- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Вже дуже давно наша родина використовує продукцію марки Bref. Туалетні блоки перепробували майже всі. Ми їх періодично змінюємо, щоб були різні запахи, щоб задовольнити вподобання всіх членів родини. Для мене найулюбленіший Bref Спа моменти Гармонія. Аромат ніжний, квітковий. Вигляд двокольровий зі спиральним малюнком - дуже незвичний приємний дизайн, який відрізняє цей блок серед інших у лінійці Bref. У використанні цей стандартний тип більш економний в порівнянні з блоками серії "Кольорова вода": 4 тижні проти 2 тижнів.
Представник постачальникаВладислава, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ОльгаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер)
- Переваги:
- Дуже гарно пахне
- Недоліки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Галій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Класний оригінальний аромат. Вистачає так само, як інших - десь на 15-17 днів. Шкода, що не було упаковок по 4 штуки.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
Представник постачальникаТарас, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Все сподобалося
Представник постачальникаАнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила В***
Там в комплекті 3 шт?
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Люблю продукцію Bref - аромат свіжий, ненав’язливий, вода довше залишається чистою. Легко встановлюється і тримається на місці
- Переваги:
- Стійкий запах, зручне кріплення, гарний вигляд.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Чудові туалетні блоки. Аромат дуже приємний, ненав'язливий. Вистачає такого 1 блока на 7-10 днів ( на 4 членів родини). Тобто упаковка орієнтовно розрахована на 1 міс.
Туалет реально тримають в чистоті.
Я задоволена. Купую завжди на розетці по акційній ціні.- Переваги:
- Аромат, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Запах чудовий. Як і всі серії Bref дуже зручні. Вистачає надовго.
- Переваги:
- Цікавий аромат.
Представник постачальникаВладислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Блоки супер, все сподобалось. Такі купили вперше. Ціна акційна
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Ефективно очищає від нальоту, подобається те, що запах не їдкий. Упаковка економічна, вистачає майже на місяць. Рекомендую.
- Переваги:
- ефективно очищає
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Руденко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Товар чудовий, приємний запах
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Туалетний блок класний. Запах ніжний.
Пінить добре.- Переваги:
- Недоліки:
Представник постачальникаЛариса, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Чудовий аромат.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
Представник постачальникаIнна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Норм за свою ціну
По акції можна купувати- Переваги:
- На довго вистачвє
- Недоліки:
Представник постачальникаАлiна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наташа А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Звичайні блоки для унітазу. Приємний запах.
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Гарний запах,добре пінеться.
- Переваги:
- Аромат тримається довго.
- Недоліки:
- Бистро змивається.
Представник постачальникаМарiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Поки що найкращий зі всіх туалетних блоків
- Переваги:
- Довго тримається, приємний і стійкий запах
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Пользуюсь этими блоками уже не в первый раз — удобно, что надолго хватает. Аромат не резкий, скорее лёгкий, немного напоминает запах в спа-салоне. Со своей задачей справляется: унитаз остаётся чистым, и налёт не образуется. Вещь полезная в быту, особенно когда не хочется постоянно возиться с чисткой.
- Переваги:
- Эффективность.
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Романов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
- Переваги:
- Больше не воняет
- Недоліки:
- Нет таких
Представник постачальникаОлексій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Работают на отлично. Унитаз всегда чистый и плюс приятный аромат.
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Приємно пахне.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Отличный аромат! Хоть в шкаф клади, как саше:)))
Представник постачальникаНаталя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Мария К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Класний засіб, з аналогами інший фірм навіть не конкурує. Вже четвертий рік лише ним і користуємось ))
Представник постачальникаМарiя, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Завжди купую bref, цікавий запах, надовго вистачає, менше вапняного наліту так як дійсно підтримує чистоту
- Переваги:
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
За ароматом мені сподобались найбільше саме ці блоки, наче ягідний освіжувач повітря, за акційною ціною просто знахідка!
- Переваги:
- Якість, аромат
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Як цукерка, економний
- Переваги:
- Зручний та економний у використаннi
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Гарні
Представник постачальникаОксана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Цветочный запах,не химический,хорошо моет
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Нормальні блоки, які можна купляти.
Піняться, запах відчутний, набагато кращі чим гелеві.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Хороші, запах, ефект
- Недоліки:
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Єлєна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Приємний для нас запах. Зі своїми функціями справляється.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаЄлєна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Александр Ф***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Гарна та якісна
Представник постачальникаOлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Купую вже не вперше, дуже приємний аромат. Рекомендую
- Переваги:
- Приємний аромат
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Отличный запах и доступная цена. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество, запах, цена
- Недоліки:
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Запах приятный
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Добрая Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Чудовий засіб, добре дезинфікує та залишає після змиття приємний запах. Вистачає десь в середньому на 2 тижні.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Для себе не виявив!
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігнатенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 150 г
Хороші блоки, довго тримаються, приємний, не сильний аромат.
- Переваги:
- Не швидко змиваються
- Недоліки:
Представник постачальникаНадія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!