- Ксения А***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Я замовляти своїй дитині 2го хомяка, оскільки перший згорів в квартирі від прильоту. Замовляли одразу і на подарунок дитині подружки. Діти в захваті. І нам теж смішно) всі хом'яки що замовляла - були справними. Чудова іграшка для дітей.
- Продавець INVITE
Доброго дня, Ксенія. Нам дуже приємно, ща цей товар виправдав Ваші очікування! Дякуємо Вам за справедливий відгук. Бажаємо мирного неба та приємного користування)
- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Здравствуйте! Хомячок понравился всем и детям и взрослым, насмеялись всей семьей, спасибо за быструю доставку) батарейки шли в комплекте
- Продавець PRO100BCE
Спасибо Оля за отзыв , пусть вашем доме всегда будет весело )
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий
Хом'як супер, онуку дуже сподобався.
Додатково дякую за маленький, але приємний подарунок і якісне обслуговувавання- Продавець FlashShop
Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ференец И***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Орали всей движухой.
Батарейки надо поменять сразу на новые - 3 ААА- Продавець PRO100BCE
Спасибо Игорь за отзыв ))
- Сергеева Т***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Хомячок ребенку очень понравился, она его назвала "Мяка"))) Спасибо продавцу, очень оперативная доставка.
- Переваги:
- Легкий и мягкий
- Недоліки:
- нет регулировки звука
- Продавець PRO100BCE
Спасибо за отзыв Татьяна , для на очень важно ))
- Оксана Ц***
Якою мовою розмовляє хом‘ячок?
- Сергеева Т***
Тут запитували якою мовою розмовляє хом'ячок, так от, він не розмовляє)), він за вами повторює, тільки смішним голосом...
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Подарили ребенку на два года, восторг, обнимает его, гладит, постоянно с ним разговаривает и хохочет. Даже не ожидали, что так понравится, пока носится с ним, не расстается )
Хорошего качества игрушка, аккуратно пошит, звук в меру громкий.- Переваги:
- мягкий, смешной, удобно ребенку держать в ладошках, смешно повторяет и двигается.
- Продавець PRO100BCE
Спасибо Юлия за отзыв ) очень приятно , пусть хомяк-повторюшка долго радует Вашу семью ))
- Тамара В***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Коричневий
Дітям дуже подобається іграшка, повторює смішним голосом і тремтить. Прийшла з подарунком від магазину. Дорослих не бісить ;)
- Переваги:
- дуже цікава
- Продавець JuliShop
Добрий день, Тамаро! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий
Дякую магазину за іграшку і за приємний подарунок) хом'як працює, повторює слова і рухається приємно здивував подарунок до замовлення, неочікувано, щіро вдячна і вже скористалася вражена від рівня обслуговування, буду у вас замовляти і далі, радити знайомим, бажаю вам шалених продажів
- Переваги:
- Адекватні ціни, великий асортимент, подарунки до замовлення)
- Продавець FlashShop
Добрий день, Тетяна! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Прикольний хом'як, як на фото.
Продавець заздалегідь встановив батарейки, змогли протестувати прямо на пошті.- Переваги:
- Невеликий
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо Юлія за відгук , деже приемно ))
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
На день народження брата дідусь приніс ще і маленький подарунок меншій сестричці. Щастя дитини не було меж.гралися всі і навіть дорослі)
За свою ціну, супер іграшка для настрою. А мамі тепер непотрібно декілька раз повторювати, хом'як допомагає мамі- Переваги:
- Щастя дитини)
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо Наталя за відгук для нас він цінний))
- Людмила Щ***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Замовляла вдруге, але перший раз робила це в іншого продавця. Цей продавець додав до замовлення ще й батарейки, за що дякуємо. Продавець - приємна та ввічлива людина, замовлення виконано дуже швидко. Так тримати!
- Переваги:
- Чудова іграшка. Цікава не тільки для дітей, але й дорослих та навіть для старичків.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець PRO100BCE
Дякую за відгук Дюдміла) ми намагаємося працювати в задоволення нашим покупцям))
- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий
Хом'ячки чудові. Отримали із батарейками. Дуже сподобалося обслуговування: все чітко і оперативно.
- Переваги:
- Із батарейками
- Покупочк@
Інна дякуемо за відгук дуже вдячні ))
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Слов нет) одни эмоции) перед тем, как отдать хомяка ребёнку, мы, взрослые проверили его на качество..
Ребёнок получил игру гораздо позже, чем ожидал))
Великолепная, весёлая игрушка! В любое время поднимет настроение не только ребёнку, но и взрослому. Рекомендую! Обязательно порадуйте себя и своего ребёнка))- Переваги:
- Сплошное достоинство)
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець PRO100BCE
Виктория спасибо за отзыв ) для нас он ценен !
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Отличный хомяк, ребенок очень доволен всё работает, быстрая отправка, спасибо )
- Переваги:
- Цена , качество
- Продавець PRO100BCE
Спасибо Надежда за отзыв )) для нас он ценен ))
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий
Хомячок хороший, спасибо) Ребёнку год, понравился ) Единственное - ожидали, что его голос будет более тонким. Отдельно хочу отметить наличие батареек - это подход с умом. Как с пользой для продавца, так и для покупателей. Проверил сразу при получении, не тратишь время на обратный поход для возврата и продавцу удобно. Т е ситуация win-win, молодцы!
- Продавець Покупочк@
Спасибо Дмитрий за отзыв )) для нас он ценен ))
- Дмитрий К***
Всё некогда было написать. Хомяк сломался где-то недели через 2)
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Классная игрушка, понравилась не только детям, но и взрослые повеселились). Доставка быстрая, игрушка качественная.
- Переваги:
- Соответствует картинке, хороший пошив, батарейки в подарок
- Продавець PRO100BCE
Спасибо Тамара за ваш отзыв ! Очень приятно , мы стараемся для Вас , что бы возвращались в наш магазин ))
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Хомʼяк кумедний. Прийшов непрацюючий, швидко прислали іншого. Всім задаволена. Трохи покопирсалися в поламаному. Почав реагувати, але гикає і не промовляє слова. Дякую за швидку заміну.
- Переваги:
- Гарна іграшка
- Недоліки:
- Трохи зіпсований настрій
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Це чудо!
З ним дуже весело- Переваги:
- Маленький бешкетник
- Продавець INVITE
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Товар відповідає опису. Дитині сподобалася іграшка
- Продавець INVITE
Доброго дня, Олексій. Дякуємо за відгук! Бажаємо гарного користування)
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Товар прийшов дуже швидко , якість гарна . Повністю відповідає зображенню на сторінці та опису товару
- Переваги:
- Дуже гарна якість матеріалу
- Продавець INVITE
Доброго вечора, Аліна. Дякуємо за чесний відгук! Бажаємо приємного користування)
- Вася С***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Білий з коричневим
Голох хомяка ржака , чотко повторює
- Переваги:
- Голос і повторювання
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Сірий
Прикольна іграшка, але за регулятор гучності яб трохи доплатив, і за вкл викл вібрації. Бо як довго граєтся дитина то трохи гучно і набридає
- Продавець JuliShop
Добрий день, Романе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий
Дітям сподобався, м'якенький та милий, працює добре
- Переваги:
- В комплекті батарейки, дитина відкрила подарунок і одразу отримала надзвичайні емоції
- Недоліки:
- Після першого падіння кришка під батарейки більше не тримається, прийшлось ліпити скотч
- Продавець FlashShop
Добрий день, Яно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий
Дуже класна іграшка,рекомендую.
- Переваги:
- Все працює
Дякуємо за ваш відгук)
- Продавець FlashShop
Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Коричневий
Очень понравился хомяк, необычно интересно и весело. Цена радует. Спасибо
- Продавець FlashShop
Добрий день, Оксана! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Сірий
Дитині дуже сподобався Іграшка повністю працює, та дуже хорошої якості.
- Продавець FlashShop
Добрий день, Діано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Дуже крута іграшка. Дитина в захваті
- Переваги:
- Займає дитину на деякий час
- Недоліки:
- Не має
- Продавець INVITE
Доброго дня, Анна. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Все работает отлично,пришел в пакете новой почты,рекомендую
- Переваги:
- Все отлично
- Продавець INVITE
Доброго дня, Ірина. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Дякую за маленький подарунок:)
- Продавець INVITE
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Чудова іграшка, дитина трьох років в захваті, причому їй подобається не стільки те, що вона повторює все, як сам хом'ячок. Дуже симпатичний.
Все доставили швидко, ще й ціна з промокодом- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець INVITE
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Колір: Коричневий
Іграшка цікава дитині (3 роки). Займає її на деякий час. Приємна на дотик
- Переваги:
- Ціна. Швидка доставка
- Недоліки:
- батарейок вистачає на півтора вечора)), але ми були до цього готові
- Продавець INVITE
Доброго дня, Максим. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Прикольний хом'як! Всім раджу. Вчора отримав-все справно працює!
- Переваги:
- Підіймає настрій, є батарейки в комплеткі.
- Продавець PRO100BCE
Дякуемо Владіслав за відгук хай радуе довго ))
- Георгій К***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
- Продавець PRO100BCE
Дякуем за відгук Георгій хай радуе довго , довго ))
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Классная игрушка ,разговаривает ,мне даже нравится ,а деткам тем более
Продавец отличный,всем рекомендую- Переваги:
- Интерес
Цена
Вид - Недоліки:
- Продавець PRO100BCE
Денис спасибо за отзыв для нас он ценен ))
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: B.Sttab. Колір: Коричневий
Класний хомячок, батарейки є в комплекті.
- Продавець Покупочк@
Дякуемо за відгук Ігор))
- БогданВідгук від покупця. Продавець: PRO100BCE. Колір: Коричневий
Усе добре. Іграшка якісна. Доставили швидко , навіть батарейки передали
- Продавець PRO100BCE
Дякуємо Богдану за відгук для нас він цінний ))