- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Ноутбук мені сподобався, в ньому процесор на 6 ядер, оперативна пам'ять на 16 ГБ, диск SSD на 512 ГБ, та потужна акумуляторна батарея.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не має.
- Валерій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Рекомендую для придбання даний апарат
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дякую, замовлення виконано гарно. Товар якісний і сучасний.
- Переваги:
- Якісний і сучасний
- Недоліки:
Ноутбук супер за таку ціну
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
За акційною ціною дуже гарний ноутбук
Замовляли на подарунок. Все сподобалося. Легкий, металевий сріблястий Корпус, батарея тримає довго, швидкий і з якісним екраном 16", IPS матриця, матове покриття. Процесор працює швидко, ссд взагалі літає. Рекомендую для придбання.
- Недоліки:
- Даніель С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
За свою цену отлично подходит для офисных задач и просмотра фильмов, в целом доволен
- Переваги:
- Хороший дизайн и качество корпуса
180 разгиб
Большой удобный тач пад - Недоліки:
- Если очень придираться
Звук не вау, для просмотра фильмов иногда хочется подключить колонку
Сама клавиатура, не тихо цокает и недорогой материал
Видно пару засветов на экране
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Чудовий ноут, купила з сервісом+гарантія на рік, та ліцензію на майкрософт офіс з антивірусом, дуже зручно, дякую за послуги
- Переваги:
- класний ноут, всім задоволена
- Микита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Дякую за швидку доставку. Для навчання оптимальний варіант, доволі тихий, навіть коли довго сиджу за ним, вентилятори майже не чутно. Не лагає, зображення чітке. Ну і зручно носити в сумці, вага для такого розміру не велика
- Переваги:
- стриманий дизайн, вага, великий екран
- Недоліки:
- ніяких
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
працює швидко, не зависає, відкривати 20 вкладок у Chrome тепер не страшно))
екран місткий та з тонкими рамками, картинка красива, передача кольорів теж приємна, окремий плюс за LAN-порт- Переваги:
- ціна та якість, WUXGA
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший робочий ноут. Мені для браузера, фільмів, екселя і Zoom вистачає з головою, ігри мені не цікаві, тому думаю він здатний і на більше) Дизайн теж гарний, тонкий та красивий, сірий корпус не маркий, відбитки не залишаються, клавіатура приємна.
- Недоліки:
- нема
- Артур В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Нічого зайвого, просто комфортно користуватись, сподобалось, що він легкий для свого розміру й не шумить навіть після кількох годин роботи. За свої гроші достойний
- Переваги:
- швидка доставка
- Недоліки:
- не виявив
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший ноутбук, всем довольна. Покупала для работы, справляется без вопросов. Лан порт дома очень удобен для стабильного интернета. Рекомендую.
- Переваги:
- Всё отлично