Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Інтерактивна іграшка хрестики нулики гра для дітей головоломка для дітей настільна гра для сім'ї Kayfovo TT4

Оцінка користувачів 4.78/5
на основі 42 відгуки
  • Нікіта Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Підсвітка і звук роблять гру цікавішою за папір. Компактна, розвиває логіку.

• Артем Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Чудова річ для проведення часу, якість просто чудова!

• Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Дітям набагато цікавіше грати, ніж на папері. Є два режими: гра вдвох або з комп'ютером. Розвиває логіку та стратегічне мислення.

• Павло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Чудова інтерактивна гра для всієї родини!

Переваги:
    якiсть гарна

• Віталій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Це не просто іграшка, а справжній помічник у розвитку дитини та чудовий спосіб провести час разом. Вона компактна, якісна та дуже захоплююча.

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Купив для дітей, а тепер граю з друзями на вечірках. Дорослі теж в захваті! Дякую!

• Катерина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Чудова гра, нам сподобалась! Замовляла дві, дітям 10 та 5 років. В далеку подорож саме те. Відправили дуже швидко ща шо велике спасибі.

Переваги:
    Все

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Дуже сподобалась інтерактивна іграшка.Онучка в захваті.Дякую.Вже рекомендувала знайомим.

Переваги:
    Мислення,розвиток,увага все,що потрібно 8 річній дитині.Дякую
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  Lemeshop

• Світлана А***

Задоволена покупкою. Дякую!

• Илона Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Отримали неякісний товар, взагалі не вмикається гра

Недоліки:
    Неякісний товар - навіть не вмикалась гра
    • Продавець  Lemeshop

Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Написали вам в особисті для вирішення проблеми.

• Альона Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Іграшка цікава та пізнавальна, дитина задоволена.

• Вероніка К***

Дитина задоволена.

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Дуже крута гра все працює, дитина задоволена

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Дуже гарна іграшка на мислення
    Грає вся сімʼя

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Іграшка не залишила байдужим сина. Активно грає зі всіма в "хрестики-нолики" і сам грає в інші ігри

Переваги:
    Цікаво і пізнавально навіть для малої дитини
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Відмінна гра на подарунок і для дитини
    Швидка доставка!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Купувала на подарунок, але цікава іграшка і самій. Великі кнопки, яскравий екран, зручно тримати. Більше зайшло 8-річці, ніж 5-ти. Приїхала на наступний день після замовлення

Переваги:
    Великі сенсорні кнопки, яскравий екран
    • Продавець  Lemeshop

• Єгор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Класна гра у зручному форматі, її можна брати з собою та чудово проводити час із друзями

• Василь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Яскраві кнопки, звукові ефекти, великі фішки усе це привертає увагу дитини.

• Геннадій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Донька 5 років у захваті! Вчиться стратегії та логіці через гру.

• владимир п***

интересная головоломка ,внучкам очень понравилось

Переваги:
    интересная

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Прикольна іграшка, дорослі також грались

Переваги:
    Швидко, якісно
    • Продавець  Lemeshop

• Ольга Б***

Класна іграшка

Переваги:
    Прийшла оперативно

• Катерина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Замовляла іграшки на подарунок. Дуже задоволена покупкою: швидка доставка, якісне упакування, відповідність характеристикам. Іграшки цікаві, захопилися грою не тільки діти, а й дорослі. Товар дійсно класний.

• Олена М***

Брали на подарунок.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Все добре, чудова та цікава гра

• Вероніка В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Все добре, згідно опису, класний варіант для подорожей і не тільки.

Переваги:
    Якість/ціна/доставка
    Недоліки:
    Не выявлено
    • Продавець  Lemeshop

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Жовтий

Получил не ту модель. В описании встроенный аккумулятор - по факту пришла на батарейках. Оформил возврат, вернул, деньги так и не вернули. Прошло уже больше месяца.

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. В описі не вказано, який тип живлення. В характеристиках вказано 3 ААА батарейки. Звяжіться з нами через особисті - допоможемо з вирішенням проблеми.

• Александр З***

Я вже зв'язувався з вами неодноразово. Нічого не вирішено.
      При поверненні товару в пункті Розетки я показував консультантам різницю між отриманим товаром та описом товару у вас на сторінці, вони це таж бачили та підтвердили. Була вказана модель з акумулятором та зарядкою. Ви ж замінили опис товару після цього, вірно :) ? Чому ж ви про це не сказали у відповіді на мій перший відгук чи в особистих повідомленнях?
      Не стільки шкода грошей, скільки неприємно мати справу з такими хитрими та безвідповідальними людьми і витрачати на вас час. Ще й дитина засмучена була через вас.

• Алла С***

Хороша гра все працює

• Віталій Т***

Дітки у захваті! Дякую!

Переваги:
    цікава іграшка, класна якість

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Рекомендую! якість топ! Ціна приємна.

• София И***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Дякую. Нам дуже сподобалась гра!

• Яна Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Хороша іграшка! Відповідає очікуванням!

• Павло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Чудова гра для діток. Якість іграшки супер, міцна, після падіння не развалилася! Все чудово.

• Михаил Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Синій

Супер! Якісна та прикольна іграшка.

• Володимир Л***

Хороший якісний товар