Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Засіб від вапняного нальоту для чищення ванної кімнати та сантехніки Pulirapid AntiCalcare Trigger для миття акрилу та нержавіючої сталі проти іржі та мильного нальоту 500 мл (8002295000316)

Код :  570190816
Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Чорна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Detersivi. Об'єм 1 шт: 500 мл

Засіб дуже гарно очищає - крани з нержавійки навіть не потрібно терти - просто змиває водою, також легко справився з забрудненнями на акриловій ванні

• Олекакндр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Detersivi. Об'єм 1 шт: 500 мл

Пулірапід для мене топ для прибирання ванної кімнати. Крани, плитку, раковини, акрилову ванну миє без особливих зусиль. Додаю фото як я помив старий кран за 2 хв.) Реально працює, рекомендую.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Detersivi. Об'єм 1 шт: 500 мл

Дуже сподобався цей засіб! Якщо наліт невеликий — достатньо просто розпилити, почекати 2–3 хвилини й змити водою. Якщо наліт сильний — після цього потрібно лише трохи протерти губкою. Крани стають чистими, блискучими, без зайвих зусиль.
    Окремо хочу відзначити розпилювач. Він дуже зручний: рівномірно розпилює засіб, не плюється і не протікає.

Переваги:
    Відмиває все легко і без зайвих зусиль. Має розпилювач.
    Недоліки:
    Немає.
  • Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Detersivi. Об'єм 1 шт: 500 мл

На жаль, цей засіб був бракований, сам механізм пшикання, ні струмінь, ні піна не працюють, вся хімія лиється по руках, пече

Переваги:
    Інша пляшка була в попядку.
    Недоліки:
    Бракований механізм на ємності.
    • Продавець  Detersivi

Добрий день, Наталья
      Приносимо свої вибачення, можливо заводський брак або пошкодження механізму при транспортуванні. Будемо раді вирішити цю неприємність при Вашому наступному замовленні.