Відгуки покупців про Рідина для чищення ванн Helper Max Active Power Для сантехніки 1 л (4820183972972)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Віра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Дуже багато років купую побутову хімію на Розетці. Побачила новинку та вирішила купити. Дуже задоволена покупкою!!! Чудовий засіб!!! Для мене набагато краще чим Деламарк, Тортілла, Frosch, що купувала раніше. Не дуже густий але добре очищає вапняний наліт та іржу!!! Навіть не треба багато терти, все швидко зникає буквально за хвилину. Особливо важливо для мене те, що запаху хлору від нього майже немає, на відміну від інших засобів.

Переваги:
    Немає хімічних, різких запахів. Великий об'єм 1 літр. Все чудово очищує.
    Недоліки:
    Немає.

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого засобу!
      Дякуємо, що довіряєте нам чистоту вашої оселі! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Ірина Т***

Дуже сподобався. Рекомендую

• Нина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Відмиває відмінно, але на китайському змішивочу проявилися чьорні плями,але,то змішувач жахливий!на німецькому все гаразд!!

Переваги:
    Швидка доставка стару жовтезнуна ванній одмив гарно! ціна
    Недоліки:
    Не мийте їм китайські дешеві змішувачі,буде жах,для керамикі супер!як закінчиться то замовлю ще!раджу купувати!!
  • Сергей Б***

не хуже сантри.

Переваги:
    цена, запах слабый ,хлоркой не воняет. в меру густой. хорошо снимает налет , зжавчину, известь.
    Недоліки:
    прозрачный не видно где намазано а где нет .
  • Анатолий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

гарний засіб, немає запаху хімії, піниться.із недоліків житкий,але за рахунок обсягу норм

Переваги:
    ціна. добре піниться .об'єм
    Недоліки:
    рідкуватий
  • Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Засіб досить добре очищує унітаз. Має стійкий запах "чистоти". За таку ціну чудовий засіб!

Переваги:
    Видаляє наліт, має стійкий запах
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Лина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Дуже сподобався. Відмиває ідеально, мабуть кращого засобу немає. Все виблискує у ванній кімнаті тепер

Переваги:
    Швидка доставка
  • Мукієнко Л***

Не доместос але працює

Переваги:
    Недоліки:
    Рідкий

Добрий день, Лідіє!
      Дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями.

• Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Сподобався результат — після миття змішувач і раковина блищать, як нові (на фото видно «до» і «після»). Ціна приємна, об’єм великий, вистачить надовго. Рекомендую!

Переваги:
    Класний засіб!

Вітаємо, Владиславе!
      Дякуємо за такий наочний та позитивний відгук. Нам дуже приємно, що засіб нашого бренду допоміг повернути Вашій сантехніці ідеальний блиск.
      Нехай прибирання завжди проходить легко та з відмінним результатом!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Хороший засіб, краще ніж Доместос, хоч і рідший, але коштує в тричі дешевше.

Переваги:
    Добре змиває бруд, навіть без щітки.
    Недоліки:
    Рідкий, швидше стікає по поверхні, тому треба більше наносити. (Суб'єктивно).

Доброго дня, Віталію!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру до бренду Helper Max. Нам приємно, що засіб для чищення сантехніки Active Power виявився ефективним у використанні.
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!