Відгуки покупців про Ноутбук Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRU10 (83KD0010RA)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
враження позитивні, ноутбук сподобався
вісля першого включення оновився, працює стабільно, камера/звук для зум дзвінків ок, клавіатура тихенька нічним совам якраз, мені подобається
покупкою задоволений на 5/5- Переваги:
- Недоліки:
- Котик усе одно лягає на клавіатуру
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Для домашньго використання за цей бюджет саме те. Екран 300 ніт дає не погану яркість. Процесора і памяті для офісних задач вистачає з головою. Є фізична шторка закриття камери. Звука для конференцій і перегляду ютуба вистачає. Не погана автономність - 7-8 годин при моєму режимі роботи.
Для дому і офісних задач однозначно можу рекомендувати.- Переваги:
- Екран, атономність, пам'ять 16Гб
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Чудове співвідношення ціна-якість. Для офісної роботи те, що треба
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Прийшов швидко, упаковка ціла, все без подряпин. За тиждень роботи жодного зависання, офіс і браузер тримаються легко. Екран чіткий, очі не втомлюються.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не помітив
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Для дистанционной работы идеально подходит: экран, клавиатура, микрофон все сбалансировано. Батарея держит 6–8 часов в смешанном режиме. Заряжается быстро
- Переваги:
- Автономность, удобство, баланс компонента
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Чудовий ноутбук для роботи та навчання. Працює дуже швидко завдяки 16 ГБ пам'яті та новому Core 3. Екран якісний, очі не втомлюються. Легкий, компактний і виглядає стильно в сірому кольорі. За свої гроші — один з найкращих варіантів.
- Переваги:
- Сучасний процесор, 16 ГБ оперативки, чіткий IPS екран.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Ростиславе. Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви високо оцінили швидкість роботи ноутбука, якісний екран та стильний дизайн у кольорі Luna Grey. Ця модель дійсно чудово підходить для комфортного навчання та роботи. Бажаємо приємного та продуктивного користування пристроєм.
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Не дуже сильний процесор і відеокарта, але з головою вистачить для стандартних задач, а не для ігор. Зручна клавіатура (особисто для мене). Екран 16*10 цікавий, бо зазвичай 16*9, це мене зацікавило при покупці. Нормально працює, поки що нарікань не було
Представник брендуДякуємо за відгук. Ви абсолютно праві, ця модель розроблена саме для повсякденних завдань та роботи, а не для вимогливих ігор. Співвідношення сторін екрана 16:10 дійсно дає більше вертикального простору, що робить роботу з текстом і вебсторінками значно зручнішою. Раді, що ви оцінили комфорт клавіатури та загалом задоволені роботою пристрою. Бажаємо приємного користування.
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
В работе 1 месяц...
Не очень люблю Lenovo но привлекли характеристики за эту цену... В итоге доволен.
Брал по скидке
Но даже за полную стоимость отличное соотношение производительность/цена. За такую цену те же асусы и асеры намного менее производительны.
Винда установилась без проблем.
Для адекватной работы необходимо установить ВСЕ драйвера с официального сайта, самостоятельно винда нужные драйвера на него не подтягивает.
Довольно тихий.
Батарея держит до 8ми часов, заряжаеться полностью за 2-3 часа а то и меньше.- Переваги:
- Производительный (ddr5 слот М2 SSD современный проц Core3), тихий, быстрая зарядка, нормальный ресурс батареи
- Недоліки:
- Мягкий пластик, но с этим можно мириться
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Для своей цены - прекрасный вариант для удаленной работы через интернет. Програмы бегают быстро. Переключение между двумя-тремя браузерами мгновенное. Ничего не подвисает. Батарея реально держит долго: конечно, будет зависить от количества вкладок и программ, которые у вас открыты. Хотите дольше - закрывайте все лишнее - тогда выдержит часов 6-7. Если с более активной работой, думаю часа 4 потянет точно. Рекомендую!
- Переваги:
- Отличный экран, удобная клавиатура, прекрасная производительность, действительно хорошая батарея
- Недоліки:
- Не выявлено