Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Ноутбук ASUS Vivobook 17 X1704VA-AU756 17.3" FHD IPS, Intel i3-1315U, 16GB, F512GB, UMA, NoOS, Сріблястий (90NB10V1-M00V40)

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ

Ноутбук сподобався. Така робоча конячка. Працює швидко, корпус не маркий. Для офісного користування саме то. Єдине що не сподобалось - це клавіатура. Великі літери. Но це майже на всіх Асусах

• Ігор К***
    Переваги:
    Усі
  • Яна Р***

Гарний, надійний, швидкий

Переваги:
    Гарний, надійний, швидкий
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ

Ноутбук швидкий, якість на висоті. Зручна клавіатура, краща ніж в старіших ноутбуках. Всі необхідні драйвери є на сайті Asus, треба розгорнути все і знайти потрібне, в тому числі і для встановлення Win11. На наклейці внизу вказаний тип адаптера WiFi для встановлення правильного драйвера. Новий тип роз'єму живлення, для підключення до павербанку треба шукати 4.5 х 3.0, підходять від HP.

• Віталій К***

Гарний робочий ноутбук. Швидкий.

Переваги:
    Для роботи саме те
  • Яна Р***

великий екран, швидкий, гарні кольори

Переваги:
    великий екран, швидкий, гарні кольори
  • Юрий Р***

Отримали наступного дня після замовлення. Упаковка ціла, роз пакували при отриманні. Товар відповідає заявленому. Дякую за оперативність та якісний товар

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Роман Г***

Чудовий вибір для роботи та навчання.Придбав цей ASUS Vivobook 17 і дуже задоволений. Екран 17.3 дюймів — це просто порятунок для очей, IPS-матриця видає дуже приємну та соковиту картинку. Процесора i3 13-го покоління разом із 16 ГБ оперативної пам'яті вистачає для всіх робочих завдань та купи відкритих вкладок у браузері без жодних підвисань. Ноутбук працює тихо, колір Quiet Blue виглядає стильно та сучасно. За свої гроші — один із найкращих варіантів з великим екраном. Рекомендую!

Переваги:
    Великий екран..потужний процесор..багато памяті..Працює майже безшумно ..стильний дизайн
    Недоліки:
    Напряму не підтримує зарядку від Power Bank через USB-C, але це можна вирішити за допомогою спеціального кабелю-перехідника (USB-C на DC-роз'єм).
  • Євген

Якщо виправити недоліки - дуже гарна модель. Для домашнього використання розмір екрану чудовий. До цього був 15 дюймів було замало. Взагалі працює без нарікать. Встановив віндовс 11 (на 10 драйверів нема взагалі, а з 11 не підходять) завантажив wi-fi драйвера, а далі все встановилось автоматом. Щоб не було танців з бубном для ссд при встановленні віндовс, тут нижче є коментар про відключенні в біосі налаштування пов'язаного саме з ссд. Зробив як порадив чоловік і ніяких проблем з видимістю диска про встановленні ОС. Подивлюсь, я військові сертифікати допоможуть в роботі, а саме скільки протримається клавіатура, бо до цього через 3 роки перестають працювати деякі клавіши (мабуть хвороба асусів, в мене це вже 4й ноут асус). У 12 річного леново, та 10и річного самсунга досі нема проблем з клавою, а ці якісь ніжні).

Переваги:
    Великий екран, добра батарея, для дому те що треба
    Недоліки:
    Уже маркий корпус у синьому кольорі, губить WiFi, чаклування з драйверами при встановленні ОС
  • Володимир В***

Чудовий ноут для не складних задач

Переваги:
    Легкий, хороша клавіатура з підсвіткою, непоганий екран
    Недоліки:
    За цю цігу - їх немає
  • Семён О***

Довго вагався який брати. Брав на заміну старого ноута, хотів саме 17" бо старий ноут саме з таким розміром.
    Що я вам скажу за такі гроші звичайно ноут норм, так як наприклад lenonvo з 17" починаються з 30000грн. Але є багато нюансів...
    1) дрова... вважаю що це "костилі" шукати при установці спочатку драйвер на ssd диск (це взагалі дич), а потім ще і на вай-фай. Так все є на оф сайті, але для при установці треба використовувати другий комп. Потім дрова на wi-fi (без яких вінда теж не завершує установки) на оф сайті по моделі ноутбуку їх декілька версій для різних адаптерів, добре що дочитав десь на форумі бо мені потрібен саме mediatek а не інший бренд. Так в мене багатий досвід користування і встановлення різних операційних систем і саме це мені допомогло все зробити, хоча часу прийшлось трохи витрати. Але якщо встановлювати вінду буде людина без досвіду це буде ще той головняк (до прикладу на мій lenovo вінда ставилася взагалі без жодних проблем - флешка, перезагрузка і все працює)
    Да потім після установки і навіть оновлення віндовс прийшлось докачувати деякі драйвера.

2) маркість корпусу це взагалі капец який-то

3) дисплей на 5-

Короче кажучи за такі гроші ноут цілком норм, але я б краще взяв все ж таки 15" бо як то кажуть "дива не існують" в за 17" треба платити дорожче)

Переваги:
    розмір екрана, гарна ціна, сподобався звук
    Недоліки:
    відстуність драйверів при установці
  • Олег Ш***

Користуюсь цим ноутбуком уже деякий час — загальне враження дуже позитивне .

Екран: великий 17,3″ IPS Full HD — зручний для роботи з документами, таблицями, веб-серфінгу та фільмів. Кути огляду гарні, але яскравість середня, для яскравого сонця інколи замало.

16 ГБ DDR4 RAM достатньо для багатозадачності, а SSD-накопичувач швидко завантажує систему та файли.

Порти й зв’язок: є USB-C, HDMI, кілька USB-A портів, Wi-Fi 6E та Bluetooth 5.3 — для повсякденної роботи все необхідне.

Батарея ~50 Вт·год дає середню автономність — для цілого дня без розетки краще не розраховувати.

Ідеальний для офісної роботи, навчання, перегляду відео, веб-серфінгу.

Не підходитиме для важких ігор чи вимогливого відео/3D-редагування через інтегровану графіку без дискретної відеокарти.

Переваги:
    Великий екран, добрий баланс продуктивності і ціни, сучасні порти.
    Недоліки:
    Батарея середня, яскравість екрану не дуже висока.
    Хороший вибір як повсякденний ноутбук для навчання чи роботи за свої гроші.
  • Сичов И***

Купляв на заміну старому 10ти річному асусу. Так він ще міг сміливо бігати, але з нашими реаліями зі світлом цей ноут практично в два рази економніше, що дозволяє підібрати під його живлення більше варіантів, дуже зручно заряджати від павербанку.

Користуюсь перші дні але вже плюси і мінуси дуже виражені.

Плюси: економний, зручний біос, дійсно швидкий, підсвідка клавіатури, великий екран, гарні кольори, ips матриця - при тривалій роботі очі не втомлюються, розвинута технічна підтримка на сайті виробника - всі дрова та інші необхідності, сучасні компоненти яких вистачить ще на роки нормальної роботи, дійсно компактний та легкий, тонкий, десь з ним побігати не буде важко, навіть для дівчат, знаю що це є проблемою, коли ноут великий та важкий, збірка якісна, гарний звук та мікрофон, батарея гарна як для такого компактного розміру, на спокійну работу без тяжких задач 5 годин тримає, можна розтягнути на довше, зручний розмір зарядки.

Мінуси: танці з дровами при установці вінди ( щоб не мучитись з драйвером на диск, відключить в біос vmd controller, так диск буде активований), дуууже маркий, у яскравому приміщенні може трохи не вистачати яскравості екрану, з коробки легше всього ставиться 11вінда, на сайті виробника немає дров на 10тку - особливо для мене це мінус, заряджається не швидко, як на мене підсвідка клави виглядає дешево.

Загалом, якщо потрібен економічний, збалансований ноут для роботи, навчання, та не важких ігор, це воно, рекомендую. Купляв на розетці, процес був комфортний, особливо приємні сроки доставки.

• Дмитро К***

Мне ноутбук понравился это мой первый ноутбук конечно же я бы хотел бы чтобы он был чуть мощнее не ну в плане видеокарты хотя бы , чтоб была бы видеокарта джитифорс 210 . Хотя я вам так скажу это видеокарта GT форс 210 она очень слабая но прикол в том что тут стоит интегрированная видеокарта которая ещё слабее чем 210 . А вопрос куда ещё слабее мать твою?
    Вообще по факту мне ноутбук в принципе и не нужен был я его просто взял это просто моя хотелка я очень хотел себе ноут , просто хотел себе с детства ноутбук , но у меня ноутбука из детства не было у меня был старый комп . Позднее я купил себе мощный комп но ноутбук я тоже хотел себе но мощный ноут, но мощный стоил в разы дороже я понял что смысла брать мощный ноут это катастрофически глупо.
    Возможно если бы не выключали свет может быть я бы и ноут бы и не брал у меня была идея взять ноутбук за 10-12 к грн потому что то просто хотелка . Я понимал что даже ноут который стоит 20 000 я на негоничего не запущу то есть я думал может реально взять себе за десятку но я глянул обзоры , отзывы и понял что крайне глупо брать за десятку потому что это просто выброс денег он будет лагать даже в обычных задачах и я такой ладно я лучше возьму ноутбук за двадцатку а точнее быть 22 000 грн и тогда уже все супер будет .
    Я вот запустил это КС 1.6 она идеально идёт тут на этом ноутбуке просто я хотел купить ноутбук и поиграть даже в такую игру а так это в основном только для просмотров и не более . Ещё запустил я мафию самую первую часть это двухтысячных годов игра она уже идёт кстати чуть-чуть похуже но в принципе и играбельно и играбельно просто в каких-то перестрелках уже чувствуется посады fps но это же ноутбук я же говорю ещё раз он не для игр не для игр а только для фильмов .
    Ноут у меня только для просмотров можно сказать и всё со своей задачей справляется на ура . аккумулятор разряжается за часа 4 где то это если смотать видео то есть было 100 проц а через 4 ч уже 30 проц и надо его уже ставить на зарядку .

Переваги:
    Экран большой 17.3 . Тяжелый . Работает хорошо .
    Недоліки:
    Другу было трудно установить драйвера мне на вайфай и тачпад . Хотелось бы мощнее видеокарту хотя бы гетифорс 210 . Аккумулятор канешь разочаровал слегка . Но это первы ноут может это для них норм
  • Андрій Г***

Хороший ноутбук! Співвідношення ціни-якості. Велика діагональ та гарні характеристики

• Ирина Л***

Ноутбук сподобався

Переваги:
    Зручна клавіатура , великий екран
    Недоліки:
    Поки ще нема
  • Оситнянко В***

Чудовий ноутбук, великій екран

Переваги:
    Тонкий
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олег Ш***

Працює, гарно тримає батарею

Переваги:
    Непоганий за свою ціну
  • Андрій Д***

Ціна відповідає якості.

Переваги:
    Потужний акумулятор до 5 годин тримає батарея. Зручний у користуванні. Легкий як для таеої діагоналі
    Недоліки:
    На поверхні залишаються сліди, доводиттся постійно протирати засобом.
  • Валерій Ю***

Дякую розетці,як завжди все супер

Переваги:
    годин Всім дорого дня.Дивився багато варіантів для роботи з 17 екраном та гарною батареею для роботи без світла.Зупинився на цій моделі і не пошкодував.Поставиав 11 віндовс без проблем ,стаали всі драйвера.І що я вам скажу,ноут літає,повністю виконує свої завдання.І що саме головне,реально вистачає зарялу на
    Недоліки:
    нема
  • Міра

Ноутбук сподобався, гарний великий екран, раніше працювала за меншим, після чого боліли очі. Встановили віндовс 11, підключили до інтернету. Для роботи бухгалтера і подивитись відео, з цими функціями справляється на відмінно.

• Олександр Т***

Трівіальний процес встановлення віндовс перейшо мучання так як драйвера з сайту не встановили але з купою запасною переферії перемучав вгаявши понад годину на 15 хв процс

Переваги:
    Металевий корпус, великий екран 16 гб озу
    Недоліки:
    драйвера.встановлення віндовс
      Представник бренду

Доброго дня. Для поліпшення процесу встановлення в майбутньому, хотілося б детальніше узнати, які саме проблеми зі встановленням драйверів завадили? Чи зверталися ви до технічної підтримки, або, хоча б, до розділу частих питань на сайті ASUS?

• Ігор

Підтримую. Драйвери ВайФай модуля з офіційного українського сайт АСУС не працюють!!! Тільки треба шукати на головному сайті. Тоді все працює.

• Алексей Д***

Компактный, лёгкий, симпатичный.
    С установкой драйверов проблем не было, все работает.
    Понравился блок питания, он размером как на смартфоне. В карман влезет. Для мобильности самое то. Так же хорошим плюсом считаю военный сертификат, мне как байкеру-программисту будет самое то для перевозки ноутбука с собой.

Переваги:
    Компактная зарядка, военный сертификат, вес, сборка
    Недоліки:
    Хотелось бы больше памяти, например на 1ТБ, отсутствие сканера отпечатков
  • Валерія З***

Зручний розмір екрану. Гарна підсвітка клавіатури. Але дивні засвіти екрану

Переваги:
    Батарея добре тримає
    Недоліки:
    Крім засвітів екрану поки не виявлено
  • Николай Р***

Из за постоянных отключений света возник риск потерять удаленную работу, поэтому долго выбирал (заранее), следил какое то время за ценами и в итоге когда наступила черная пятница и на этот ноут как раз сделали скидку минус 2 тысячи решил взять эту модель в рассрочку. Этот оказался для меня оптимален из 17-дюймовых по цене и начинке. Из плюсов так же батарея на 50 Вт·ч (чаще 42 ставят), хотя, учитывая что экран больше 15 ти дюймов это в какой то степени нивелируется, но в режиме энергосбережения вам его для работы точно хватит. Учитывая что ставить вы будете 11 винду (уже давненько переводят ноуты на нее, драйверов на десятку вы не найдете) то 16 гигов памяти это плюс ( в режиме практического бездействия 11 ая съедает 4.5-5 гигов, так что 8 гигов для нее просто мало, если будет в нагрузке) При установке были проблемы, как у человека выше, но это не проблема ноута, это по незнанию. Тоже не увидело в начале диск ноута, даю совет в будущее (не благодарите, ну или благодарите), я ж вам время сэкономлю) - это бывает из-за включенного в BIOS Intel RST (vmd) вместо стандартного контроллера диска AHCI, поищите что то подобное, в общем, я не помню точно как там пишет у меня, но искал в расширенных настройках биоса, в самом низу списка. Проц вполне себе, 6 ядер хватит для дел и серфинга нэта, а встроенная видеокарта с 2 гигами памяти позволит поиграть в простенькие по параметрам игры в 720 разрешении (хотя все же этот ноут не про это) Сборка ноута качественная, ничего не люфтит, тонкий, симпатичный. В общем, того что в нем стоит вам вполне хватит для работы, ютуба и иных простых операций, так что если выбираете из 17 диагоналей, то это оптимальный вариант, на этот момент, мое мнение. Всем добра!

Переваги:
    Оптимальный вариант цена-качество
    Недоліки:
    Как и для всех - цены
    • Николай Р***

Неточность в описании насчет ттх встроенной видеокарты, память 1 ГБ

Ошибся, все же 2 гига

• Дмитро П***

При встановленні Віндовс 10 не працює ВАЙ ФАЙ та тачпад. На сайті Asus драйвера для WI-FI відсутні. з Іншими доступними драйверами WI-FI не бачить взагалі

Недоліки:
    Неоптимізованість

Доброго дня. Ноутбук підтримує Windows 11

• Артем П***

Дуже гарний чудовий ноутбук швидко все виконує
    Підходить мені для моїх задач

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Не виявив
  • Михайло Г***

Ноутбук відмінний працює, для навчання те що треба.

Переваги:
    Працівники інтерне магазину розетка бистро опрацювали замовлення і через добу він був на пункті видачі.
  • Катерина Д***

Не відповідає комплектації, дуже важко саме на цю модель встановлюються драйвера

Представник бренду

Доброго дня. Комплектація зазначена на сайті: Ноутбук, блок живлення, документація. Уточніть, будь-ласка, чого саме не вистачало в комплекті?
      Зі встановленням драйверів сильно може допомогти додаток MyAsus - він вміє автоматично шукати та інсталювати необхідні драйвери

• Андрій М***

Що не відповідає комплектації? Всі драйвера з офф сайту стають без проблем.

• Владимир М***

Не рекомендую. Заточена під Win11. Ставив 10. За замовчуванням тачпад не бачить. При інсталяції вінди не побачив жодного диска. Інсталювавдрай вер Інтел. Те саме. Лише відключення в біос Інтел вмд дало результат. Хоча це не зовсім добре. Проте тачпад так і не запрацював. Він дав стала криво. Спробував поверху поставити 11. Все стало на свої місця. З таким давно не мав справи... Покаявся що купив.

• Андрій М***

То нашо 10 ставите?

• Артем П***

Вже користуюсь дуже гарний за свою ціну.

• Михайло К***

Швидкий, гарний, тішить підсвітка клавіатури та маленький блок живлення (майже як зарядний пристрій для телефона).

Переваги:
    ціна/якість
  • Максим

Ноутбук для офісу або навчання підійде ідеально. В даному випадку придбали для бухгалтера.

Переваги:
    Розмір екрану для комфортної роботи з документами, таблицями.
  • Артем

Достатньо збалансований ноутбук початкового рівня. Для офісних завдань, навчання та серфінгу в інтернет мережі підходить ідеально. Має непоганий екран на 17 дюймів, ємності акумуляторної батареї вистачає для безперервного учбового процесу.

Переваги:
    Ціна / якість
    Недоліки:
    За ці гроші відсутні
  • Станіслав Р***

Гарний дисплей та чудова продуктивність за цю ціну, а також приємна вага для такого розміру

Переваги:
    Дисплей, звук, продуктивність
    • Дмитрий

- Переваги:Дисплей, звук, продуктивність
      ... вы не видели нормальных дисплеев... здесть стоит откровенно дешманский китай - матрица NV173FHM-N49 образца 2013 года

• Дмитрий

Не ожидал такой подставы от ASUS... это не экран, это бледное невразумительное пятно с желто-зелеными оттенками вместо белого. Яркость 220 нит. Цветопередача ~55% sRGB. Это косяк! Это уровень 2010 года! Возвращаю ноутбук

Переваги:
    Хороший процессор, достаточно памяти, отличный SSD, качественный корпус, цена
    Недоліки:
    Отвратительная, дешевая матрица NV173FHM-N49, самый дешманский Китай. Внимание - 2018 года выпуска, это дичь!!!