Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.59/5
  • Відгуки про товар продавця Squirrel Live
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 16

не думав що спрацює, закинув в унітах 2шт на 1 год, трохо потер йоршиком - результат мене здивував. Рекомендую. Буду замовляти ще

Переваги:
    справді чистить
    Недоліки:
    таблетки недоліків не мають а от недоліком є те що багато продавців тут, які продають цей товар вимагають суму мінімального замовлення. Якщо мені потрібні тільки таблетки за 150 грн у мене немає ніякого бажання купити ще щось на суму 850 грн щоб можна було замовити таблетки
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 48

Дуже відмінний товар. Вдячність продавцю, швидко надіслали

• Юлія

Магазин. Дуже гарний. Все якісно і швидко
    Таблетки якісні, якщо дуже застарілий бруд, треба декілька разів робити очищення, краще на ніч. Окрема подяка за подарунок від магазину

Переваги:
    Якісно
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 16

Засіб просто бомбабуло одне проблемне місце з каменем нічим не могла відмитиале цей засіб без жодних зусиль справивсяпродавець приємний, товар відповідає опису. Дякую рекомендую до співпраці

Переваги:
    Справляється зі своєю роботою
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 16. Вага: 500 г

Мені подобаються. Таблетки гарно чистять унітаз та бачок.

Переваги:
    Легкість у використанні.
  • Владимир Г***

Коричневый налет удаляет полностью. Очень доволен. Отличное средство для ухода за унитазом.

Переваги:
    Коричневый налет удаляет полностью.
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 48

Супер засіб!!! Все відчистив без зусиль

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 16

Замовленням задоволена . Дякую за оперативність.

Переваги:
    Товар відправили в день замовлення , отримала на слідуючий день .
  • Остап Д***

Працює добре.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 64

Унитаз средство очистило быстро до блеска. Ложила пару таблеток на ночь. Хорошее средство. Сервис отличный. Все отправили хорошо упакованное и очень быстро.

Переваги:
    Очистил до блеска
    Недоліки:
    Не нашла
  • Олег В***

Спасибо! Быстрая доставка! Рекомендую!

Переваги:
    Работает отлично!
    Недоліки:
    Нет!
  • Наталія Г***

Подіяло

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 16

Все оперативно та вчасно!

• Юрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 48

Нормальний засіб, але дива очікувати не варто. Загалом допомагає від не сильного нальоту, але все одно треба хочаб йоршиком пройтись після цього. Використовую його для підтримуючого прибирання.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 48

Беру не перший раз. Таблетки чудово справляються із своєю задачею.Рекомендую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    не знаю
  • Марта М***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 16

Таблетки ок. Кидаєш одну, вона розчиняється. Чекаєш 1год чи більше. Але щоб потім наліт зник, потрібно його ще відтирати щіткою. Таблетки просто полегшують цей процес. Плюс є відчуття, що сильний наліт, який довго існував вони не візьмуть.

Переваги:
    Працюють
    Недоліки:
    Магічно наліт не зникає, потрібні додаткові зусилля
  • Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Squirrel Live. Кількість в упаковці: 64

Туалет після використання таблеток прям сяє. Чудовий засіб чищення. Однак з камінням застарим не впорався. Залишала на ніч клала дві таблетки. Товар гарний

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: ShopJoy. Кількість в упаковці: 16. Вага: 400 г

Дієвий засіб. В моєму випадку лишала на ніч

Переваги:
    Дієвий
  • Микола П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo. Вага: 400 г

погано збігала вода в унітазі, знайомі порекомендували дані таблетки,після декількох використань почало краще збігати перший раз закинув дві таблетки на ніч а другий день вже одну, а далі буду використовувати раз на місяць для профілактики.

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    не виявлені
  • Олена С***

Засіб дійсно дієвий!

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo. Вага: 400 г

Реально чистить як унітаз так і злив в душовій кабінці. Також закидував в бачок унітаза - щоб убрати нальот, все вичистило.
    Закинув все піниться - прикольно, зразу працює.
    Рекомендую.

Переваги:
    Чистить
  • Марія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Побут+

Пречудовий засіб! Тих, кому не подобається, вводить в оману назва тут на "Розетка" - це таблетки не для бачка унітазу, а для злива унітазу, себто в унітаз покласти таблетку на кілька годин чи на всю ніч - і весь бруд, наліт, іржа тощо зійде, варто лише трошки потерти звичайною щіткою для унітазу. Так написано в інструкції німецькою.

Переваги:
    Прекрасно розчиняє весь застарілий наліт
    • Продавець  Побут+

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався Будемо раді новим замовленням!

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo. Вага: 400 г

Засіб сподобався, купляв перший раз. Кинув зразу одну таблетку в бачок , а другу в унітаз. Результат супер, я задоволений, Все відчистив. Вода як мінералка )) Буду чистити з періодичністю в 2-3 місяці. Тому упаковки стане більше ніж на рік використання. Супер. Якось так

Переваги:
    Якість
  • Валентин П***
    Відгук від покупця. Продавець: OhaynaPani. Вага: 400 г

Хороший продавець, відправив товар у день замовлення, запакував для транспортування нормально, приємний у спілкуванні. Таблетками користуюся вже не перший рік, у нас вода жорстока, тому 1 таблетка на ніч, раз на два тижні і унітаз завжди білий, без нальоту.

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 16. Вага: 400 г

Якість води у Києві гірше нема куди, тому бачок унітазу був схожий на чорта всередині. Залишала на ніч. Весь наліт та іржу підірвало, трошки пройшла мочалкою і очам не повірила. Рекомендую 1000500%

Переваги:
    Дуже дієвий засіб.

• Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop

Отлично раз в неделю закидую и все ок

Переваги:
    Если не запускать унитаз все ок
    Недоліки:
    Не для сильных загрязнений
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Double Life. Кількість в упаковці: 16

Класні таблетки, свою функцію виконують.
    Залила гарячою водою, кинула таблетку, залишила на ніч, зранку йоршиком помила і все чисто.
    Тобто з камʼяним нальотом справляється на УРА!
    Рекомендую

Переваги:
    Прибирає камʼяний наліт
    Недоліки:
    Не було помічено
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Double Life. Кількість в упаковці: 16

Відмінний препарат для видалення бруду ,працює 100%,неймовірний результат,дуже сподобався!!!

Переваги:
    Якість,ціна,швидко працює,швидка доставка!
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 16. Вага: 400 г

Купувала по рекомендації знайомих, таблетки не розчарували . Працюють на відмінно

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  StarLight

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop

Непогано працює, застарілий бруд навряд чи прибере, але для підтримки чистоти справляється

• Александра З***

• Продавець  Gbazar

Дуже дякуємо за відгук!

• Кирило З***
    Відгук від покупця. Продавець: Infoteq

Просто кидаєш у бачок – і на тиждень забуваєш про запахи. Вода блакитна, свіжа.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 16. Вага: 400 г

Користуюся цими таблетками вже давно. Кидаю раз на тиждень на ніч – унітаз завжди ідеально чистий, без нальоту та запаху

• Михаил Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 16. Вага: 400 г

Работает на 100%. Неожиданно! Немци не подвели!