячні ))

• Виктория А***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Слов нет) одни эмоции) перед тем, как отдать хомяка ребёнку, мы, взрослые проверили его на качество..
    Ребёнок получил игру гораздо позже, чем ожидал))
    Великолепная, весёлая игрушка! В любое время поднимет настроение не только ребёнку, но и взрослому. Рекомендую! Обязательно порадуйте себя и своего ребёнка))

Переваги:
    Сплошное достоинство)
    Недоліки:
    Не выявлено
    • Продавець  PRO100BCE

Виктория спасибо за отзыв ) для нас он ценен !

• Надежда Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Отличный хомяк, ребенок очень доволен всё работает, быстрая отправка, спасибо )

Переваги:
    Цена , качество
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо Надежда за отзыв )) для нас он ценен ))

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий

Хомячок хороший, спасибо) Ребёнку год, понравился ) Единственное - ожидали, что его голос будет более тонким. Отдельно хочу отметить наличие батареек - это подход с умом. Как с пользой для продавца, так и для покупателей. Проверил сразу при получении, не тратишь время на обратный поход для возврата и продавцу удобно. Т е ситуация win-win, молодцы!

• Продавець  Покупочк@

Спасибо Дмитрий за отзыв )) для нас он ценен ))

• Дмитрий К***

Всё некогда было написать. Хомяк сломался где-то недели через 2)

• Тамара
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Классная игрушка, понравилась не только детям, но и взрослые повеселились). Доставка быстрая, игрушка качественная.

Переваги:
    Соответствует картинке, хороший пошив, батарейки в подарок
    • Продавець  PRO100BCE

Спасибо Тамара за ваш отзыв ! Очень приятно , мы стараемся для Вас , что бы возвращались в наш магазин ))

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Хомʼяк кумедний. Прийшов непрацюючий, швидко прислали іншого. Всім задаволена. Трохи покопирсалися в поламаному. Почав реагувати, але гикає і не промовляє слова. Дякую за швидку заміну.

Переваги:
    Гарна іграшка
    Недоліки:
    Трохи зіпсований настрій
  • Наталія

Це чудо!
    З ним дуже весело

Переваги:
    Маленький бешкетник
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Товар відповідає опису. Дитині сподобалася іграшка

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Олексій. Дякуємо за відгук! Бажаємо гарного користування)

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Товар прийшов дуже швидко , якість гарна . Повністю відповідає зображенню на сторінці та опису товару

Переваги:
    Дуже гарна якість матеріалу
    • Продавець  INVITE

Доброго вечора, Аліна. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)

• Вася С***
    Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Білий з коричневим

Голох хомяка ржака , чотко повторює

Переваги:
    Голос і повторювання
  • Роман Я***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сірий

Прикольна іграшка, але за регулятор гучності яб трохи доплатив, і за вкл викл вібрації. Бо як довго граєтся дитина то трохи гучно і набридає

• Продавець  JuliShop

Добрий день, Романе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Дітям сподобався, м'якенький та милий, працює добре

Переваги:
    В комплекті батарейки, дитина відкрила подарунок і одразу отримала надзвичайні емоції
    Недоліки:
    Після першого падіння кришка під батарейки більше не тримається, прийшлось ліпити скотч
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Галина З***

Дуже класна іграшка,рекомендую.

Переваги:
    Все працює

Дякуємо за ваш відгук)

• Продавець  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Оксана Я***

Очень понравился хомяк, необычно интересно и весело. Цена радует. Спасибо

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Оксана! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Диана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий

Дитині дуже сподобався Іграшка повністю працює, та дуже хорошої якості.

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Діано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Дуже крута іграшка. Дитина в захваті

Переваги:
    Займає дитину на деякий час
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Анна. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Все работает отлично,пришел в пакете новой почты,рекомендую

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Дякую за маленький подарунок:)

• Продавець  INVITE

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий

Чудова іграшка, дитина трьох років в захваті, причому їй подобається не стільки те, що вона повторює все, як сам хом'ячок. Дуже симпатичний.
    Все доставили швидко, ще й ціна з промокодом

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Максим К***

Іграшка цікава дитині (3 роки). Займає її на деякий час. Приємна на дотик

Переваги:
    Ціна. Швидка доставка
    Недоліки:
    батарейок вистачає на півтора вечора)), але ми були до цього готові
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Максим. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Владислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий

Прикольний хом'як! Всім раджу. Вчора отримав-все справно працює!

Переваги:
    Підіймає настрій, є батарейки в комплеткі.
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуемо Владіслав за відгук хай радуе довго ))

• Георгій К***
    • Продавець  PRO100BCE

Дякуем за відгук Георгій хай радуе довго , довго ))

• Денис Б***

Классная игрушка ,разговаривает ,мне даже нравится ,а деткам тем более
    Продавец отличный,всем рекомендую

Переваги:
    Интерес
    Цена
    Вид
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  PRO100BCE

Денис спасибо за отзыв для нас он ценен ))

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий

Класний хомячок, батарейки є в комплекті.

• Продавець  Покупочк@

Дякуемо за відгук Ігор))

• Богдан

Усе добре. Іграшка якісна. Доставили швидко , навіть батарейки передали

• Продавець  PRO100BCE

Дякуємо Богдану за відгук для нас він цінний ))